glamour 25.08.10, 08:29 cały czas chodzi do szkoły szczęśliwe! Co mam zrobić? Zamiast telewizji dać dziecku książkę i by zabawe zdobywało na czytaniu a nie na oglądaniu TV lub graniem w komputer? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inspired_ pobierz insimenatora ;D 25.08.10, 08:41 masz tu link: ...jak się już pobierze, to wklej do katalogu z simsów. (C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\EA Games) uruchom grę. gdy już będziesz na parceli rodziny, to kliknij na dowolny , pusty teren na podłodze. będą różne opcje, i w nich 'Edytory...' . kliknij na edytory i wybierz Edytor edukacji. pojawi się kupka książek. wybierz teraz sima, który ma mieć dobre oceny, i kliknij na te książki. powinna się pojawić opcja , coś w stylu "oceny' . znajdziesz to ;D możesz ustawić każdą ocenę, są one chyba na zawsze. masz tam oceny od 6+ w dół. ;D a jeśli chcesz bez kodów to... czy twój sim odrabia zadanie domowe.? odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 08:45 nie wiem kazac odrabiac wszystkie lekcje uczyć sie kazac czytać książke i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: albo po prostu odrabiaj lekcje, no ;d 25.08.10, 10:53 Ja też mam ten problem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 11:03 W sims 3 jest coś takie Cziężko pracuj . albo coś podobnego . ! Ale później sim ma stresa . xd A w sims 2 to nie wiem bo nie grałam . Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 08:50 glamour napisał(a): > cały czas chodzi do szkoły szczęśliwe! Co mam zrobić? Zamiast telewizji dać dzi > ecku książkę i > by zabawe zdobywało na czytaniu a nie na oglądaniu TV lub graniem w komputer? > Pomóżcie! O raany to jest takie banalne Żeby poprawił oceny wystarczy że będzie obrabiał wsyztskie prace domowe po szkole mi dziecko w sims ' ach było na trójach a teraz jest tylko na samych szóstkach Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 08:56 Masz odrabiac lekcje, w innym razie weźmie Ci je opieka społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 10:30 odrób lekcje , i niech ma rozrywkę. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 hnmn 25.08.10, 10:38 niech czyta duzo ksiazek niech pisze opowiesci na komputerze niech odrabia lekcje i niech troche czyta gazet lub jakis pras kupionych w sklepie pozdro i musisz sprawdzac jak ma ocene ;D Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja... Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 10:42 Możesz rozmawiać z innymi simami, np. baw się - łapki. To też pomoże. Jednak najłatwiej oglądać telewizję dla dzieci, a dla nastolatków stację taneczną. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja... Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 10:43 Sorki, myślałam, że chodzi o to, że ma niski poziom zabawy. Sorki... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 10:56 Jak miałam TS2 to moje dzieciaki zawsze miały 6. Jakoś tak wychodziło. W TS3 jest zdecydowanie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 omfg.. 25.08.10, 11:01 niech odrabia prace domowe (wszystkie). i tyle O.o Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: omfg.. 25.08.10, 11:06 Dobre oceny wiążą się z pracą domową. Niech to dziecko odrabia lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk musi odrabiać lekcje ! 25.08.10, 11:08 jak wraca ze szkoły to przynosi takie coś <czyli zadanie domowe> c'nie? musi je odrobić, po jakimś czasie dostanie +6 Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 11:09 Niech wychodzi szczęśliwe i odrabia prace domowe. Jak ja tęsknię za simsami.... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 15:20 Lekcje ma odrabiać zawsze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 25.08.10, 16:39 odrabiaj lekcje, chyba wiadome no nie? xd Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 15:16 odrabiaj zadania :q Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Oto rozwiązanie :xoxo 30.08.10, 16:02 ^ oj widzę, że raczej nikt nie wie jak ci pomóc . no więc, z racji tego, że już nie gram w 2, poza budowaniem i aranżacją, (wolę trójkę) mimo to pamiętam, że jak dzieciak przyjdzie ze szkoły, i przyniesie ten 'zeszycik' to klikasz na nim i będzie tam takie cóś w stylu 'odrób lekcje' i 'poproś o pomoc w lekcjach', kliknij na 'poproś o pomoc w lekcjach' i wybierz tego kto akurat jest wolny i nie ma nic lepszego do roboty xD . potem dziecko będzie miało wspomnienie że nauczyło się czytać :o . no i jak będzie odrabiać codziennie lekcje itp. to będzie miało potem 6 . ' luv ya, honey ' Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 16:08 Może zapominasz o odrabianiu pracy domowej? Bo jeśli nie, a dziecko chodzi do szkoły w dobrym nastroju... to już dawno powinno mieć 6+. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 16:08 odrabiaj lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 16:09 Wystarczy, że będzie systematycznie odrabiało prace domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 16:11 musi lekcje odrabiać. to chyba logiczne. :facepalm: Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 16:16 musi odrabiać prace domowe za każdym razem :dd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 17:42 Niech odrabia wszytskie prace domowe i będzie miał same szóstki... Odpowiedz Link Zgłoś
gabusiarbd Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 21:02 musi odrabiać zadania i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid Re: jak zrobić by dziecko w sims 2 miało lepsze o 30.08.10, 17:54 Odrabiać musi lekcje ale zrobi to tylko wtedy gdy zapełniony jest pasek zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś