ianowa 23.08.10, 15:12 Ma ktoś? Polecacie, czy znacie jakiś lepszy telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyyeah Re: iPhone 23.08.10, 15:16 nie mam. prawdopodobnie będę. polecam jak cholera. nie ma lepszego. kup w innym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: iPhone 23.08.10, 15:19 to juz dzisiaj bylo ... no maja moi znajomi i jezeli ktos lubi miec nasrane bajerami w telefonie to taak ja osobiscie wole zwykly do pisania smsow i dzwonienia tylko zeby mial t9 Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: iPhone 23.08.10, 17:54 iPhone to jest Smart phone, a ty widocznie zmyślasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: iPhone 23.08.10, 15:27 znam kilka osób, które są dumnymi posiadaczami tego telefonu. zdecydowanie ci go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: iPhone 23.08.10, 15:27 ja mam i bardzo polecam, świetny telefon, tylko trochę duży, ale mi to akurat nie przeszkadza. robi świetne zdjęcia, 8 gb pamięci, mieści się dużo gier, piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: iPhone 23.08.10, 15:36 Ja mam iPhona i gorąco polecam! Jest dużo bajerów , pełno aplikacji (dużo fajnych też za darmo - nie ma po co tracić kasy na jakąś aplikacje jak można mieć taką samą za darmo! ) Jest też dobry do pisania bo ma dotykową klawiaturę na której bardzo swobodnie się pisze! robi nawet ok zdjęcia. ma fajną blokadę itp. Ogółem jest super i bardzo polecam Mika999 Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: iPhone 23.08.10, 15:48 Miałam i stanowczo ci odradzam. To jest telefon głównie internetowy i dlatego nie zdaje egzaminu w Polsce. Poza tym ma parę ubytków, które jednak przeszkadzają. Od tygodnia mam samsunga avila i jestem zadowolona. iPhone ok, jest śliczny i stylowy, ale mimo wszystko ci odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: iPhone 23.08.10, 15:52 Miałam i robiłam wszystko, żeby się go pozbyć. Straszna tandeta/ Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: iPhone 23.08.10, 17:50 Miałam kilka razy w ręcę i się nim bawiłam... ostatnio nawet zastanawiałam się czy nie kupić jednak wybrałam HTC Desire i w ogóle nie żałuję... Moim zdaniem jest lepszy(choć nie tylko moim bo przed zakupem naoglądałam i naczytałam recenzji i porównań tych dwóch telefonów-z tym, że iphona tego nowego) Odpowiedz Link Zgłoś
patina_13 Re: iPhone 23.08.10, 20:33 mama chciała mi kupić ale ja nie chciałam , teraz żałuję no cóż ;D Odpowiedz Link Zgłoś