usmiechnij_sie 10.08.10, 14:33 Co Sadzicie o Polskich Zespolach Artystach Spiewajacych Po Angielsku ? Przeszadza wam to ?? Uważacie ze powwini spiewac tylko po polsku Dlatego Ze sa z Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziora_ ; ] 10.08.10, 14:35 No raczej. Bo taki 5 latek śpiewa np. Mariny Glam pop, a nie wie o czym śpiewa xd Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 14:41 dla mnie to lepiej jak polacy śpiewają po angielsku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet to zależy. 10.08.10, 14:46 zależy od tego, czy śpiewają poprawnie, z odrobiną akcentu. jak tak to nic mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 14:53 nie lubię gdy polskie zespoły śpiewają po angielsku. sądzę, że nasz język jest ładniejszy i ciekawszy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kocham Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 14:57 zgadzam sie z "lamma" ogolnie ja gustuje raczej w polskich piosenkach i miło by było gdyby polacy je spiewali a nie Odpowiedz Link Zgłoś
zipp. Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 14:58 Niewiem. Mi jest to obojętne, jeśli ma fajny angielski tekst to niech sobie śpiewają po angielsku. ( ja osobiście lubię angielskie piosenki polskiej wokalistki Mariny - Glam Pop, Pleas don't levme here i Pepper Mint ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 14:59 lubię jak śpiewają po angielsku. ogólnie nie lubię polskich piosenek, ale są oczywiście zespoły polskie których słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek .__. 10.08.10, 15:00 W ogóle nie powinni śpiewać. Polacy tego nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 15:02 Polacy nie gęsi i swój język mają - tyle w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
disturbia Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 15:07 Boogie Town są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 16:03 Wolę jak śpiewają w naszym języku. Rozumiem, angielski jest bardziej muzykalny i ogólnie łatwiejszy do śpiewania, ale to nie znaczy, że mamy nie śpiewać po polsku. W końcu są osoby, które wolą polskie piosenki, a jeżeli ktoś się postara, to przecież wiadomo, że mogą wyjść z tego niezłe utwory. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 16:09 hmm.. czasami brzmi to śmiesznie bo niektórzy mają dziwne akcenty ale jak mają ładne, płynne i wyrobione akcenty proszę bardzo niech śpiewają po jakim języku chcą Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 18:16 Ja wolę jak śpiewają po angielsku. Bo wszystkie piosenki po polsku są takie nudne i nie ciekawią. A Afromental,Marina,Kalwi i Remi sobie nieźle radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 10.08.10, 18:17 No i jeszcze Robert M. Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 25.08.10, 21:21 Moim zdaniem niech śpiewają tak jak chcą ... A jak już mają śpiewać po angielsku to poprawnie i wyraźnie niech to robią ! Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Zależy :) 25.08.10, 21:30 zależy od tego, co im lepiej wychodzi. ja polskich wykonawców nie słucham. tzn. tylko jedną piosenke ale po angielsku: Pray 4 love by Afromental Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 25.08.10, 21:37 niektórzy śpiewaja lepiej po polsku niektórzy po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 25.08.10, 22:59 Czemu Piszesz tyle z Dużej Litery Co ? Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 25.08.10, 23:06 niech se roba co chca moze lepiej ze spiewaja po angielsku bo przynajmniej wyzej sie wybija alee o dodzie sie nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 25.08.10, 23:33 Ogólnie słucham tylko piosenek po angielsku więc mi to na ręke, zespoły i wokaliści śpiewają po ang. tylko po to by sie wybić na większą światową publiczność ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 Czasem.... 25.08.10, 23:40 Co sądzę o polskich artystach śpiewających po angielsku? Sądzę, ze niektórzy ( jak np. zespół Afromental ) powinni spiewać po angielsku. Angielskie piosenki brzmią trochę lepiej od polskich Więc lubie Afromental za to, że śpiewa po obu językach A niektórych za to nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Czasem.... 25.08.10, 23:53 no .. Doda też spiewa po angielsku , hahha Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: wadzi mi to. wolę zagraniczne zespoły. 26.08.10, 18:01 nie, nie sądzę, że mają śpiewać po Polsku tylko dlatego, że są z Polski. Ale Dodusia mogłaby sobie darować... Zresztą z polskich 'gwiazd' lubię tylko Marinę Łuczenko A tak to wolę zagraniczne... peace out. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 27.08.10, 05:49 ja wole angielskie piosenki ale nie polskich wykonawcow ;p polskie to polskie i tak powinnoo zostac ! Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 27.08.10, 08:21 Osobiście sądzę, że nasz język jest pięknym językiem, ładnie brzmiącym i, jeśli się umie nim posługiwać, można wyrazić nim wszystko, co w piosence jest do wyrażenia. Z drugiej strony, uważam, że śpiewając po polsku, międzynarodowej kariery się nie zrobi. Może na tym zależy tym osobom, które jednak decydują się na śpiew w innym języku? Jednak, mimo wszystko, moja opinia jest taka: POLSCY artyści dla POLSKIEJ publiczności powinni śpiewać PO POLSKU (zagraniczna publiczność - niech nawet śpiewają po mandaryńsku). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 27.08.10, 08:45 lubię zespół the boogie town. śpiewają w obydwu językach. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: Polskie zespoly spiewajace po angielsku xD 27.08.10, 10:31 myślę, że polskie gwiazdy śpiewające po angielsku to nie gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś