caroline13 24.08.10, 14:47 ciekawi mnie jaką najgłuprzą żecz zrobiliście tego lata??? jaśli cos nie tak to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamusia99 eh.. 25.08.10, 18:53 napisałam do nieodpowiedniej osoby na gg i juz sie boje jak to sie skonczy w szkole bede miała sajgon ale byłam głupia Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess najgłupSZą RZecz ;d 24.08.10, 14:52 Rozwaliłam bratu ciotecznemu sterowany przez taki pilot samochód ;d Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: najgłupSZą RZecz ;d 24.08.10, 21:22 u mnie to tak ja z koleżankami szczelalismy numerami i dzwonilismy mówiąc czy ktos nie zamawiał łodzi podwodnej z szyberdachem Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka słownik by się przydał ;) 24.08.10, 21:29 zerwałam z chłopakiem -.- Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
kaapelusik Re: słownik by się przydał ;) 25.08.10, 10:17 siedziałyśmy z kumpelami na ławce w parku, to było tak przed 22. no i mnie wzięło tak na tanczenie, puściłam muzykę, i zaczęłam tanczyc i szła banda chłopaków i zaczęła się ze mnie nabijac.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: tu... 24.08.10, 21:39 weszłam na ten wątek kup sobie SŁOWNIK!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: tu... 25.08.10, 09:52 Chyba takiej strasznie głupiej to nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Chociaż... 25.08.10, 09:54 ... jeśli chodzi o "głupie" nie w znaczeniu "najgorsze" tylko jakieś takie śmieszne, zabawne, niespodziewane, to było i to całkiem dużo. Np. nocna kapiel w rzece w ciuchach ze znajomymi. Ale w sumie takie głupie to to nie było Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love hmmm.. 25.08.10, 10:10 Troche ich było... Np: Na kolonii z koleżanką o 21. 57 uciekłyśmy z ośrodka do sklepu po 2 nutelle , mając przy tym niezłe przeszkody. Wspinałyśmy się po płotach w piżamach i biegłyśmy tak po ulicy, do sklepu dotarłyśmy właśnie o 21.57... Panie się nie zorientowały, bo tylko parę osób o tym wiedziało.. A potem cały wieczór i trochę nocy jadłyśmy ją i na dodatek co było mEEEga głupie 'biłyśmy' się tymi nutellami.. a raczej malowałyśmy sobie po brzuchach... No to właśnie jedna z głupich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel O jeju ! Troche tego było XD.! 25.08.10, 10:29 Np. kąpiel w basenie w ciuchach ... 1.Bawienie się w nocy w podchody 2.Położyłam się na ulicy No co ?! Nic nie jechało ! Zresztą ! Ta droga i tak jest nie przejezdna ... 3.Wyzywałam się z siostrą przez skype XD. 4.Pokłóciłam się z koleżanką No ale się pogodziłyśmy 5.Gdy moi koledzy wczoraj wyjeżdżali ( mieszkają w Szczecinie i tam wracali ), ja za nimi biegłam XD. ! Jeszcze tego jest XD.! A najmądrzejszą było chyba zgłoszenie mojego psa na wystawę diamond_angel ; d Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: tu... 25.08.10, 10:04 Obcięłam sobie włosy, tak, że teraz mam do ramion. Maasakra. Może tak źle to nie wygląda, ale ładniej wyglądam jak mam dłuugie. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Uuuu.... haha.! xD 25.08.10, 19:26 1.Skoczyłam w ciuchach na środku jeziora z roweru wodnego a potem nie mogłam na niego wejść.... ; p 2. Biegałam po całym pensjonacie w zieloną nic.! Jupi.! 3. Z premedytacją zalałam kompotem komputer taty. (Należało mu się.!) I wieele innnych o których chyba nie powinnam mówić... xD... Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 !!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.10, 10:37 bardzo dużo.... ale przeważnie duzo razy się zbłazniałam ;\;\ pozdro ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: tu... 25.08.10, 10:34 Wiesz zadużo jest wymieniać, ja zazwyczaj robie głupie rzeczy .. Odpowiedz Link Zgłoś
thebestfriend Re: . 25.08.10, 15:12 czy coś się stało że napisała rzecz przez ż ? chyba nie spowodowała tornada <lol2> dziwne przykłady ale sie nie wyspałam ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: tu... 25.08.10, 18:47 obcięłam sobie włosy,kiedyś szłam sobie ulicą i nagle ktoś powiedział bieber a ja na to krzycze na cały głos ,,rządzi'' więcej narazie niepamiętam ale moja koleżanka kiedyś wybierała sobie jakiś numer na komórce(taki wymyślony) i ktoś odebrał a ona na to,,Hello I'm Hannah Montana'' i zaczęła śpiewać tą jej piosenkę jak się zaczyna serial Hannah Montana Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: tu... 25.08.10, 18:53 obcięłam sobie połowę grzywk, i teraz mam na połowie czoła i mi sterczy Odpowiedz Link Zgłoś
zjem.cie.karpiu Re: tu... 25.08.10, 19:12 1. razem z koleżankami toczyłyśmy się w środku nocy przez miasto, nagle Sharon zapuściła fajną piosenką (Dir en Grey "Bugaboo"), po czym wyciągnęłyśmy ręce przed siebie, i wydając dzikie jęki, udawałyśmy zombie. Miny ludzi - bezcennne. 2. wyjechałyśmy nad jezioro, gdzie wkręcałyśmy ludzi podając swoje nieprawdziwe imiona, nr tel itp. i widziałyśmy Nikolasa Kejcza, który podpisał mi się na brzuchu. po jakimś czasie naciągnęłyśmy jednego typa na piwo, innemu ja zarąbałam całą butelke, a koleżanka Raita jednemu gwizdnęła koszule. Po pewnym czasie znalazła gościa któremu zabrała koszule, i doczepiła się jego nogi i błagała, żeby pozwolił ją jej zatrzymać. Ładnie pachnie ta jego koszula 3. Postanowiłyśmy pobawić się w święta i ulepiłyśmy bałwana z gazet, którego postawiłyśmy w parku. Po jakimś czasie udzielił nam się świąteczny nastrój i kupiłyśmy karpia którego zaczęłyśmy przygotowywać, ale niestety wpadł nam do kibla. Po jakimś czasie, kiedy wydobyłyśmy go już z kibla, i umyłyśmy, mądra koleżanka Jasmine obcięła mu łeb tasakiem tak, że wyleciało mu oko. A druga moja mądra koleżanka zaczęła mi pchać to oko do ryja x.x fee. potem śpiewałyśmy kolędy i dzieliłyśmy się opłatkiem ;d 4. to było wczoraj - szłyśmy ulicą stolicy, gdzie zaczęłyśmy machać jakiemuś tirowi ;] gościu w tirze się zatrzymał, wysiadł, i zaczął za nami iść ; o to my w nogi. potem nagadałam jakimś dzieciom że tamten gościu to morderca. spierxdalały aż się kurzyło ;d 5. wbiłyśmy na dyskoteke z okazji 18 naszego WROGA ze szkoły ;d pozdro dla Szczypiora, który złapał mnie za dupe przy wszystkich xd i oberwał tortem za to. jea. ;] 6. jest jeszcze jedna ciekawa rzecz, której nie było, ale będzie (planowana jest na ostatni dzień wakacji) . przystroimy ładnie szkołę na rozpoczęcie. trzymajcie kciuki. ;] papier toaletowy regina jest MEGA ! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: tu... 25.08.10, 19:27 Niezłe przeżycia;p Ja raczej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyruslov Re: tu... 25.08.10, 19:31 spóźniłam się na urodziny przyjaciółki 2 godziny bo szukałam okularów, które jak się potem okazało były na moich włosach Odpowiedz Link Zgłoś