lily_luna 13.08.10, 15:06 Pytanie takie jak w temacie. Po prostu interesuje mnie to czy np. jakaś 15-sto latka ma już tatuaż, czy to za wcześnie na tatuaże... Nie robię tego wątku po to żeby dostawać odpowiedzi typu żal itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inveteracy_kiss Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:09 Moja znajoma w wieku 16-stu lat ma tatuaż. Dla mnie to za wsześnie + to samookaleczanie się, masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkow_a Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:09 Jak bym ci nie radziła robić w tym wieku tatuażu bo jak bedziesz dorosła to bedziesz tego żałowac...a i ten wątek był. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:12 Ale ja nie chce sobnie zrobić tatuażu, tylko jestem ciekawa czy osoby mniej więcej w moim wieku maja Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:11 nie mam , ale chciałabym sobie zrobic na 18-stke jakiś mały napis Odpowiedz Link Zgłoś
malinowakrolowa Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:23 Moja znajoma sobie zrobiła i zaczęło jej to ropieć i jakoś skóra schodzić itp. i teraz ma zabandażowaną kostkę i musi przyjmować antybiotyki doustnie ;/ aa i ma 16 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_swir Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:17 Nie mam, ale w przyszłości sobie zrobię . Nie taki duży , ale taki mały symboliczny , zę tak powiem ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:26 ja na razie nie mam ale jak będę dorosła to planuję sobie zrobić jakiś mały. Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:38 kto normalny w tym wieku by sobie robił tatuaż . xD ja sobie zrobie 17 grudnia 2014 roku . xD Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Nie mam ale kiedyś sobie zrobie 13.08.10, 15:42 Moja siostra zrobiła sobie tatuaż na plecach na tyłkiem nie pamiętam ile miała wtedy lat chodziła wtedy chyba do liceum .. ale teraz tego żałuje bo nie może się opalać na plecach bo ropieje jej to i w ogóle.. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:42 nie mam, ale przyznam, że bym chciała. jakiś mały napis na stopie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
luisia_emo Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:42 ja mam nieduży ... nawet go nie widać ... pod prawo piersią mam napis : your love is my drugs . tak jak tytuł piosenki ke$hy . Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Macie tatuaż? 13.08.10, 15:52 @luisia_emo jeśli to prawda, to masz w nim błąd .. lolololol .. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:45 Nie, nie mam. Nie chcę mieć, bo na starość wygląda paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 15:47 Mam 18 lat i nie mam tatułażu, dla mnie to troszkę tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
squash aktualnie mam gwiazdkę, ale z henny. c ; 13.08.10, 15:49 kiedyś sobie zrobię prawdziwą, malutką gwiazdką na nadgarstku. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 16:03 WG mnie tatuaże nie są złe. To tak jak w przypadku kolczyków, tyle , że kolczyki można wrazie co zdjąć.Ja nie mam nic przeciwko .Swój pierwszy zrobiłam w wieku 16 lat , znajduje się na podbrzuszu po prawej stronie i bardzo mi się podoba. W chwili obecnej mam lat 19 i do kolekcji doszły mi jeszcze 2 tatoo na nadgarstku( napis po hebrajsku) , i łopatce.Myśle , że 15 latka z tatuażem to nie tragedia,ale chyba to troche zawcześnie. Zresztą tatuaż to taka decyzja na całe życie i trzeba pamiętać ,że niestety nie ma odwrotu. Ja jestem zadowolona. Co do osób chętnych zrobić sobie tatuaż : -może najpierw warto zrobić sobie wzór który nas interesuje z henny? Utrzymuje sie jakiś czas i mozna sie go pozbyć.Sprawdzimy czy po jakimś czasie tatoo nam sie nie znudzi. -jeśli chodzi o zrobienie tatuażu - trochę to boili , moze nie troche a nawet bardziej. Osoby które sie juz zdecydowały wiedzą o czym mówie. Poza tym warto upewnic sie czy osoba która podejmie sie zrobienia nam dziary ma zezwolenie i przede wszystkim odpowiedni sprzęt. Dzieki temu bedzie bezpieczniej i nie bedzie późniejszych problemów -To nieprawda , że wszystkie tatuaże niosą za sobą powikłania. Mam nadzieje ze pomogłam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 16:07 nie mam i nie będę miała, nawet jeśli chciałabym. Tatuaże szpecą. w jakimś 'tajnym miejscu' mogą być plecy czy coś, ale ręce, nogi, twarz czy kark odpada. Weżmy pod uwagę Chylińską. jak ona wygląda z tymi tatuażami. słyszałam, że chce ich się pozbyć -.- Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Macie tatuaż? 13.08.10, 17:00 chciałabym, ale nie teraz. dziwnie by to wyglądało, tu u nas w Polsce. chociaż nawet kiedy będę już starsza nie wiem czy się zdecyduję, ale chyba tak. nie mówię tu o jakichś wieeeelkim nie wiadomo czym, ale jakieś mały tatuaż fajnie byłoby mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 17:19 Nie mam, ale chciałabym mieć pod kostką maleńką gwiazdeczkę, lub pierwszą literkę imienia na dłoni.(nie potrafię opisać miejsca) Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: Macie tatuaż? 13.08.10, 17:27 Ja chcę mieć ;D Za prawym uchem, gotycki krzyż, niewielki ;D Jeszcze dwa lata... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Zrobiłam sobie dwa prezenty na 8nastkę. 13.08.10, 17:27 Jeden na nadgarstku a drugi nisko nisko na krzyżu. Ten pierwszy to maleńka, pięcioramienna gwiazdka. Ten drugi to napis w języku elfickim: "Życie i śmierć, magia", a pomiędzy jest mój znaj runiczny (on właśnie oznacza życie, śmierć i magię). Odpowiedz Link Zgłoś