Dodaj do ulubionych

Przybory szkolne.:))

22.08.10, 17:15
Najbardziej lubię wybierać długopisiki,nowe zeszyty,plecak itp.Czym się kierujecie przy
wyborze akcesoriiów szkolnych?Jest dla was ważne,żeby były z waszymi idolami?
Spotkaliście się z krytycznymi uwagami na temat waszych worków,zeszytów itp?
Co myślicie o cenach tych wszystkich rzeczy?A denerwuje was,że tyle jest przyborów
szkolnych z Hanną,a np.z Harrym Potterem nie ma?Mnie tak,Hanna i Hanna!I tak w
kółko.sciana PS:Głupie pytanko,ale w tym roku jakoś tak nie wiem,czy rok szkolny
zaczyna się 1 września,czy 30 sierpnia?No,bo 1 września to środa.
JAK było to sorry i koszyczek nasz.wink
Obserwuj wątek
    • anusia25 Re: Przybory szkolne.:)) 22.08.10, 17:24
      zaczyna się 1 września smile
      ja uwielbiam wybierać przybory szkolne .
      ja sie kieruje własnym gustem i cenami smile"
    • ola363 Re: Przybory szkolne.:)) 22.08.10, 17:25
      ja nie za bardzo lubię wybierać akcesoria do szkoły bo to mnie trochę dołuje dużo chętniej
      szukała bym sobie ciuchów
      • ola363 Re: Przybory szkolne.:)) 22.08.10, 17:26
        rok szkolny zawsze zaczyna się 1 września chyb rze wypada w wekend to po wekendzie
        np. 2 września
      • cyprian25 Re: Przybory szkolne.:)) 02.09.10, 09:16
        Też lubię zakupy przyborów szkolnych.Kieruję się ceną, ładnym wyglądem, ale i ERGONOMIĄ i jakością.
    • oliiviia Re: Przybory szkolne.:)) 22.08.10, 17:30
      zawsze mam z tym problem. ;/ plecaki są tandetne, beznadziejne, głupie, mało
      oryginalne. wszędzie te hannusie montanusie. -.- dla dziewczyn plecaki są taki
      słit, że aż rzygać się chce. dlatego zawsze kupuję męskie. zeszyty najlepiej jak
      są zupełnie białe. lubię na nich rysować. piórnik tak samo. a długopisy to już
      obojętnie jakie.
      • flowers78 Re: Przybory szkolne.:)) 23.08.10, 15:47
        Idę do pierwszej gimnazjum i kilka dni temu kupiłąm sobie plecak z pumy
        (TAKI
        mam zakupione także zeszyty- zwykłe, jednokolorowe bez żadnych wymysłów,
        piórnika co prawda jeszcze nie mam, ale też kupię jakiś zwykły, byle by był a
        nie z 'psiaczkami' oh ah eh. -.-
    • miki124 wygląd 22.08.10, 17:31
      ja osobiście kieruje się wyglądem przyborów szkolnych bo jak mam ich używać to nie chce
      se siary zrobić przy całej klasie
      np.wyjme piórnik , długopis , zeszyciki , ołóweczki itp. z hannah montana no przecież to jest
      kompletna siara a wy jak myślicie zrobiłyście cos takie go w 6 klasie ?????
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    • temptation Re: Przybory szkolne.:)) 22.08.10, 17:47
      Ja kieruję sie wyglądem wink .
    • niemlaskaj Re: Przybory szkolne.:)) 23.08.10, 08:27
      ja mam laske w klasie, która wielbi wszystkie disnejki etc. miała krytyke. piórnik za jakieś 30-
      40 zł z i teraz strzelam z hsm tak ciemna główna postać ; D jak to brzmi ^^. no to z nią. to
      miała popisany. linijke z hsm ołówek.. wszystko! zeszyty, okładki popisane etc. jak idziesz do
      gim to troche nie fajno.. tzn ja nic nie mam do takich osób, ale troche są śmieczni.
    • joasiiaa Jestem w liceum, potrzebny tylko długopis, więc.. 23.08.10, 15:32
      nie kupuję tych pierdółek (; bardziej skupiam się aktualnie na ciuchach jesiennych.
    • muse_fan Re: Przybory szkolne.:)) 23.08.10, 17:36
      Ja najbardziej lubię wybierać zeszyty ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka