Dodaj do ulubionych

Problem ze snami .

15.08.10, 22:53
A więc tak .
Zazwyczaj nie śnię o niczym , albo wog . rano poprostu tego nie pamietam ,że coś
mi się śni , ale odkąd pojechałam na wakacje , miałam każdej nocy sen i to nie byle
jaki . pojechałam 4 sierpnia i juz tamtej nocy .. śnił mi się sen .. że byłam w jakimś
mieście a wszędzie były plakaty mojej babci ( która umarła we wrześniu ) i w tym
śnie miałam podświadomość , że babcia nie żyje i strasznie wtedy sie dziwiłam ..
obudziłam się i zobadczyłam w pokoju wynajętym nad morzem zjawę . Na następne
wszystkie noce , miałam sny o końcu świata no że jest ten 21 sierpień 2012 roku ,
ale to np . było tak , że siedziałam jak byłam mała z babcią w pokoju ( tą samą
babcią . ) i nagle zaczeły spadać metoroity .. i ja podeszłam do okna , a tam powódź
, ogień , huragan itd .. obudziłam się spocona i patrzę na zegarek i jest oo,oo ..
wystraszyłam się .. kolejne dni były tak samo , te końce świata , tylko że np . w
innych okolicznościach , ale też z babcią .. dzisiaj .. śniło mi się to samo , i jak sie
obudziłam miałam łzy w oczach .. strasznie sie boje . moja przyjaciółka mówi .. że
moja babcia , chce mi coś przez te sny przekazać .. no ale co niby ? . eh , proszę ,
może wy mi jakoś pomożecie . co zrobić ? a i dzięki jak przeczytałaś to wszystko bo
troche tego było . ; *
Obserwuj wątek
    • natimiley Re: Problem ze snami . 15.08.10, 22:59
      Że cię bardzo kocha ale nie może być z tobą?
      Tak mi się wydaje. I patry na cb w z góry i zawsze jest przy tobie w karzdej sytuacji nawet
      gdzy bybył konic świata.
      • eatmedrinkme look tu ; D 16.08.10, 09:27
        Ej a kiedy byłaś u babci na cmentarzu moż chce Ci przekazac zebyś do niej poszła i tego
        potrzebuje sastanów się , co robiłaś z babcia jak byłyście same albo coś pomyśl nad tym to
        na coś wpadniesz.
        • cuukierkova Re: look tu ; D 16.08.10, 11:13
          eatmedrinkme napisał(a):

> Ej a kiedy byłaś u babci na cmentarzu moż chce Ci przekazac zebyś do niej poszł
          > a i tego
          > potrzebuje sastanów się , co robiłaś z babcia jak byłyście same albo coś pomyśl
          > nad tym to
          > na coś wpadniesz.

byłam wczoraj właśnie na cmentarzu .. mamy w rodzinie taką tradycję , że co
          tydzień w niedziele jeździmy na cmentarz , a potem na obiad rodzinny .
      • rockville. Re: Problem ze snami . 16.08.10, 18:29
        @ natimiley

> Że cię bardzo kocha ale nie może być z tobą?
        > Tak mi się wydaje. I patry na cb w z góry i zawsze jest przy tobie w karzdej sy
        > tuacji nawet
        > gdzy bybył konic świata.

że niby patrzy na nią z góry? co za bzdury. z twojej wypowiedzi wynika, że
        jesteś katoliczką.
        więc powiem ci, że 'niebo' jest to stan duszy, a nie to, co masz nad głową..
      • looveangel Re: Problem ze snami . 18.08.10, 22:14
        ja mam urodziny 21 sierpnia o.O xd big_grin
        że chce być przy Tobie. i że Cie chroni. tak mi się wydaje.
    • katsuumi_17 Re: Problem ze snami . 16.08.10, 09:19
      Może jesteś jakimś medium?
      • azi1002 Re: Problem ze snami . 16.08.10, 09:25
        A może boisz się końca świata, a potem wychodzi to w Twoich snach?
        A przy Babci czujesz się bezpiecznie, więc Twoja podświadomość 'podrzuca' Ci ją,
        jako remedium na strach?
    • selenka89 Re: Problem ze snami . 16.08.10, 09:34
      Moja Przyjaciółka miała inne sny ale z dziadkiem
      Szła z dziadkiem po cały mieście nagle weszli w las i chciała urwać kwiatka
      pochyliła się po tego kwiatka a dziadka już nie było... A dziadek Umarł za 2 dni
      Co Do Cb
      To Babcia Chce Z Toba Nawiązać jakiś kontakt albo chce ci pokazać że cie nadal
      kocha
    • cuukierkova Re: Problem ze snami . 16.08.10, 11:19
      proszę , odpowiedźcie jeszcze , bo dalej nie znalazłam tu odpowiedzi na moje pytanie ..
      ; c
    • black_lena Re: Problem ze snami . 16.08.10, 11:23
      Może twoja podświadomość mówi ci jak bardzo tęsknisz za babcią...
      nie wiem, snów się nie tłumaczy tak dosłownie...

J się ciesz,że nie pamiętam snów, chyba bym zwariowała jeszcze bardziej tongue_out
    • collage Re: Problem ze snami . 16.08.10, 11:25
      więc tak, dużo ostatnio myślisz o babci to wynika z tego co piszesz.
      a może chciałaś z babcią porozmawiać na jakiś temat, coś wyjaśnić, ale po prostu
      nigdy nie zdążyłaś?

ja miałam taki sen, po tym jak zmarł mój dziadek. znajdowałam się w ogromnym
      mieście i szłam z dziadkiem za rękę, bo akurat za rogiem były pasy i chciał mnie
      przez nie przeprowadzić, ale gdy znaleźliśmy się przy nich, to powiedział 'ty
      musisz zostać tutaj, a ja już muszę odejść.' tak właśnie to wyglądało.
    • sweetgirls Re: Problem ze snami . 16.08.10, 11:32
      Sny to są twoje obawy.Może boisz się że będzie koniec świata,tęsknisz za swoją
      babcią itp.
      Spokojnie nie bój się to nic nie znaczy smile Pozdrawiam tongue_out
    • join_ Re: Problem ze snami . 16.08.10, 11:36
      może.. babcia chce Ci przekazać, że bedzie koniec swiata, ale nie masz sie co
      bac, bo bedziesz z nia ?

nie wiem.
      • thebestfriend ........... 16.08.10, 11:51
        a wszystkie sny są z babcią o końcu świata ?
        • cuukierkova Re: ........... 16.08.10, 13:31
          thebestfriend napisał(a):

> a wszystkie sny są z babcią o końcu świata ?

tak .
          • donia_jonas Re: ........... 16.08.10, 14:27
            Pomódl się za nią może właśnie o to jej chodzi i powiedz jej w podświadomości że
            się boisz jak do Ciebie przychodzi smile powinno podziałać

A gdy te sny będą dla Ciebie bardzo uciążliwe poczytaj o kontroli snów, może to
            Ci się spodoba.

P.S. gdy obudzisz się o 00.00 to się nie bój bo to wbrew temu co wszyscy mówią
            nie jest godzina duchów
            • thebestfriend @donia_jonas 16.08.10, 18:23
              ma rację ! pomódl się za nią bo czasami to może chodzić o nią .
              Jeśli to nie pomoże , to mam parę pytań .
              1. kiedy twoja babcia umarła ?
              2. czy byłaś z nią zżyta ? no wiesz , że ją bardzo kochałaś itp. ?
              3. od ilu dni to już ci się zdarza ?
              • cuukierkova do thebestfriends . 16.08.10, 21:26
                1. kiedy twoja babcia umarła ? - 3o września .
                2. czy byłaś z nią zżyta ? no wiesz , że ją bardzo kochałaś itp. ? - tak , to ona sie mną
                zajmowała od dziecka , rodzice byli zajęci pracą .. no i kochałam ją bardzo . .
                3. od ilu dni to już ci się zdarza ? no od 4 sierpnia , czyli juz dzisiaj bd 12 dzień . ; c
          • rosalie007 Re: ........... 16.08.10, 18:32
            a no i zapomnialam. pomodl sie zeby trafila do nieba bo za dusze czyscowe trzeba
            sie modlic zeby poszly do nieba
    • rosalie007 Re: Problem ze snami . 16.08.10, 18:28
      no niewiem czy babcia ci chce cos pokazac ale jezeli tak to moze koniec swiata.
      chce cie ratowac bo przeciez jak jest w niebie to pewnie pan Bóg jej powiedział,
      że będzie koniec swiata.
    • niunia67 Re: Problem ze snami . 16.08.10, 18:34
      hmm . , myślę, że po prostu bardzo tęsknisz za babcią i za swoim domem . radzę
      ci żebyś odwiedziła grób babci to pomaga !serce pozdrawiam
    • biedroneczko ` tuu. 16.08.10, 18:35
      twoja przyjaciółka moze ma racje !.
      ` albo poprostu tęsknisz za babcią i dlatego o niej śnisz.
    • mervelous zobaczyłaś zjawę? 16.08.10, 18:35
      nie wiem czy o to Ci chodziło, ale ok.
      te Twoje sny chcą Ci coś powiedzieć, babcia ma Ci coś do przekazania.
      ja też tak miałam podobnie, ale z ciocią która również umarła.
      a może czegoś bardzo się obawiasz i dlatego takie sny.
    • malcia tutaj,! 16.08.10, 18:36
      propobuje iśc na jej grób i pomodlic sie.widocznie potrzebuje tego
    • koteczekdagus sny 16.08.10, 18:41
      moze twoja kolerzanka ma racje...?Albo bpo prostu tesknisz za babcia tez miałam takie
      sny jak odeszla moja prababcia.....crying
      • cuukierkova thebestfriends , odpowiedz . 16.08.10, 21:27
        • toffika zerknij tu .. 17.08.10, 18:03
          Pomódl się za babcięwink i jeszcze poproś Boga żeby już nie miała tych snów bo
          np. ja proszę żeby nie śniło mi się coś złego to mam fajne sny wink

A jak to nie pomoże to możesz też pójść do psychologa , bo może problem jest w
          twojej podświadomości wink
          • thebestfriend odpisuję ;d 18.08.10, 13:30
            a może jakoś za nią tęsknisz ? W końcu wy dwie najlepiej się znałyście .
            Pomódl się za nią i nie możesz o tym myśleć przed snem bo znowu ci się to będzie
            śniło .
            Lepiej jakbyś myślała o miłych rzeczach przed snem . W podświadomości poproś ją
            żeby już ciebie nie odwiedzała we snach, ponieważ się tego boisz . Albo próbuję
            się z tobą jakoś kontaktować ? Przepraszam ale ja sie na tym za bardzo nie znam uncertain

Ps. trzymaj się . Jak dalej będziesz miała te sny to napisz mi na e-maila ok ?
            ilovemusic@op.pl
          • thebestfriend odpisuję ;dd 18.08.10, 13:31
            a może jakoś za nią tęsknisz ? W końcu wy dwie najlepiej się znałyście .
            Pomódl się za nią i nie możesz o tym myśleć przed snem bo znowu ci się to będzie
            śniło .
            Lepiej jakbyś myślała o miłych rzeczach przed snem . W podświadomości poproś ją
            żeby już ciebie nie odwiedzała we snach, ponieważ się tego boisz . Albo próbuję
            się z tobą jakoś kontaktować ? Przepraszam ale ja się na tym za bardzo nie znam uncertain

Ps. trzymaj się . Jak dalej będziesz miała te sny to napisz mi na e-maila ok ?
            ilovemusic@op.pl
        • kasiulec .... 18.08.10, 22:17
          Pójdź na cmentarz , moze babcia coś ważnego chce ci przekazać smile
    • cuukierkova Re: Problem ze snami . 18.08.10, 22:10
      okej .. już się sny uspokoiły .
      jak coś , to bd jeszcze pisać . smile
    • bellacullenx Re: Problem ze snami . 18.08.10, 22:17
      widocznie myślisz przed snem o babci i o wydarzeniach z ostatnich miesięcy czyli
      właśnie powodzie, huragany... wiesz sny są nieprzewidywalne jak dżungla..raz
      budzisz się u boku Toma Kaulitza, raz Hitler się goni..
      Myślę że Twoja przyjaciółka trochę bredzi.
      A co do zjawy to wyobraźnia płata nam figle. Nie dziwie się że po przebudzeniu
      zobaczyłaś babcie. Bo ja oglądasz horror to później możesz zobaczyć albo osobę
      albo ducha z filmu..
      Radzę ci trochę mniej myśleć... no i nie bój się snów winkNic Ci się nie stanie, a
      z babcią możesz pogadać. W snach nie ma bólu..
    • laura.pl Re: Problem ze snami . 18.08.10, 22:22
      Być może śnisz o babci,bo za nią tęsknisz,nawet sama możesz o tym nie wiedzieć,ale
      podświadomie bardzo Ci jej brakuje...A końca świata pewnie się boisz,jak wiele ludzi którym
      wmówiono,że koniec ś. będzie w 2012 roku.
      • miley_1 Re: Problem ze snami . 19.08.10, 12:24
        laura.pl napisał(a):

> Być może śnisz o babci,bo za nią tęsknisz,nawet sama możesz o tym nie wiedzieć,
        > ale
        > podświadomie bardzo Ci jej brakuje...A końca świata pewnie się boisz,jak wiele
        > ludzi którym
        > wmówiono,że koniec ś. będzie w 2012 roku.

Nie przejmuj sie końcem świata bo ono będzie ok ale to na pewno jeszcze nie
        teraz ;] za kilkanaście lat świat w końcu musi sie skończyć ;p
    • pingwin Re: Problem ze snami . 18.08.10, 22:28
      Ze snami jest tak, że zazwyczaj śnimy o tym o czym długo myślimy poprzedniego
      dnia. Ja mam zawsze sny, wiele snów jednej nocy.
      Podejrzewam, że babcia śni Ci się, dlatego, że za nią tęsknisz a ona tęskni za
      Tobą. Być może babcia chce Ci powiedzieć abyś uważała na siebie. To bardzo
      możliwe, że zmarli kontaktują się z nami w snach. Moja babcia również po śmierci
      mnie odwiedzała, raz miałam do mnie prośbę o wymianę płyty nagrobka, gdyż pękła
      i jak powiedziała "jest dobrze, tylko mokro w grobie", może nie powinnam tego
      pisać, ale może Ci to pomoże. Po wymianie płyty nagrobka babcia już nigdy mnie
      nie odwiedziła, ale jak wspomniałam odwiedzała mnie już wcześniej-
      bezinteresownie, abym mogła się z nią pożegnać?, gdyż nigdy tego nie zrobiłam,
      nie wiem. Myślę, że te sny to tęsknota za babcią.
      Aż się popłakałam, ale mam nadzieję, że na swój sposób pomogłam.
    • tola1213 Idź do psychologa dziecko! 18.08.10, 23:43
      Dobra są 3 opcje :
      1. Jesteś chora psychicznie.
      2. Robisz sobie jaja z użytkowników kotka!
      3. Mówisz prawdę...

Odpowiedzi:
      1. Idź z tym do psychologa.
      2. Jesteś pojebna i ogólnie zdrowo porypana że wpadłaś na taki pomysł! Ale w sumie
      śmieszny.
      3. Jeżeli mówisz prawdę to jesteś chora psychicznie co daje opcje 1 lub po prostu zmiana
      klimatu tak na cb zdziała ...jeżeli jest tak to mi się wydaje ż e po pewnym czasie powinno
      przejść. Np. ja czasami pamiętam co mi się śniło ,a czasami nic lub budze się rano i
      pamiętam a potem już nic.

Mam nadzieje że pomogłam i cię nie obraziłam moja szczerością (opcja 1)

Pozdr. wink
      • veluro Re: Idź do psychologa dziecko! 19.08.10, 01:48
        Jesteś pojebana i ogólnie zdrowo porypana że wpadłaś na taki pomysł! Ale w sumie
        Mam nadzieje że pomogłam i cię nie obraziłam moja szczerością.

- Myślę, że nie pomogłaś. I uważam również, że powinnaś zastosować inne
        słownictwo oraz zwrócić uwagę na pisownię.
        Ulżyło panience? smile)
    • veluro Re: Problem ze snami . 19.08.10, 01:44
      A ja uważam, że niepotrzebnie mówicie: Idź do psychologa!
      Jakie to ma znaczenie? Osobiście uważam, że Twoja znajoma ma rację. Każdy ma
      swojego anioła stróża. Tak, tak. Powiecie: To tak, jak wierzenie w św. Mikołaja.
      A czemu nie? Jeśli ktoś zasługuję... Nie obawiaj się snów. Po prostu się
      uśmiechnij po przebudzeniu.
    • ania040995 Re: Problem ze snami . 19.08.10, 10:27
      Moim zdaniem twoje przyjacióki mają rację , twoja babcia chce ci cos przekazać
      big_grin ale to ty najlepiej wiesz co tylko musisz to odnalesc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka