efendis 31.07.10, 21:29 Tak jak w temacie... Ja widziałam Rafała Mroczka! Jak się nie podoba to KOSZ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efendis Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 21:49 hello! jest tu ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
malyna79222 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:02 Więc tak : Mrozu Dorota Gardias-Skóra Michał Piróg Tomasz Jacyków Katerine Urszula Volver Kombii Candy Girl Doda Wet Fingers Patrycja Markowska Norbi Eliza Kindziuk Łukasz Zięba Tomasz z Na Wspólnie .. i wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:27 Edyta Herbuś Michał Piróg Kasia Burzyńska Feel Maciek Rock Kasia Cichopek Anna Guzik Oceana Odpowiedz Link Zgłoś
mala965 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 17:51 Ja widziałam tylko Artura Chamskiego i Feel-a Odpowiedz Link Zgłoś
wika109 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 19.10.10, 20:11 a więc: mrozu feel selena gomez i justin bieber Odpowiedz Link Zgłoś
diamonds kilku się znajdzie.. 19.10.10, 21:04 paprocki i brzozowski łukasz jemioł agnieszka maciąg ilona felicjańska tomasz jacyków kasia cichopek blue cafe czy jak to tam sie pisze karolina malinowska natalia jaroszewska głównie z branży modowej :p Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:12 Bill kaulitz Tom Kaulitz Gustav & Geo. <generalnie cała załoga tokio hotel> Chylińska Feel <hahaha> Ci z Ivana i Delfina <hahaha> Zagrobelny Obsadę na wspólnej Piruga Augurrole Muchę etc... Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 21:08 czerwone gitary Odpowiedz Link Zgłoś
kika_ala_taja Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 16:32 No jasne . ! Tomasza Golloba - ja z Gorzowa , więc go uwielbiam . kocham żużel . Natalie Kukulską Rune Holta Andriana miedzińskiego J.Kołodzieje Pawlickiego pedersena Mandarynę Dodę Sashe Strumin Gosie ANDRZEJEWICZ MNÓSTWO SŁAWNYCH WIDZIAŁAM , NIE CHCE MI SIĘ ICH WIĘCEJ WYPISYWAĆ / a nawet widzialam obsadę hsm na żywo w londynie na koncercie , bo byłam ich m ega fanką Odpowiedz Link Zgłoś
bellalullably16 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 02.08.10, 19:06 ja widzialam Feel'a justyne steczkowska blue cafe chlopakow z Impulsu(ale to bylo jakies 4 lata temu na sylwka) Grupe operacyjna(swiry) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 14.08.10, 12:00 w poprzednie wakacje widziałam wielu, bo był turniej tenisa w Pogorzelicy... Wymieniać mi się nie chce, bo dużo ich było. Odpowiedz Link Zgłoś
superrrr Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 19.10.10, 21:01 a więc tak: Ewa Farna Feel x2 chłopaki z Afromental Meza Mroza i wielu wielu innych... Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 21:54 Pare lat temu gdy byłam na wycieczce szkolnej w Krakowie to widziałam Wodeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Re: Dużo .! ;pp i mam autografy. ;dd 31.07.10, 21:59 Powiem grupami bo nie chce mi się wymieniać wszystkich. xDD Kombii , Lady Pank , Sumptuastic, Cliver. ) Odpowiedz Link Zgłoś
chanell hah sami zobaczcie.. ;> 01.08.10, 21:13 davida beckhama jak byłam w anglii, oczywiście z victorią i dzieciaczkami. doda, mandaryna, ania dereszowska, borys szyc, mariusz czerkawski <3 . i CHYBA, ale mówie tylko chyba, bo to mało prawdopodobne, że to był on. paul wesley. w warszawie, jednak podejrzewam, że to był tylko ktoś do niego podobny.. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa @chanell 02.08.10, 20:15 ale zazdroszczę że widziałaś Davida i Victorię! Jestem ich obydwu wielką fanką A mi się nie chce wymieniać min. Rafał Maserak i Małgosia Foremniak, Doda, Mandaryna itp. tylko polskie.. :[ Odpowiedz Link Zgłoś
damonowa Re: Paula Wesley'a? 02.08.10, 23:11 W końcu to nasz polski wampir, sam powiedział kiedyś, że odwiedza dziadków w Warszawie, więc kto wie, kto wie... A ja widziałam: - Kayah we Wrocławiu - Gosię Andrzejewicz w Opolu No i to tyle. -,- Jeszcze słyszałam na żywo Marylę Rodowicz w Świnoujściu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:00 Cezarego Pazure na ulicy I na koncercie Natalie Kukulska i Andrzeja Piasecznego xd Więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:13 oł je. a ja widziałam panią Kwaśniewską w Lidlu. chociaż nie wiem czy to była ona, ale prawdopodobnie, bo przebywała wraz z małżonkiem niedaleko na wsi. i parę gwiazdek na koncertach. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
florek Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:43 Tak, Pudziana na lotnisku, Tole Szlagowską w Złotych Tarasach, i Joasie Jabłczyńską w Top Shopie xd Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:16 Donalda Tuska w centrum handlowym w Gdańsku . Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:16 Taaak stałam niecały metr od Wodeckiego na pewnym zamkniętym pikniku, na którym śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:25 był już ten temat ;p Ja widziałam dużo takich osób wszystkich nie wymienię. Ewa Farna, Doda, Kasia Cerekwicka, Kabaret Paranienormalni, Beatę Tyszkiewicz i zespół Bony M (czy jak to się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamcr Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:32 Kult i Doda na dniach Malborka , Afromental i Katerine na dniach Kwidzyna , Patrycja Markowska na dniach Malborka , I niedługo moze zobacze Lady Gage w Gdańsku , ale nie wiem czy bd szła na jej koncert : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovekillerka Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:59 widziałam Krzysztofa 'Diablo' Włodarczyka na festynie Odpowiedz Link Zgłoś
dorfix tak;) 19.10.10, 22:59 Manchester(zespół), Yarabi, Akcent 2x(zagraniczny), Sławek Lisowski, Beata Sadowska, Tomasz Kammel, Danny, KAYE STYLES, Mezo, Kasia Wilk, Jay Delano, Lucky Twice, Crazy Loop, Marius Nedelcu, Giulia, Velvet, Mans Zelmerlow, Anthony Moon, Jankes, Edyta Herbuś, TOM HELSEN & REGI, Marcin Mroczek, Ryszard Kalisz, Marieta Żukowska Odpowiedz Link Zgłoś
ona_i_on Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:38 Uj, dużo dużo. Tak m.in. Sylwie Grzeszczak I Libera, September, Katy Rajan (nie wiem jak to się piszę xd) i dużo dużo innych ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:43 O tez widziałam Rafała Mroczka w parku Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:44 Siatkarki naszej reprezentacji i kilka tych naszych polskich 'gwiazd'. Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:44 Marinę Łuczenko ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:51 ja widziałam wszystkich tancerzy z "tańca z gwiazdami" i kube wesołowskiego , oliviera janiaka Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:51 i jeszcze wszystkich z Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka983 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:40 Katarzynę Enerlich (pisarka wpiście sobie w google) Sasha Gosia Andrzejewicz Odpowiedz Link Zgłoś
maal_utka. TU ;*** 01.08.10, 21:20 Tak 50cent. coke live music festival i różnych ;d Odpowiedz Link Zgłoś
violin Tak ja widziałam... 20.10.10, 10:21 tak.to trochę tego będzie; Blue Cafe Patrycja Markowska Iwona Pawlovic(4 razy) Łukasz Zagrobelny Dorota Zawadzka(super niania) Dorota Gardias Magda Mołek(prowadzi DDTVN) Justyna Steczkowska Marta żmuda Trzepiatowska Rafał Bryndal Gleba z YCD Andrzej Sołtysik(prowadzący z DDTVN) i wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:53 Ja widziałam całą ekipę M jak miłość ii jeszcze, Monik Richardson (czy jakoś tak, tą co prowadziła "Europa da się lubić"), Olgę Bołądź, Małaszyńskiego, Oliwiera Janiaka, Patrycję Kazadi, Mateusza damięckiego, Alicję Bachledę Curuś i Paździocha z Kiepskich. Gwiazdy M jak miłość były na zjeździe fanów w Gdyni, gdzie mieszkam to poszłam, aa reszte na Festwialu Filmów Fabularnych również w Gdyni.. Odpowiedz Link Zgłoś
darulka12l Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 03.08.10, 10:16 Ja widziałam Shakire Zakopawer (chyba tak się pisze) reprezentacje Lecha Poznań Kombii i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
lockk Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 31.07.10, 22:55 Ja np. widziałam Kaje , Demono , Kombi Anne Wyszkoni , Grupe Operacyjną , Czerwone Gitary , Kasie Cerekwicką , Patrycje Markowską , i jeszcze ich troche było ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aletoja Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 14:10 ja widziałam , Dodę , Marylę Rodowicz , VIDEO <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek14 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 12.08.10, 11:25 jasne pectus rynkowski doda maryla rodowicz rudi schubert anie wyszkoni wrone i innych na kwisonaliach i lawie a takze feel na prywatnym koncercie w miedzyzdrojach ! oprócz tego to kabarety : paranienormalini łowcy.B ani mru mru i kabaret młodych panów!!!:} Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 14:12 Koncerty sie pewnie nie liczą. Nie mieszkam w Warszawie więc...nikogo ( Wiem że to nie możliwe ale chciałabym spotkać kogoś z Los Angeles. Np. Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
nosugartonight Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 18:33 widziałam w Krakowie weronikę rosati ,jak robili zdjęcia do `majki` xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 20:30 No ja też bym chciała spotkać z Los Angeles Miley Cyrus i nie tracę nadziej może kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 .. 01.08.10, 18:28 a więc: Rafał "Roofi" Kamiński - YCD 1 Piotr "GaUa" Gałczyk (czy jakoś tak x D) - YCD1 Alisa Floryńska - YCD 5 Błażej "Bzyga" Górski - YCD 4 Cezary "Kruk" Krukowski - Mam Talent Wojciech "Blacha" Blaszko - Mam Talent zespół Afromental zespół Sofa zespół Pin zespół Chemical Garage (jeśli można ich nazwać, że są sławni x D) no i to chyba wszyscy .. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Dużo dość xD 01.08.10, 18:36 Supernianię, byłego prezydenta [*], Maxa z jakiejś edycji YCD, zespół Arka Noego, zespół Top One, kabaret Hrabi, a 15.08. zobaczę Bajm Odpowiedz Link Zgłoś
alice_miley Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:44 Ja widziałam Ewe Minge i Katarzynę Zielińską Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:51 Tak ja na koncertach widuję różne sławy a tak poza tym to widziałam Tomasza Ciachorowskiego w pizzahat . Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:55 skaner xd Roberto Zucaro Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:53 Ewelinę Serafin [M jak miłość], Symptuastic na koncercie, i kogoś jeszcze ale zapomniałam kto to był.. Ach, ta moja pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Widziałyście kiedyś kogoś sławnego? 01.08.10, 19:54 Krzysztofa 'Diablo' Włodarczyka we włoskiej restauracji . Odpowiedz Link Zgłoś