Dodaj do ulubionych

Invimed Gdynia - opinie?

IP: *.metrolink.pl 20.03.12, 14:38
Cześć,

Mam zamiar zrobić badania w Invimedzie w Gdynii. Pytanie do Was: Czy byliście ta kiedykolwiek? Jakie macie opinie na temat tej kliniki? Moi znajomi mi ją polecili, ale chcę wypytać szerszego grona smile

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • edytka8080 Re: Invimed Gdynia - opinie? 20.03.12, 16:13
      Witaj ! Byłam w tej tej klinice na jednej wizycie, i powiem ci że klinika mi nie przypadła do gustu ani lekarz wizyta trwała 5 minut i 140zl.Ta klinka ma mało pacjentów ja zrezygnowałam z tej kliniki.
      • agnieszka83_22 Re: Invimed Gdynia - opinie? 21.03.12, 14:09
        Cześćsmile ja mam odmienne zdanie na ten temat. Byłam w InviMedzie w Gdyni na razie dwa razy, ale Pan doktor podczas pierwszej wizyty przeprowadził ze mną dokładny wywiad, zrobił pierwsze badania, wyjaśnił na czym wszystko będzie polegało ( przygotowuje się do in vitro) i jestem naprawdę bardzo zadowolona! Rzeczywiście wizyta trochę kosztuje, ale wydaje mi się, że cena jest taka jak w innych klinikach. Na mnie duże wrażenie zrobiła miła atmosfera i kameralne pomieszczeniasmile Oni mają nawet stronę na FB, więc tam też poczytaj: www.facebook.com/InVitroZSukcesemInviMed
        • Gość: michexor Re: Invimed Gdynia - opinie? IP: *.metrolink.pl 23.03.12, 09:44
          Agnieszka dzięki za linka. Poczytam smile

Dziwne, że Wasze opinie aż tak się różnią. Mimo wszystko jeszcze o nich poczytam smile
          • Gość: Ania Re: Invimed Gdynia - opinie? IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 07:02
            Ja się niestety zgadzam z edytka8080. Byłam jakiś czas temu w tej Klinice, bo skusiły mnie badania na Grouponie. Lekarz był bardzo opryskliwy i od razu zalecił in vitro. Nawet nie rozmawialiśmy o innych opcjach, nie powiedział dlaczego to najlepsze wyjście. Przeniosłam się do innej kliniki i okazało się, że mamy duże szanse przy inseminacji. Będziemy się starali po świętach wtedy mogę napisać o efektach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka