cuukierkova
15.08.10, 22:53
A więc tak .
Zazwyczaj nie śnię o niczym , albo wog . rano poprostu tego nie pamietam ,że coś
mi się śni , ale odkąd pojechałam na wakacje , miałam każdej nocy sen i to nie byle
jaki . pojechałam 4 sierpnia i juz tamtej nocy .. śnił mi się sen .. że byłam w jakimś
mieście a wszędzie były plakaty mojej babci ( która umarła we wrześniu ) i w tym
śnie miałam podświadomość , że babcia nie żyje i strasznie wtedy sie dziwiłam ..
obudziłam się i zobadczyłam w pokoju wynajętym nad morzem zjawę . Na następne
wszystkie noce , miałam sny o końcu świata no że jest ten 21 sierpień 2012 roku ,
ale to np . było tak , że siedziałam jak byłam mała z babcią w pokoju ( tą samą
babcią . ) i nagle zaczeły spadać metoroity .. i ja podeszłam do okna , a tam powódź
, ogień , huragan itd .. obudziłam się spocona i patrzę na zegarek i jest oo,oo ..
wystraszyłam się .. kolejne dni były tak samo , te końce świata , tylko że np . w
innych okolicznościach , ale też z babcią .. dzisiaj .. śniło mi się to samo , i jak sie
obudziłam miałam łzy w oczach .. strasznie sie boje . moja przyjaciółka mówi .. że
moja babcia , chce mi coś przez te sny przekazać .. no ale co niby ? . eh , proszę ,
może wy mi jakoś pomożecie . co zrobić ? a i dzięki jak przeczytałaś to wszystko bo
troche tego było . ; *