laska.bieberaxd 10.08.10, 17:42 Gdzie mogę go kupić.? Przeszłam dzisiaj dziesiątki sklepów rezultat - nothing ! Nigdzie nie mogę go znaleźć ! Nie ma w drogeriach takich jak Rossmann . [ nie wiem jak się to pisze ] Znacie jakiś sklep.? ; D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_pearl Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 18:45 Dokładnie no każdy miętowy lakier innej firmy jest w innym odcieniu , więc nie wiem czy taki będzie ci odpowiadał, ale powinien być w H&M ( tam ogólnie jest dużo kolorów ) cena tego z H&M - ok. 15 zł Ten lakier poszukaj jeszcze w inglocie ( o ile mi wiadomo to tam jest ) Czyli kierunek H&M i inglot, mam nadzieję że kupisz ten lakier Mam nadzieję żę pomogłam ;* Powodzenia na zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 18:55 black_pearl mówi prawdę. w sheporze od coco chanel też jest,w inglocie i H&M. w rossmanie znajdziesz tylko i wyłącznie takie mało miętowe. W 100% znajdziesz w Sheporze od Coco Chanel, z firmy inglot, a także w H&M. U mnie w Rossamnie-choć nie mieszkam w wielkim mieście- jest więc nie wiem z czym problem . Uwiebiam,uwielbiam kolor miętowy gdyż uwielbiam Marinę. Gdyby nie ona nie wiedziała bym o takim kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:22 Ja sobie ostatnio kupowałam pomarańczowy lakier ale był też miętowy, i to w ładnym odcieniu w ROSSMANNIE(dobrze napisałaś) Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:23 za około 6 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
heb U mnie w mieście jest ich po prostu pełno 10.08.10, 22:08 W Naturze, w Rossmanie, w H&Mie. W slepiku, który mam na moim osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 18:51 INGLOT, wiem bo mam Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 18:56 sklep Inglot - tu może być. no i morze w Naturze ? albo w SuperPharm ??? nie mam pojęcia gdzie jeszcze ... powodzenia w szukaniu ;-* xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 18:59 W Sephorze kiedyś widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:13 Widocznie jeszcze takiego lakieru nie ma ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:14 sama poszukuję . szczególnie takiego , jak ma honey . o takiego : Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:18 Popytaj w drogeriach typu rossman ,natura - powinien być w którymś z tych sklepów. (: Moja kumpela miała także mietowy błyszczyk do ust mniam. *__* Odpowiedz Link Zgłoś
rebellious_soul Tuuu ;* 10.08.10, 19:40 polecam ci miętowy lakier z firmy Jumpy, numer chyba 164 ( w buteleczce nie wygląda do końca tak jek trzeba, jest to taki szary z domieszką morskiego, ale na paznokciach jest idealnie miętowy), o ile się nie mylę. jest w praktycznie kazdej drogerii i kosztuje 3 zł. jest naprawdę dobrej jakości, z czystym sumieniem mogę go polecić ( widziałam go w rossmanie, w drogerii natura, w kazdym kosmetycznym jest) Odpowiedz Link Zgłoś
ocenzurowanoxd Inglot =] 10.08.10, 22:05 Byłam w firmowym sklepie INGLOT i tam był za 18 pln ( chyba ) . Sama go mam i wygląda super . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:42 sklepy kosmetyczne . Odpowiedz Link Zgłoś
kateflue Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 19:53 ja mam dwa miętowe . a polecam Ci ; Barry M (ok.20zł) , dziś kupiłam miętowy z Lovely (ok.6zł) oraz Golden Rose , ja kupiłam go za ok. 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aguu93 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 21:57 haha , dacey , mam dokładnie ten sam lakier , którego wkleiłaś zdjęcie ;D identyczny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 22:09 szukaj w drogeriach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 10.08.10, 22:33 U mnie takie są w byle jakim sklepie kosmetycznym ) Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 23.08.10, 19:18 Chanel ma lakier w pieknym odcieniu mięty ;*. Kosztuje ok. 100 zł znajdziesz go w każdej Sephorze i Douglasie . Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 24.08.10, 00:07 zajrzyj do H&M, natknęłam się tam na niego ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 23.08.10, 20:55 ja mam taki lakier z firmy "Golden Rose" - PARIS. kupiłam go w "Naturze" Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 23.08.10, 21:34 ojj. nie wiem. ale mam nadzieję że znajdziesz. ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia miętowy lakier do paznokci . ;D 24.08.10, 07:49 hmm spytaj Mariny xP ona prawie zawsze go ma ale tak na serio to mi też sie podoba i bym również chciała go mieć xoxo Klodia ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: miętowy lakier do paznokci . ;D 24.08.10, 11:03 Ja tam miętowe to wolę lody - ale, jak już to Avon Odpowiedz Link Zgłoś