chochlik. Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:12 yyy high school musical , gosia andrzejewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:14 jonas brothers. Odpowiedz Link Zgłoś
legallyblonde Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:15 Justin Bieber, Feel . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zozool15lol Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:18 Kiedyś uwielbiałam Ich Troje, Tatu, Gosię Andrzejewicz, Virgin........... Teraz uważam, że wszyscy stoczyli się na same dno ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:22 Jak byłam mała też uwielbiałam Ich Troje, Gosię Andrzejewicz i Blog 27 xDD Odpowiedz Link Zgłoś
90210fans. Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:22 Yyy.. ich troje.. to poprostu miałam bzika na ich punkcie, znałam każdą piosenkę.. Miley Cyrus jako Hanne Montane. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Są takie, oj, są. xD 23.08.10, 21:24 Ich Troje - lubiłam ich, kiedy miałam 6 lat. Wina mojej mamy i mojej cioci, które uwielbiały Michała Wiśniewskiego i cały zespół. Ale przy rozpadzie, kiedy odeszła Justyna, przestały ich lubić i ogólnie wtedy jakoś tak o nich ucichło. Zac Efron i Vanessa Hudgens - czasy drugiej-trzeciej części HSM, miałam wtedy 10-11 lat. Na szczęście mam to już za sobą. Hannah Montana - nie Miley Cyrus, tylko Hannah Montana. Nie wiem, jak ja mogłam lubić, ba kochać!, pseudopioseneczki typu Best of both worlds. Byłam wtedy w piątej klasie. Justin Bieber - ok, wiem, niezbyt fajne. Miałam na niego fazę przez trzy-cztery miesiące. Na szczęście to już za mną. Uff. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
sonnie Feel,Zac Efron 23.08.10, 21:26 Ich troje nigdy nie lubiłam ale jak byłam młodsza to ubóstwiałam feel i zaca efrona ;// Byli dla mnie wszystkim-teraz są niczym Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Feel,Zac Efron 23.08.10, 21:28 To chyba niemożliwe że, jak sama określiłaś, kiedyś byli wszystkim, a teraz są niczym. Jeśli rzeczywiście byli wszystkim - z pewnością odrobina sympatii by została. Jeśli nie, widocznie nie byli dla ciebie aż tak ważni. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:26 jak miałam 6 lat lubiłam ich troje i t.a.t.u trochę później Gosie Andrzejewicz i blog 27 teraz się raczej nie wstydzę tego ale sie z mojego dawnego kiepskiego gustu muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:30 jak byyłam mała )poniżejj 10 lat ( to Dodee . ; / oo fuujj . Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:32 o zgrozo.! Doda, jonaski, ich troje, feel. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:41 Ja tam nie wstydzę się tego co słuchałam. Zanim zaszło mnie na TH, słuchałam The Rasmus. Nie widzę w tym nic głupiego, więc raczej nie będę się tego wstydzić. Ale już dawno znalazłam swoich idoli, których kocham do dziś. TH, to artyści bez których ciężko byłoby mi już normalnie żyć, cieszę się i jestem dumna z tego, że jestem ich fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:35 I ja również słuchałam Ich Troje, ale kiedyś to był całkiem inny zespół. Chyba nie mam takiego ulubieńca, którego musiałabym się wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:40 ja też lubiałam Ich Troję, to był taki szaaaał i czasem jak mi szajba odbije to i tak śpiewam ich piosenki bo są fajne "zadzwoniłem w środku lata, choć minęły już dwa lata, ty nadal nie odzywasz się. dziś ten list ci napisałem, lato zbliża się, więc chciałem, powtórzyć się tobie jeszcze raz. to co wtedy. zawsze z tobą chciałbym być! przez całe lato! zawsze z tobą chciałbym byc! tylko we dwoje! zawsze z tobą chciałbym być! kochaj mnie za to! zawsze z tobą chciałbym być! / grupa ich troje" Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez13 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:42 ja z kolęzanką miałyśmu świra na punkcie biebera na początku jego kariery teraz wstyt mi że słuchałam tego małaolata nawet szkołe zawaliłyśmy ale jakoś się wybrnęło teraz jak go widzę to mu wąsiki dorysowywuje Odpowiedz Link Zgłoś
ania56255 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:44 Ja lubiłam ich troje, tych no jak im tam oo O-zone..;p haha! A teraaz lubię Biebera! Odpowiedz Link Zgłoś
calaam Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:46 o tak jak miałam 5 lat to kochałam się w Michale Wiśniewskim a poźniej zaczęłam słuchać ( o zgrozo) piosenek Gosi Andrzejewicz i Dody Odpowiedz Link Zgłoś
topgirl Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:46 mam 17 lat i nie wstydze się żadnej gwiazdy, zespołu czy też filmu, jaki kochałam w przeszłości. Jest tego naprawde sporo m.in Ich Troje, disco polo- którego słucham do dzisiaj i swietnie się przy nim bawię, jak i filmów tj: High School Musical, Zmierzch- na którego punkcie mam bzika( kocham sagę książek, jak i filmy) Harry Potter. Osobiście uważam, że moda idzie naprzód. Wszystkie nowości, gwiazdy, style muzyczne, czy kino się zmienia. Jedni uważaja coś za bóstwo, inni zaś tego nienawidza, to zależy od gustu. Pewnie połowa wypowiadających się na tym forum, za około pięć lat znienawidzi to, co dzisiaj jest na topie. Ale takie jest życie. Jedni lubią coś cały czas, inni po porostu podążają za obecnymi trendami. Ja lubie wszystko i przyznaję się do tego otwarcie pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:47 Bimber... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:47 Tokio hotel o,o Fuj Wstyd sie przyznać xD. 4 lata temu byłam ich wielką fanką -.- Odpowiedz Link Zgłoś
patka0426 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:51 ja kochałam ich troje moze teraz jak by mieli jakis fajny hit to by ich znowu polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
dusial8 Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:52 Ich troje miałam 4 czy 5 lat o taak to były czasy. Razem z tatą słuchałam Lady Pank i disco w polu nie powiem bo disco zostało mi dotychczas i od czasu do czasu słucham ;P Byłam też wielką fanką Mandaryny czego wstydzę się jak cholera Lubiłam strasznie Britney Spears a najbardziej piosenkę lucky i ops i did it again Uwielbiałam strasznie Justina Timberlak'a- z resztą uwielbiam go do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa_ewa Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 21:55 ich troje, us5 ; D Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: Idole, których dzisiaj się wstydzimy. 23.08.10, 22:01 jak miałam z 5-6 lat to znałam na pamięć piosenki Stachurskiego. Skakałam po łóżku z grzebieniem/szczotką i śpiewałam razem z magnetofonem ^^ a drugi idol to Blog27. Jak miałam gdzieś 8 lat to się zaczęło.totalny bzik. Odpowiedz Link Zgłoś