bananowaa Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 14:26 no ja mam rodzeństwo i jakby mi rodzice powiedzieli ze mam mieć siostre lub brata odpowiedziałabym ze; mam nie potrzebuje wiecej. ; p' Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 16:06 zdziwiłabym się . wolałabym mieć starszego brata niż kogoś młodszego , ale byłabym ucieszona ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 11.08.10, 16:29 trójka którą mam to aż nadmiar ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 12:21 Ja mam brata, o 5 lat starszego a jeszcze kilka miesięcy temu rodzice oświadczyli nam że rodzina nam się jeszcze powiększy... Najpierw byłam przerażona ( nie wiem czego ) ale tylko przez chwilkę, a teraz strasznie się cieszę, zwłaszcza dlatego że ma być to siostra Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 12:27 Jedna siostra mi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 17:12 Nie chciałabym, ale jakby już to się stało to nie było by tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 17:13 Wkurzyłabym się.Starczy mi,że mam brata i siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 17:14 sama nie wiem , nie no ja bym się cieszyła ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.08.10, 17:20 starczy mi mój młodszy braciszek. nie chcę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 gdyby mieli mieć teraz to bym chyba to dziecko../ 14.08.10, 17:34 zabiła!! ja mam tylko siostre co ma 19 lat. a ogólnie zawsze jeszcze chciałam mieć brata który miałby 15 albo 16 lat (czyli o 1-2 lata staszy ode mnie). i żeby był mega fajny i ładny i zabawny xdd głupia jestem ;p (i żeby miał czarne włosy takie troche dłużsez^^). byłoby super ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 20.08.10, 17:46 nie! ja juz mam rodzeństwo. cóż starsza siostra czasem się przydaje, ale brata częściej mam dość niż nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Szczerze mówiąc - nie wiem ;] 20.08.10, 20:34 Trudno mi sobie wyobrazić moją reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
karlinka98 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 20.08.10, 20:59 powiem tak: wspolczulabym temu bobasowi ze musi mnie znosic. za to chciala bym miec brata blizniaka, zeby sie moc z kims tak poklucic, wyrzyc itp. u mnie w domu zawsze jest tk nudno. ale za bahora to dziekuje. niestety blizniak jest juz niemozliwy Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 20.08.10, 21:01 Nic bym nie zrobiła , bo chciałabym mieć starszego brata Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ . 20.08.10, 21:08 mam jednego brata i mi wystarczy. : d gdyby mi powiedzieli że spodziewają się kolejnego dziecka oświadczyłabym im że wyrzucę je przez okno : )) XD Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 21.08.10, 16:15 Na pewno nie będę mieć rodzeństwa, choć bardzo bym chciała. Mama nie chce małego dziecka, poza tym denerwuje mnie tym swoim gadaniem, że woli poczekać na wnuki (mam 15 lat ). Moja kuzynka ma 18 i rok temu urodził się jej braciszek. Co prawda ten braciszek nie był planowany , ale teraz każdy w rodzinie go baaardzo kocha. Mama jest kilka lat młodsza od mamy kuzynki, ale oczywiście woli czekać na wnuki. Trudno, powoli się przyzwyczajam z faktem, że nie doczekam się rodzeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 21.08.10, 16:22 Mam rodzeństwo i nie potrafię sobie wyobrazić życia bez nich Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 21.08.10, 16:32 ja mam 2 młodsze siostry i już więcej mi nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.11.10, 14:28 Mam już 2 siostry, ale jakby mi powiedzieli, że będe miała kolejne, to bym chyba im tego nie wybaczyła;d Odpowiedz Link Zgłoś
magdziaczek Co ja mogę powiedzieć... 14.11.10, 14:49 Kiedy rodzice powiedzieli mi, że będę miała młodsze rodzeństwo (już mam, oczywiście), Raczej się ucieszyłam. Pomyślałam sobie - Może być fajnie. I jest. Mam ślicznego młodszego braciszka (narazie mnie nie wkurza zbytnio ). Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Co ja mogę powiedzieć... 14.11.10, 14:51 Ja mam siostrę i brata, ale mieszka ze mną już tylko brat ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.11.10, 14:55 ja bym z chaty uciekla jesetm jedynaczka i mi z tym dobrze nie lubie sie dziecil i chce miec wszystko dla siebie typowy syndrom jedynaczki a poza tym nie lubie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Re: Chciałybyście mieć rodzeństwo ? 14.11.10, 14:57 Mam sporo młodszego brata, ale nie chciałabym już kolejnego dzidziusia w domu;] Za to zawsze chciałam mieć starszego brata... ;'C Odpowiedz Link Zgłoś