cullen_ka 14.08.10, 19:26 ...oprócz: Zmierzch, Naznaczona, Drugie życie Bree Tanner i Harry Potter (te już czytałam, lub czytam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 19:44 Miasto kości Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa emm.... 14.08.10, 19:45 Numery, nawet spoko. Bez skrupułów może nie jest takie przesłanie miłośc i wg ale jest cudowna Jak sobie przypomne coś jeszcze to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
ianowa Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 19:46 Piękne Istoty, Upadli, Mroczny sekret, Miasto Kości, Szeptem, Pamiętniki Wampirów, Wieczna noc, Wieczni wygnańcy, Bale maturalne z piekła, Królowa lata, Gone... Tego jest mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 19:48 Scott Kieran (Brian Kate) - Klub niewiniątek Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 19:48 Reality show . Odpowiedz Link Zgłoś
winia tutaj 14.08.10, 19:50 Królowa Lata i jej druga część Król Mroku, Świat Nocy 1, 2, 3 Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. tu the best :D 14.08.10, 19:58 Igrzyska śmierci Akademia wampiów ever piękne istoty ( pokochasz to ) Miasto Kości Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 19:52 haha, wymieniem kilka. : 3 intruz, stephanie meyer. tajemnicza panna young, pat mackenzie. opowieści z narnii, C.S lewis. ( siedem części. ) klasa pani czajki, zapomniałam imię i nazwisko szanowanej autorki. chyda, judith fallah - DLA KOGOŚ O MOCNYCH NERWACH. : d - ( o anoreksji. ) pamiętnik księżniczki - wszystkie części, meg cabot. zapomniałam więcej, dodam, że szukaj autorki - [b][meg cabot/b] ona ma ogrom takich książek młodzieżowych! miłej lektury. : * Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 22:33 a no zapomniałam o Intruzie - S. Meyer świetna książka jedna z moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 20:01 "Kochana córeczka" - Eric Malpass - taka bardziej życiowa książka.Bez żadnych istot nie z tego świata.Romantyczna i śmieszna.Osobiście ją uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 22:24 Igrzyska śmierci? Piękne istoty? Odpowiedz Link Zgłoś
miley199925 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 15.08.10, 21:08 Ty +Ja = , To ja Lucy , Hannah Montana , Reality Show . Jest tego wiele więcej , ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec oczywiście 14.08.10, 22:39 na moim profilu jest podany link na mojego bloga o książkach młodziezowych Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Serce moje!! 14.08.10, 23:04 Polecam......wszystkie książki z serii o Jakubie Wędrowyczu autorstwa Andrzeja Pilipiuka^^ Zwijam się ze smiechu co 2 minuty!!!!!1 Wędrowycz to taki egzorcysta amator kłusownik i producent bimberku^^ Ale słuchaj, książka jest naprawdę świetna!! Z Trzech Życzeń: DŻIN: No i jak się podobało metro? JAKUB: A W DUPE SE WSADŹ TAKIE METRO! DŻIN Z PRZERAŻENIEM W OCZACH: Cz-cz-czy to ma być kolejne życzenie? (podczas wpólnego ogniskowego picia bimbru z archeologami, wspominki Semena): - hej Jakub - hej -a co tam za wiewiórka się piecze nad ogniem? - zagrycha - ale żółta wiewiórka? - a nie wiem, przyszło i mówiło, że nazywa się pikaczu; ) pojazd zatrząs się lekko. w całej wsi rozhuśtały się lampy. drobne zaburzenia grawitacyjne obaliły na ziemię paru pijaczków chlających w gospodzie. niestety, nikt nie miał włączonegotelewizora, bo akurat leciał japoński film erotyczny ściągnięty niechcący, z dość odległej kapitalistycznej przyszłości, przez anomalię czasoprzestrzenną. No i jeszcze Wiedźmin autorstwa sapkowskiego^^ tu masz tytuły po kolei.... ostatnie zyczenie miecz przeznaczenia krew elfów czas pogardy chrzest ognia wieza jaskólki pani jeziora - Jaskier! Nie śpij w siodle! - Ja nie śpię. Ja twórczo myślę! Rycerz bez blizny, to kutas, nie rycerz! Tyś jest poeta,nie wiesz, co to strategia -Zaskoczę cię. Wiem. -A ja ci powiadam że nie rozpoznałbyś strategii nawet wtedy, gdyby wyskoczyła z krzaków i kopnęła cię w dupę." "- Nowi? - rozdarł się sierżant. - Z werbunku? Dawać paiery! czego, k...a, stoisz jeden z drugim? W miejscu marsz! Nie stać, k...a! W lewo zwrot! Wróć, k...a, w prawo! Biegiem marsz! Wróć, k...a! Słuchać i zapamiętać! Najsampierw, k...a, do prowiantmajstra! Pobrać rustunek! Kolczugę, skórznie, pikę, k...a, hełm i kord! Potem na musztrę! Być gotowym do apelu, k...a, o zmierzchu! Maaaarsz! - Zaraz - Jarre rozejrzał się niepewnie. - Bo ja chyba mam jednak inny przydział... - Jaaaaaaaaaak?!? - Przepraszam, panie oficerze - Jarre poczerwieniał. - Idzie mi tylko o to, by zapobiec ewentualnej pomyłce... Albowiem pan komisarz wyraźnie... Wyraźnie mówił o przydziale do be-pe-pe, więc ja... - Jesteś w domu, chłopie - parsknął sierżant, rozbrojony nieco "oficerem". - To jest właśnie twój przydział. Witaj w Biednej Pie*dolonej Piechocie." " - O - powtórzył Zoltan. - Co? Gdzie? - spytał Jaskier, stając w strzmionach i zaglądając do wąwozu, w kierunku wskazywanym przez krasnoluda. - Niczego nie widzę! - O. - Nie pleć jak papuga! Co: O ? - Rzeczka - wyjaśnił spokojnie Zoltan. - Prawy dopływ Chotli. Nazywa się O. - Aaa... - Skądże znowu! - zaśmiał się Percival Schuttenbach. - Rzeczka A wpada do Chotli w górze rzeki, kawał drogi stąd. To O, nie A." takie tam cytaty na zachętę...zawsze mnie rozwalają^^ Odpowiedz Link Zgłoś
666satan Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 14.08.10, 23:10 polecam książkę 'ćpun' Melvina Burgess'a, 'uciekinierka' Maureen Wartski:] Odpowiedz Link Zgłoś
ania777 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 15.08.10, 13:32 Trylogia Czarnego Maga - Trudi Canavan (swietne ksiazki!) trylogia dary anioła - (tez swietne ) Odpowiedz Link Zgłoś
ayako16 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 15.08.10, 16:35 "Gabriel i Fantazja" Sylwia Waszewska Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 16.08.10, 18:07 Wszystkie książki Sparksa. Seria "Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy" Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Znam, polecam xD 16.08.10, 18:09 "Było milion takich wątków" autorstwa zuziory_. Znasz? Kochasz? < 3 Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
kika1702 Re: Znacie jakieś książki młodzieżowe...(!) 18.08.10, 20:08 Ever, Pamiętniki wampirów Odpowiedz Link Zgłoś