lieb_de_sekunde Re: klasa 15.08.10, 20:48 Niestety ale uważam ich za gó...arzy bo powoduja to swoim prostackim zachowaniem hah <oczywiscie nie wczyscy> A ja chodzę do 2 gim . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie15 1 technikum ;D... 15.08.10, 20:41 ... a co do twojego pytania... owszem. Ale tylko dlatego, że niestety większość dzieci z podstawówek jest strasznie niedojrzała. Uważają się za dorosłych, a zachowują gorzej niż 5 latki ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka tuu 15.08.10, 20:45 I gim. a co do pytania. : Każdy chodził to podstawówki, jeśli uważają ich za gó...arzy, to sami nimi byli Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: klasa 15.08.10, 20:50 Ja ide do 2 klasy gimnazjum i nie uwarzam że ludzie z podstawówki to gó...arze przynajmniej niektórzy. Potrafią być naprawdę fajni Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: klasa 15.08.10, 20:52 ide dopiero do szóstej klasy ;//, ja chce już do gimnazjum!!!!!!!!!! nie nei uważam ludzi z podstawówki że są gó...arzami, ale moja koleżanka teraz idzie do gimn i uważa że jak nie lubie Bimbera, to jestem małolatą ; // Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: klasa 15.08.10, 21:42 idę do 2 gimnazjum , niedaleko mnie jest pewna szkoła , tam są sami gó...arze ! konusy jebane , takie wredne bachory że ... nauczycielki ledwo z nimi wytrzymują (z tego co wiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: 3 gim 15.08.10, 21:48 początek klasy i zarazem koniec szkoly .. nie wiem jak to będize a podstawówka? hm mysle ze tak życie zaczyna sie "ponoć" z liceum ale nie wiem gimnazujm bardzo dzuo zmienia (: a takie podstawówkowe dzieci hcyba arzcej są niedojzrali ale wyjątki wyjątkami ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
matthew_ Re: 3 gim 15.08.10, 21:52 Ja też do 3 gim... a co do dzieci z podstawówki to zależy które ... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: klasa 16.08.10, 15:02 do pierwszej gimnazjum. Nie, nie uważam ludzi z podstawówki za gó...arzy, choć niektórzy zasługują na takie określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
eweeelka Re: klasa 16.08.10, 15:19 pierwsza technikum Tak uwarzam to jeszcze dzieci dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: klasa 16.08.10, 15:14 do 2 licealnej. Tak, uważam za gów....rzy, ale tylko wtedy, gdy próbuja na siłe dorosnąć, tzn palą, piją, i wgl zachowują się wyzywająco i wulgarnie. Ale tylko wtedy, bo jest to dla mnie przykład szczeniackiego zachowania. I oznaka braku dojrzałości, którą tak chcą się szczycić. Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: klasa 16.08.10, 15:14 ja do 1 LO A jesli chodzi o podstawówke to nienawidze tych bachorów... ogolnie nienawidze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: klasa 16.08.10, 15:21 idę do 1 gim i nie uważam osób młodszych za gó...arzy, bo niektórzy z podstawówki zachowują się dojrzalej i odpowiedzialnej niż pewni gimnazjaliści grający w 'słoneczko' ;p należy szanować wszystkich ludzi i równo ich traktować, gdyż tak nakazuje konstytucja narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
natka3105 Re: klasa 20.08.10, 08:44 1. 1 gim.<br /> 2. w pewnym sensie tak, ale wątpie, żeby po przyjsciu do gimnazjum sie coś zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: klasa 16.08.10, 15:18 Nie nie uważam tak ! Co za pomysł, przecież sama kiedyś chodziłam do podstawówki... A idę do III gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Re: klasa 16.08.10, 15:19 Idę do 6 klasy podstawówki, i nawet jak pójdę do gimnazjum to nie będę ludzi z podstawóki uważać za gówn*arzy...(Tych 4-6) Bo nie liczy się wygląd, czy tam wiek np.11 lat... Tylko liczy się to ile przeżyłeś i jaką masz wartość intelektualną. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: klasa 16.08.10, 15:21 ja teraz ide 1 gim, ale normalnie to bym ich nie uwazala za gowniazy ale oni tam wszyscy sa gowniazami Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: klasa 16.08.10, 18:22 cieszę się że tak nie uważacie Ja sama jeszcze do niej chodzę Na szczęście ostatni rok!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: klasa 16.08.10, 18:25 idę do trzeciej gimnazjum. w zależności od tego, jak się zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ 1 gim. 16.08.10, 18:25 I był taki wątek . I dlaczego uważasz, że ludzie z podstawówki to gó...arze, hm? Sama kiedyś taka byłaś, więc po mojemu wychodzi że obrażasz samą siebie. Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś