24.08.10, 14:47
ciekawi mnie jaką najgłuprzą żecz zrobiliście tego lata???
jaśli cos nie tak to koszsmile
Obserwuj wątek
    • caroline13 Re: tu... 24.08.10, 14:47
      smile
      • newborn. . 24.08.10, 14:55
        Dzisiaj obcięłam sobie włosy. -.-
      • kamusia99 eh.. 25.08.10, 18:53
        napisałam do nieodpowiedniej osoby na gg i juz sie boje jak to sie skonczy w
        szkole bede miała sajgonscianascianasciana ale byłam głupia
    • coldprincess najgłupSZą RZecz ;d 24.08.10, 14:52
      Rozwaliłam bratu ciotecznemu sterowany przez taki pilot samochód ;d
      • caroline13 Re: najgłupSZą RZecz ;d 24.08.10, 21:22
        u mnie to tak ja z koleżankami szczelalismy numerami i dzwonilismy mówiąc czy ktos nie
        zamawiał łodzi podwodnej z szyberdachemshocktongue_outtongue_outkiss
      • caroline13 Re: najgłupSZą RZecz ;d 24.08.10, 21:26
        smile
    • czarna_kredka słownik by się przydał ;) 24.08.10, 21:29
      zerwałam z chłopakiem -.-

Ave.
      • kaapelusik Re: słownik by się przydał ;) 25.08.10, 10:17
        siedziałyśmy z kumpelami na ławce w parku, to było tak przed 22. no i mnie wzięło tak na
        tanczenie, puściłam muzykę, i zaczęłam tanczyc i szła banda chłopaków i zaczęła się ze mnie
        nabijac..
    • cuukierkova Re: tu... 24.08.10, 21:29
      yh . zgodziłam sie na chodzenie . .; /
    • kotek.bieberka Re: tu... 24.08.10, 21:39
      weszłam na ten wątek

kup sobie SŁOWNIK!!!!!!!!
      • caroline13 Re: tu... 24.08.10, 21:42
        mówiłam masz problem to jest kosz???
    • theklaudia tu... 24.08.10, 21:45
      pokłóciłam się z mamą crying
      xoxo ;*
      • caroline13 Re: tu... 24.08.10, 22:14
        crying
        • katsuumi_17 Re: tu... 25.08.10, 09:52
          Chyba takiej strasznie głupiej to nie było.
          • katsuumi_17 Chociaż... 25.08.10, 09:54
            ... jeśli chodzi o "głupie" nie w znaczeniu "najgorsze" tylko jakieś takie śmieszne, zabawne,
            niespodziewane, to było i to całkiem dużo. Np. nocna kapiel w rzece w ciuchach ze
            znajomymi. Ale w sumie takie głupie to to nie było smile
            • taylor_love hmmm.. 25.08.10, 10:10
              Troche ich było...smirk
              Np: Na kolonii z koleżanką o 21. 57 uciekłyśmy z ośrodka do sklepu po 2 nutelle
              , mając przy tym niezłe przeszkody. Wspinałyśmy się po płotach w piżamach i
              biegłyśmy tak po ulicy, do sklepu dotarłyśmy właśnie o 21.57...winkwink
              Panie się nie zorientowały, bo tylko parę osób o tym wiedziało..
              A potem cały wieczór i trochę nocy jadłyśmy ją i na dodatek co było mEEEga
              głupie 'biłyśmy' się tymi nutellami..winkwink a raczej malowałyśmy sobie po
              brzuchach...
              No to właśnie jedna z głupich rzeczyserceserce
              • caroline13 Re: hmmm.. 25.08.10, 15:01
                to z nutellą było dobresmile
                hahah
            • diamond_angel O jeju ! Troche tego było XD.! 25.08.10, 10:29
              Np. kąpiel w basenie w ciuchach ...
              1.Bawienie się w nocy w podchody tongue_out
              2.Położyłam się na ulicy big_grin No co ?! Nic nie jechało ! Zresztą ! Ta droga i tak jest nie
              przejezdna ... tongue_out
              3.Wyzywałam się z siostrą przez skype XD.
              4.Pokłóciłam się z koleżanką uncertain No ale się pogodziłyśmy smile
              5.Gdy moi koledzy wczoraj wyjeżdżali ( mieszkają w Szczecinie i tam wracali ), ja za nimi
              biegłam XD. !

Jeszcze tego jest XD.!

A najmądrzejszą było chyba zgłoszenie mojego psa na wystawę tongue_out

diamond_angel ; d
    • free Re: tu... 25.08.10, 10:04
      Obcięłam sobie włosy, tak, że teraz mam do ramion. Maasakra. Może tak źle to
      nie wygląda, ale ładniej wyglądam jak mam dłuugie.
      • roahszana Uuuu.... haha.! xD 25.08.10, 19:26
        1.Skoczyłam w ciuchach na środku jeziora z roweru wodnego a potem nie mogłam na niego
        wejść.... ; p
        2. Biegałam po całym pensjonacie w zieloną nic.! Jupi.!
        3. Z premedytacją zalałam kompotem komputer taty. (Należało mu się.!)

I wieele innnych o których chyba nie powinnam mówić... xD...
    • gwiazdka_14 Re: tu... 25.08.10, 10:09
      Wolę o niej nie pisać .. <lol2>
    • biedroneczko oO. dużo tego było !. 25.08.10, 10:15
      • pinky33 !!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.10, 10:37
        bardzo dużo....
        ale przeważnie duzo razy się zbłazniałam ;\;\

pozdro ;D
    • olciaaa03 Re: tu... 25.08.10, 10:34
      Wiesz zadużo jest wymieniać, ja zazwyczaj robie głupie rzeczy .. big_grin
    • iga18 Co cię to ?! Kosz -.- 25.08.10, 10:37
    • corba . 25.08.10, 10:39
      ja raczej nic nie zrobiłam głupiego .
      • geniaaa Re: . 25.08.10, 15:04
        ''żecz'' ?
        • thebestfriend Re: . 25.08.10, 15:12
          czy coś się stało że napisała rzecz przez ż ? chyba nie spowodowała tornada
          <lol2> dziwne przykłady ale sie nie wyspałam ; pp
    • paulaa_xd Re: tu... 25.08.10, 18:47
      obcięłam sobie włosy,kiedyś szłam sobie ulicą i nagle ktoś powiedział bieber a ja na to
      krzycze na cały głos ,,rządzi'' więcej narazie niepamiętam ale moja koleżanka kiedyś
      wybierała sobie jakiś numer na komórce(taki wymyślony) i ktoś odebrał a ona na to,,Hello
      I'm Hannah Montana'' i zaczęła śpiewać tą jej piosenkę jak się zaczyna serial Hannah
      Montana
    • karmel_ Re: tu... 25.08.10, 18:53
      nic głupiego.
    • julia1049 Re: tu... 25.08.10, 18:53
      obcięłam sobie połowę grzywk, i teraz mam na połowie czoła i mi sterczyuncertain
      • zjem.cie.karpiu Re: tu... 25.08.10, 19:12
        1. razem z koleżankami toczyłyśmy się w środku nocy przez miasto, nagle Sharon
        zapuściła fajną piosenką (Dir en Grey "Bugaboo"), po czym wyciągnęłyśmy ręce przed
        siebie, i wydając dzikie jęki, udawałyśmy zombie. Miny ludzi - bezcennne.

2. wyjechałyśmy nad jezioro, gdzie wkręcałyśmy ludzi podając swoje nieprawdziwe imiona,
        nr tel itp. i widziałyśmy Nikolasa Kejcza, który podpisał mi się na brzuchu. po jakimś czasie
        naciągnęłyśmy jednego typa na piwo, innemu ja zarąbałam całą butelke, a koleżanka Raita
        jednemu gwizdnęła koszule. Po pewnym czasie znalazła gościa któremu zabrała koszule, i
        doczepiła się jego nogi i błagała, żeby pozwolił ją jej zatrzymać. Ładnie pachnie ta jego
        koszula cool

3. Postanowiłyśmy pobawić się w święta i ulepiłyśmy bałwana z gazet, którego
        postawiłyśmy w parku. Po jakimś czasie udzielił nam się świąteczny nastrój i kupiłyśmy
        karpia którego zaczęłyśmy przygotowywać, ale niestety wpadł nam do kibla. Po jakimś
        czasie, kiedy wydobyłyśmy go już z kibla, i umyłyśmy, mądra koleżanka Jasmine obcięła
        mu łeb tasakiem tak, że wyleciało mu oko. A druga moja mądra koleżanka zaczęła mi
        pchać to oko do ryja x.x fee. potem śpiewałyśmy kolędy i dzieliłyśmy się opłatkiem ;d

4. to było wczoraj - szłyśmy ulicą stolicy, gdzie zaczęłyśmy machać jakiemuś tirowi ;]
        gościu w tirze się zatrzymał, wysiadł, i zaczął za nami iść ; o to my w nogi. potem
        nagadałam jakimś dzieciom że tamten gościu to morderca. spierxdalały aż się kurzyło ;d

5. wbiłyśmy na dyskoteke z okazji 18 naszego WROGA ze szkoły ;d pozdro dla Szczypiora,
        który złapał mnie za dupe przy wszystkich xd i oberwał tortem za to. jea. ;]

6. jest jeszcze jedna ciekawa rzecz, której nie było, ale będzie (planowana jest na ostatni
        dzień wakacji) . przystroimy ładnie szkołę na rozpoczęcie. trzymajcie kciuki. ;]
        papier toaletowy regina jest MEGA !
        • ignorance... Re: tu... 25.08.10, 19:27
          Niezłe przeżycia;p Ja raczej nie pamiętamsciana
    • mileycyruslov Re: tu... 25.08.10, 19:31
      spóźniłam się na urodziny przyjaciółki 2 godziny bo szukałam okularów, które jak
      się potem okazało były na moich włosach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka