Dodaj do ulubionych

córeczka tatusia.

• kaila127 Re: córeczka tatusia. 24.08.10, 11:22
      Może akurat bachora polubisz??Pomyśl sobie,że będzie za włosy targał twoją
      macochę!suspiciousPrzecież nie smusisz ich by dziecka nie mieli.
    • po_prostu_inna Re: córeczka tatusia. 24.08.10, 11:50
      egoistka, typowa jedynaczna... zal mi ciesciana
    • nothing... Jesteś egoistką. 24.08.10, 11:52
      Powinnaś się cieszyć, że będziesz mogła opiekować się młodszą/szym
      siostrą/bratem. Zmieniło by to twoje podejście, stałabyś się mniej egoistyczna.
      • diamond_girl12 Jesteś okropną egoistką. 24.08.10, 11:57
        Taa, a to mi rodzice mówią, że jestem typową jedynaczką. ;// tsaa... Przy tobie jestem święta.

Zrozum twój tata ma prawo na nowo ułożyć sobie życie! A ty nie masz prawa mu tego zabronić! kapuuujesz?
    • mileymandy Wtf? 24.08.10, 11:58
      Masz 15 lat i tak się zachowujesz?!Ok,bez komentarza.Też jestem jedynaczką,ale
      na szczęście moi rodzice nie planują więcej dzieci.Jeżeli aż tak bardzo nie
      chcesz tego dziecka to może zamieszkaj ze swoją mamą,a nie tatą?
      • kotka369 ; x . 24.08.10, 12:01
        Ja pie... , co ty sb myślisz , od razu widać , ze jesteś rozpuszczonym
        bachorem , i weź sie tak nie unoś , może twoja macocha chcem miec dziecko z
        twoim ojcem , a ty nie musisz być taką egoistką ; ///
    • lady_cat Re: córeczka tatusia. 24.08.10, 12:08
      egoizm wdarł sie do twego serducha i nie chce z niego wyjść .
    • collage Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 09:45
      powiedz mu o tym.
    • koralina94 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 09:48
      No to masz problem. Dociera do Ciebie powoli, że być może nie będziesz już jedyną córeczką
      tatusia. Nie możesz zachowywać się tak samolubnie, bo Ty nie chcesz, żeby oni mieli dziecko i
      koniec, muszą się dostosować. Fajnie jest mieć rodzeństwo i nie martw się. Tata o Tobie nie
      zapomni.
      • czarna_kredka Yyy ;/ 25.08.10, 13:01
        zachowujesz się jak rozpieszczony i rozwydrzony bachor !
        zastanów sie nad sobą ;/
        Co taki mały bobas Ci zrobi ?
        Zje Cię ?
    • andzia95 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 09:54
      Kurcze.. też mam 15 lat i bardzo chciałabym mieć rodzeństwo, ale mama nie chce
      mieć już dziecka, powiedziała, że zaczeka na wnuki. confused Chociaż jak tata z
      macochą będą mieć to dziecko to może co innego.. nie wiem. Ale pewnie jak się
      urodzi, nie będziesz o tym myśleć, bo będziesz zajęta bawieniem go. smile
    • truuu Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:05
      a co ty masz do tego? jak chcą mieć dziecko to niech mają, a Tobie nic do tego.

Typowa rozpuszczona jedynaczka -,-.
    • desires. Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:09
      przestań być taka samolubna. jesteś już dużą dziewczynką, czas sobie radzić samej.
    • biedroneczko yy. ale z cb egoistka !. 25.08.10, 10:34
    • marcepanka13 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:35
      Zazdrość przez Ciebie przemawia Kotku... Uhuhu... niedobrze. postaw się w jego
      sytuacji , a zobaczysz jak by to było...
    • hmpoziomb11 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:41
      cristal. napisał(a):

> mój tato chce mieć z moją macochą dziecko, a ja nie chce! Dodam, że mam 15
      > lat. Zawsze byłam jego oczkiem w głowie, a teraz to już pewnie całkiem o mnie
      > zapomni i będzie się zajmował tylko tym CZYMŚ, co się prawdopodobnie urodzi!
      > Mówiłam im, że nie chce żadnego brata ani siostry ale oni nic sobie z tego nie
      > robią! Co mam w tej sytuacji działać? NAPRAWDĘ NIE CHCE TEGO DZIECKA! Mój tata
      > mnie wychował, jest MÓJ i tylko MÓJ i żaden bachor nie będzie mówił do niego
      > 'tato'! wrr. angry
      >
      > błagam, kotkowiczki, pomóżcie..
      Kup sobie bluzkę z napisem "córeczka tatusia" Może się zoriętuje że niepozwolisz na to
      dziecko
    • demix3 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:47
      nie mam pojęcia.
      mój tata rozwiódł się z mamą i ma 2 dzieci, ale ja z nim nie mieszkam więc...
    • pinky33 Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 10:47
      trudna sytuacja.
      Ja tez gdy się dowiedziałam ze bede miec rodzenstwo osłupiałam.Teraz moja
      3-letnia siostra jest moim skarbem.smile

Nic już nie zrobisz.Musisz się z tym pogodzić.To rodzice decydują.Napewno je
      pokochasz Tylko teraz tak ci sie wydaje ze bedzie głupie itp.Ale dziecko to
      skarb wink))

Pozdrawiam ;D
    • muse_fan Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 12:51
      żal mi cię o_________O Xd
      ja bym nie chciała być jedynaczką, kocham moją siostrę ;* xD
    • trufla Re: córeczka tatusia. 25.08.10, 13:00
      Jesteś straszną egoistką. Pomyślałaś chociaż trochę o uczuciach twojego taty? Przecież
      nie przestanie cię kochać bo urodzi się dziecko. Poza tym maluch jest najwspanialszą
      rzeczą na świecie, zobaczysz będziesz sie śliniła na jego widok...
    • sandy Re: córeczka tatusia. 28.08.10, 21:20
      a co ty myślisz że jak powiesz że nie chcesz rodzeństwa to tatuś zmieni zdanie.
      Mylisz się, nawet lepiej że będzie "to coś" może nauczysz się mieć dystans do
      siebie i przestaniesz myśleć że jak tupniesz nogą i strzelisz focha to
      dostaniesz wszystko co chcesz. Poza tym o ile się nie mylę masz już 16 lat przed
      tobą szkoła średnia, później wyjedziesz gdzieś na studia, chyba nie chciałabyś
      żeby tato był samotny.
    • lovelena Re: córeczka tatusia. 28.08.10, 21:47
      o matko... kolejna rozpuszczona dziewucha
    • justinlove1994 Re: córeczka tatusia. 28.08.10, 22:30
      Zachowujesz się teraz, jak jakaś egoistka, rozkapryszony bachor, ale ja też tak miałam : )
      Jak mama powiedziała, że jest w ciąży, to byłam zazdrosna i w ogóle. Mówiłam, że nie będę
      kochać mojego braciszka lub siostrzyczki.
      A 5 miesięcy temu, jak się obudziłam ( rodzice wrócili ze szpitala w nocy ), to podeszłam do
      mojego nowego braciszka i się zakochałam. Spojrzałam na niego przez ułamek sekundy i
      poczułam miłe motylki w brzuchu. Pokochałam go. Jest moim oczkiem w głowie.
      Teraz, gdy do niego podejdę i spojrzę na niego, to się śmieje na mój widok.
      Na pewno pokochasz braciszka/siostrzyczkę. Będziesz miała więcej luzu, ale ja wolę siedzieć
      w domu i patrzeć się na niego.

PS. Dziecko to nie jest 'to coś'. Dziecko to nie jest żadna rzecz.
      • majka04 Re: córeczka tatusia. 28.08.10, 23:04
        wiesz na pewno o Tobie nie zapomni smile też tak myślałam jak moja mama była w ciąży.
        oczywiście on przykuwał więcej uwagi , ale to tylko dlatego że był mniejszy , głupszy (nadal
        jest xd) no i wiadomo ...

PS : wiesz Twój tata jest szczęśliwy z twoją macochą i chce mieć z nią dziecko . to nie jest
        strasznego . wiesz nie wiem jak jest ale tymi Twoim wszystkim fochami że nie chcesz aby miał
        dziecko możesz go ranić . nawet jak Cię nic nie przekona to pokochasz tego dzidziusia !
        serce
        • majka04 * 28.08.10, 23:06
          wiesz na pewno o Tobie nie zapomni też tak myślałam jak moja mama była w ciąży.
          oczywiście on przykuwał więcej uwagi , ale to tylko dlatego że był mniejszy , głupszy
          (nadal
          jest xd) no i wiadomo ...

PS : wiesz Twój tata jest szczęśliwy z twoją macochą i chce mieć z nią dziecko . to nie jest
          nic
          strasznego . wiesz nie wiem jak jest ale tymi Twoim wszystkim fochami że nie chcesz aby
          miał
          dziecko możesz go ranić . nawet jak Cię nic nie przekona to gdy go zobaczysz pokochasz
          tego dzidziusia !
    • carolineee. ; ) 29.08.10, 14:53
      w serduszku tatusia jest wystarczająco miejsca, dla Ciebie, Twojej macochy i kolejnego dziecka kiss
    • zigii Re: córeczka tatusia. 29.08.10, 14:57
      Boże, typowa jedynaczka. daj spokój, i tak twój tata będzie twoim tatą. z resztą to jego i macochy decyzja, nie twoja.

chciałabyś się dowiedzieć, że ktoś kiedyś mówił, że nie chce cię na świecie? pomyśl.
    • dulce913867 Re: córeczka tatusia. 29.08.10, 15:01
      słuchaj, nie jest łatwo żyć ze świadomością, że nie jest się jedyną najważniejszą osobą w
      jego życiu, tym bardziej jeśli jest się jedynaczką i od zawsze Cię rozpieszczał. ale musisz
      zrozumieć, że jeśli oni się kochają to chcą mieć kolejne dziecko i nie jest wcale tak, że
      będziesz zepchnięta na dalszy tor. przez 15 lat byłaś dla niego najważniejsza w życiu i tak
      szybko o Tobie nie zapomni, a zazdrość tutaj nic nie zdziała. jeśli postanowią mieć dziecko,
      ty nie będzie miała nic do gadania. spróbuj spojrzeć na to z innej strony i polubić
      maleństwo. powodzenia życzę, trzymaj się i dostrzegaj druga stronę medalu ; ))
    • lalula005 Egoistka. 29.08.10, 17:17
      A ty chciałabyś się dowiedzieć, że byłaś 'tym czymś, co się prawdopodobnie urodzi'?
      Byłaś córeczka tatusia? Widać. Wyhukana, jak to moja babcia mawia. Przywykłaś do tego, że jesteś najważniejsza, co?

To, że ty go nie chcesz, nie oznacza, że go nie będzie. To jest decyzja twojego taty i jego żony. Ma prawo sobie ułożyć życie i być szczęśliwym. Kochasz go? To mu na to pozwól, a nie myśl tylko o sobie. Egoizm, słońce. Świat nie kręci się wokół ciebie, życie nie zawsze jest takie, jakie chcemy, nie zawsze dostajemy tego, czego chcemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka