florcia08 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 15:52 Maciek Zakościelny i Justyna Steczkowska chodzili do mojej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
pina Emmm..Tak! 12.08.10, 15:58 Nie no zartuje nie lubie polskich gwiazd niewiem czemu ! powaznie nie trawie polskich gwiazd ale za to uwielbiam zagraniczne gwiazdy niestety oni sa lepsi niz polscy maja lepsze filmy i wgl lepsza muzyyyyyyyyyke! Odpowiedz Link Zgłoś
smieszka369 tak 12.08.10, 20:38 Mojego kolegi kolegi mama chodziła do klasy z DODĄ Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 16:10 nie,ale mój tata siedział se w barze z tymi z Monopola Odpowiedz Link Zgłoś
presie Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:05 Golce to moja rodzina. xd mają nawet niedaleko mnie swoją szkołę muzyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:07 mieszkali Mroczkowie,Agata Wróbel,Artur Boruc i Wiola Fiuk Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 19:30 Blisko mojego miasta urodził się Łukasz Podolski, nawet mój tata go kiedyś widział. Więcej sobie nie przypominam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
biefmivi . 14.08.10, 16:51 Do niedawna na moim osiedlu mieszkal Rubik z Agatka, ale sie wyniesli akurat przed powadzia(Wroclaw, Kozanow), farciarze xd Raz prawie stracilam przez niego zycie, bo chcial mnie rozjechac swoim subaru impreza ze zlotymi felgami xd Po za tym to w bloku obok mieszkal taki gosciu z Big Brothera albo Baru, nie pamietam dokladnie. Mama mi kiedys wspominala xd No i w miescie mieszka jeszcze Ania Wyszkoni, pochodzi stad Mrozu i czesto mozna spoktac aktorow z 'pierwszej ilosci'. Nie mam pojecia jak oni sie nazywaja, ale ostatnio widzialam odtworcow rol Patryka i Stefani w centrum handlowym, stali w kolejce do kfc XD No i jeszcze kuzynka mojej przybranej cioci jest Halinka z kiepskich, Marzena Kipiel- Sztuka. i mieszka gdzies na Psim Polu, jak juz ktos wczesniej zauwazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
hot.chocolate Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:08 Tak , niedaleko mieszka Magdalena Różdżka, ona też chodziła z moją mamą do szkoły ;d Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 19:09 nie, niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia1010 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:11 Niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
dziurka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:54 NIE ALE WIDZIAŁ KIEDYŚ DRZYZGĘ W SKLEPIE ;P Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Ciechanów ! 12.08.10, 17:12 Takk ! Z mojego miasta pochodzi Doda, nawet widywałam ją czasami...... I brat tego z łysego z Kombi ! Autografa se od nich wychaczyłam. ; ppppp Ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
duska1997 Re:Tak! 12.08.10, 17:32 Z mojej miejscowosci pochodzi Dorota Gardias ... Widzialam ja kilka razy ale tak ogólnie to ona nie siedzi w Tomaszowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1828 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:13 W mojej okolicy mieszka Paweł Małaszyński i Julia Pietrucha Odpowiedz Link Zgłoś
dynka_klaudynka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:25 przypomniałam sobie jeszcze Olka Klepacza z Formacji nieżywych schabuff,który mieszka w Częstochowie i ma tutaj swoje przedszkole oraz Częstochowski zespół Nefre. I jeszcze jakaś laska poszła do nowej edycji mam talent,więc chyba też będzie sławna bo podobno przeszła Odpowiedz Link Zgłoś
dynka_klaudynka Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:50 mogę jeszcze dodać: Kalina Jędrusik Jerzy Duda-Gracz Jerzy Brzęczek mieszka na wsi w której mieszkałam przez 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
olusiaolusia Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:13 niieee... a nie jadnak tak za moim domem mieszka Hania Montania xD i chodziłam do jednej klasy z nią xD żart xD Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:24 mieszkam niedaleko Londynu(dokładnie 112 mil) więc napewno Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:15 W moim mieście mieszkała kiedyś Edyta Olszówka i Szymon Bobrowski... Odpowiedz Link Zgłoś
piesek_leszek Tak 12.08.10, 17:16 Marian Opania-aktor Agnieszka Pilaszewska-aktorka Siekiera-(zespół punkrockowy) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_24 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:18 Mieszkał kiedyś jakiś raper ale on jest mało znany . ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
matysiulka5 Re: ee , no : 3 15.08.10, 13:40 u mnie mieszka niedaleko Skawiński.... z kombii . W sopocie . xD . Odpowiedz Link Zgłoś
natikaj Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:21 Więc z Chorzowa pochodzi Rysiek Riedel, Krzysztof Respondek, Olek Woźniak z zespołu PIN. A Andrzej Lampert chodził z moim bratem do Liceum W sąsiednim mieście mieszka Piotr Kupicha ale prawie, że obok ;D Odpowiedz Link Zgłoś
queenb. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:22 Ja jestem z Ciechanowa, więc rodzinne miasto Dody. Nawet często ją widywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1318 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:22 Do liceum niedaleko mojego miejsca zamieszkania chodziła Kasia Glinka. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:23 kiedyś w moim mieście (a w mieszkam w dziurze ^^) był Sadowski Przemek, bo on ma tu córkę. Tzn. miał, bo już wyjechała do Wrocławia czy gdzieś. Pamiętam, że jej nie wierzyłam, ale jak zobaczyłam zdjęcie w gazecie tego Przemka z tą córką to mnie zatkało. Nawet pisało, że to jego córka.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 18:00 a i dodam jeszcze, że po mieście buja się Justin Bieber ! żart. ale chodzi taki koleś co jest do niego podobny i nosi takie czapki i w ogóle. i ze znajomymi zawsze mówimy : - Oo ! Bimber idzie ! albo - Siema Justin ! xddd Odpowiedz Link Zgłoś
aga_1996 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:23 W mojej okolicy mieszka Beata Kozidrak, a jej córka w tamtym roku skończyła gimnazjum, do którego teraz chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
oliwcia2896 Tak 12.08.10, 17:25 Wiem, że w moim mieście do mojej byłej szkoły chodził Andrzej Nejman, moja mama wtedy też tam chodziła i do podstawówki do której uczęszczał mój tata chodziła Maryla Rodowicz. Kojarze jeszcze Kaczorexa z Mam Talent bo mieszka niedaleko mnie.. I z mojego miasta jest jeszcze aktorka - Antonowicz, ona grała z Cypriańskim w filmie... Odpowiedz Link Zgłoś
nikki17 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:26 Nie.;-< Na pomorzu mało gwiazd...Koło Lęborka mieszkam...Wiem tylko, że Julia Kamińska pochodzi z Gdańska...Ale nie widziałam. U mojej cioci w hotelu był kiedyś Cezary Pazura... Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:26 Robert Korzeniowski chodził z moją mamą do szkoły i książkami się wymieniali czy coś, ciocia gdzieś tam ma jeszcze jego wypracowanie. podobno kiedyś stał przede mną w kościele, ale ja to gapa jestem i go nie widziałam. siostra ma jego autograf. jakaś prezenterka/dziennikarka z tvp2 czy tvp1 pochodzi z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:27 Tak, mieszkał Jerzy Dudek... Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 17:28 Kasia Wilk chodziła do kościoła w moim mieście, kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś