05.08.10, 03:27
Witajcie kotki tongue_out
Wiec wpadlam dzisiaj na pomysl zalozenia blogu , jako ze pisze wlasne teksty piosenek i rymy, chcialabym sie troszke pokazac [? jesli mozna to tak nazwac] i chcialabym wiedziec co ludzie o tym sadza.
Jednakze jedyna przeszkoda jest to , ze boje sie (dosc glupie) ze ktos mi moze ukrasc te rymy xd Czego sie nie mozna spodziewac w tych czasach po ludziach tongue_out
Jak myslicie ? Czy to dobry pomysl ? Rozwazalam wszystkie za i przeciw...sama nie wiem , dlatego prosze o porade smile

Z gory dziekuje.
Nie mile komentarze prosze pozostawic dla siebie.
Obserwuj wątek
    • pauluu wejdź! 05.08.10, 04:08
      WIEM DŁUGIE, ALE CZYTNIJ!!

wiesz, to nigdy nie wiadomo na jakich ludzi spotkasz
      czy będą chcieli sobie podkradać te rymy czy nie
      jak chcesz, to proponuję sobie założyć bloga na onecie
      w ustawieniach znajdziesz zabronienie kopiowania treści
      onet blog jest o tyle wygodny że nie trzeba się w nim bawić w kody html itd. jak ktoś się na
      tym nie zna, po prostu jest łatwiej
      ale to tak technicznie ;D
      Istnieje dużo, a nawet b. dużo blogów z różnymi opowiadaniami, może to nie są wiersze ale
      zdaje się że nikt ich nie kopiuje smile
      Nie wiem, szczerze mówiąc ja bym założyła go smile
      z resztą teraz pomagam qumpeli pisać bloga z naszymi zwariowanymi tekstami (zapraszam
      na gejos-sisters.blog.onet.pl smile) oraz obie prowadzimy blogi z grafiką (ja prowadzę jeszcze
      blog z rysunkami - moimi, odręcznymi) wcześniej też pisałyśmy opowiadania.
      W sumie to jest też tak że jak blog ma sporo fanów to gdy ktoś się skapnie że ktoś inny
      zrobił plagiat to cię o tym informuje
      Fajnie jest też ów bloga wypromować (tzn. zostawiać spamy, reklamy na innych blogach, a
      najlepiej jak nikt nie będzie ci miał za złe że się reklamujesz, bo to też nie dobrze wink)
      Życzę powodzenia i w razie jakiś problemów z grafiką zapraszam na be-cruel.blog.onet.pl
      buźki kiss
      • mweezy . 05.08.10, 09:40
        jeśli ktoś będzie chciał skopiować twoje utwory, to prędzej czy później prawda
        wyjdzie na jaw, a ty będziesz mogła napisać do administratora czy kogośtam kto
        prowadzi stronę, na której dana osoba zamieszcza twoje prace bez twojej zgody. c:
        • thebestfriend Re: . 05.08.10, 09:40
          lepiej nie dawaj , jak skopiują ? Ja jestem przeciw
    • anahi011 TUTAJ !!!!!!!!!!!!! 05.08.10, 09:48
      może sie tak stać ale niekoniecznie chyba jestes troche przewrażliwiona.
      twój blog napewno będzie fajny powodzenia piwo
      • pauluu Re: TUTAJ !!!!!!!!!!!!! 05.08.10, 16:47
        anahi011 napisał(a):

> może sie tak stać ale niekoniecznie chyba jestes troche przewrażliwiona.
        > twój blog napewno będzie fajny powodzenia piwo

No właśnie smile
        • black_angell Re: Blog ? 05.08.10, 22:10
          Dziekuje wam smile moze ktos wiecej wypowie sie na ten temat ? bardzo mi zalezy na odpowiedziach
          • mazakhousaxd Re: Blog ? 05.08.10, 22:15
            hm.. ja bym tak nie zrobiła. chyba ze będziesz to zapisywała na jakiś obrazkach
            czy coś to mozesz mniejszymi literkami napisac że to twoja robota czy cos. xd
            chociaaaż.. to idzie łatwo usunąć w PF. ; p nie wiem sama.
    • chocolatex Re: Blog? 05.08.10, 22:13
      Załóż tego bloga. Jeżeli ktoś ci te rymy ukradnie to tylko powód do dumy, że
      ktoś ci po prostu ich zazdrości. Na pewno blog bd miał wysoką oglądalność.
      Powodzeniasmile
      • black_angell Re: Blog? 06.08.10, 02:03
        Dziekuje wam smile
    • olgumira Re: Blog? 06.08.10, 09:05
      Z chęcią tego bloga przeczytam. Sama też bloga prowadzę, ale niestety zdarza
      się, że ktoś pomysły kradnie. smirk
      • black_angell Re: Blog? 10.08.10, 04:43
        A wiec zeby nie zakladac niepotrzebnie drugiego watka chcialam sie jakos zareklamowac xD
        Zalozylam blog , pojawily sie dwa wpisy na poczatek , jeszcze nie jest wszystko dopracowane ale mam nadzieje ze ktos oceni moje wypociny xd
        i-dont-ever-wanna-leave-the-game.blog.onet.pl/ zapraszam smile
      • pauluu jak założysz... 10.08.10, 04:53
        To podaj link! big_grin
        • black_angell Re: jak założysz... 10.08.10, 05:10
          podalam link juz wyzej smile i-dont-ever-wanna-leave-the-game.blog.onet.pl/
    • zuzka1802 Re: Blog? 10.08.10, 08:16
      to załóż blog na bravo.pl ja tam mam pełno swoich blogów wink
    • patti_ Re: Blog? 10.08.10, 08:42
      jeżeli chcesz pisać tego bloga sama dla siebie i nie zależy Ci na kome. i
      wejściówkach to mało osób będzie wchodzić i kraść twoje pomysły, a jak chcesz
      mieć dużo odwiedzających to jedyne co możesz zrobić to zablokować kopiowanie,ale
      to mało da c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka