camille_ 24.08.10, 14:41 Co sądzicie o sponsoringu? Więcej - Nie wiesz co to jest? - zobacz! albo TU Szukałyście kiedyś sponsora, robiłyście to? A może wasi przyjaciele? Wypowiedzcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renooo17 Oto co ja o tym myśle :) 24.08.10, 14:57 Kiedyś dziwka była dziwką, teraz ładnie nazwali to sponsoring. Oto co się z tym światem dzieje. Otóż ja nigdy sponsora nie szukałam. Nie mogła bym chodzić do łóżka z kimś kogo nie kocham. Ale nie mam nic do dziewczyn które to robią. Ich sprawa. Moim zdaniem można oddzielić seks od uczuć więc wtedy to nie problem. Wystarczy traktować to jako zwykłą fizyczną przyjemność i dodatkowo ma się za to niezłą kasę. Jednak jak już to powinny być dziewczyny co najmniej dwudziestoletnie by wiedziały co robią. A nie jakieś np. szesnastolatki którym wydaje się że wszystkie rozumy zjadły. Że tak powiem powinny to być kobiety, a nie dzieci ;P Teraz pewnie uznacie mnie za złą i głupią bo sponsoring to ZŁO xD Otóż nic nie jest czarne lub białe Są też odcienie szarości Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: . 24.08.10, 15:02 Szanująca się dziewczyna tego nie potrzebuje. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 15:25 nie jestem dziw.ką żeby takie rzeczy robić ;l Moi znajomi również.. Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 15:30 Nigdy! I nigdy nie będę. A z przyjaciół też nikt ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 15:33 Na głowę jeszcze nie upadłam, żeby robić z siebie szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzailena1500 Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 15:32 Ani ja ani nikt nie był nigdy ,,sponsorowany" przez nikogo, te dziewczyny które to robią na pewno nie czuja się z tym dobrze przecież muszą robić coś wbrew sobie bo chcą nową komórkę czy spodnie, z reszta nie tylko dziewczyny to robią.. Mam nadzieje, że nigdy ni będę musiała robić takich rzeczy... Miejmy na uwadze,że robią to osoby których przymusiła do tego sytuacja ... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 15:36 Szanuję samą siebie i nigdy by mi do głowy takie coś nie wpadło . Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: "sponsoring" ? 24.08.10, 17:37 Oczywiście, że nie. Trzeba mieć dystans do samej siebie. Osobiście nie szanuję takich lasek, ale nie czepiam się dopóki nie wejdą mi w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: "sponsoring" ? 30.08.10, 19:57 renooo ma rację. ja na głowę nie upadłam i nie sprzedam swojego ciała. nie pozwolę na to żeby ktoś kogo nie znam mnie obmacywał. Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: nie jestem kur*wą . ; ) 30.08.10, 21:39 nie jestem dziwką i popieram renooo17 Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: .... Nie ....... i nie zamierzam:)) 01.09.10, 09:18 nie ponieważ szanuję samą siebiie i nie zamierzam tego robić...a co do takich dziewczyn to nie znam a jak chcą to robić to niech robią ja się ich czepiać nie bd dopóki nie wejdą mi w drogą a tak to niech sobie każdy robi co chce jego ciło jego życie i nie moja sprawa i właśnie popieram renooo17 Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka wybacz... 31.08.10, 12:29 ... lecz wątpie, zeby 13-letnia nastolatka robiła TO z 30-letnim starszym panem. I jaa! Ja nie jestem szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: wybacz... 01.09.10, 00:10 Tak w ogóle temat wydaje mi się trochę nie na miejscu bo wątpię żeby któraś z was trudniła się sponsoringiem... Wątpię też żeby któraś z was znała kogoś takiego... xD Więc zdanie każdej jest takie same ;P Ale dzięki że niektóre z was popierają to co ja o tym myślę Odpowiedz Link Zgłoś