angie2 25.08.10, 09:28 Był wątek za 10 lat, a ja założyłam za 60. Więc jak myślicie? Jak będzie wyglądało wasze życie za 60 lat? Ja będę miała 72, więc myślę, że będę żyła w domu spokojnej starości i będę kłóciła się z jakąś babcią w moim wieku o ostatnie ciasteczko xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile_peace_ Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:33 ja też bd mieć 72 lata i bd ee.... nie wiem za daleka przyszłość! ale twoja wizja niezła ;* xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:58 a ja bede miała 73 i nie wiem, czy będę zyła Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Za 60 lat... 25.08.10, 10:04 No ja to wgl nie wiem czy dożyję 72 lat... Nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość... xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:33 a skąd mam wiedzieć czy wgl dożyję ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekdagus Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:39 bede miała 74 lata mały domek gdzies na koncu swiata z daleka od cywilizacji duzy sad i ławeczke przed domkiem albo zgine marnie Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:37 Ble starość!!Nie chcę teraz o tym myśleć,bo po co!? Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Za 60 lat... 25.08.10, 09:45 Mam nadzieję, że będę mieszkać z moim mężem gdzieś na wsi i będę czytać duuużo książek, bo wtedy będę miała na to czas Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Za 60 lat... 30.08.10, 14:51 73-letnia diwa pop, jak Tina Turner. Śpiewająca najlepsze utwory jej idoli z młodości. Fryzura - ostry rudzielec, tapir. Styl - cekiny, wycięcia, kryształki, koronki i prześwitujące materiały, szpilki, podróbki złota i srebra. Przyjaciółka Seleny Gomez, eks-żona-wdowa Justina Biebera, którego otruli trutką na szczury emigranci z Australii. Głosząca teksty piosenek Jonasów, którzy zasnęli na zawsze w wyniku potrójnego zawału. Danielle Deleasa, żona Kevina Jonasa, spowodowała zawał Kevina Jonasa, więc sama zawał dostała. Paulina Kowalska - ja, zrozumiała, że to jej przeznaczeniem było bycie żoną Kevina, po brutalnym zgonie Justina. Ja - zlodowaciała krupierka, zawsze żyjąca w zgodzie ze swoimi fanami i kotami. Oszustka, krętaczka w pracy, silna, niezależna, piękna, wytrwała, znana, uwielbiana, miła i szczera w pracy, prawdziwym życiu i wśród przyjaciół, którymi jest pół świata, umrę w uwielbieniu, blasku fleszy i chwale. <Paulina Kowalska 2010. Niech słowo zamieni się w czyn. Niech stworzy historię!> Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. hah.. 25.08.10, 09:48 fajny a zarazem dziwny wątek no, ale .. hmmm... chyba nie dożyje tylu ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Za 60 lat... 25.08.10, 10:04 Będę w świetnej formie fizycznej jako 78-latka bawiąca się z (pra)wnukami w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Za 60 lat... 25.08.10, 10:07 ja będę miała 73 lata. Myślę, że będę siedziała w domu z mężem, opiekując się moimi wnukami ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Za 60 lat... 25.08.10, 10:08 mam nadzieję że moje dzieci i wnuki ( o ile będę je mieć xd ) będą mnie odwiedzać co niedzielę i będziemy jeść rosół i schabowe z ziemniakami hahah. ale to tak na serio, bo na razie nie mam innych planów na wiek 73 lat xd Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ Za 60 lat... będę miałaa... 72 lata i ... 25.08.10, 10:58 wielki dom, kupę forsy, gromadkę wnuków i będę wyglądała jak 40 latka. x3 I z moim Wacławem wyjadę w podróż latającym samochodem (już wtedy takie będą xd) dookoła świata i będę rozwijać swoje pasje. ..albo będę już wtedy leżała zakopana pod ziemią .;] Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Za 60 lat... 25.08.10, 11:06 Będę starą wkur.wiającą babą i będę denerwować wszystkich w zasięgu wzroku. Wręcz o tym marzę... Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Za 60 lat... 25.08.10, 12:53 Ja będe miała 80. Może wtedy nie będe już żyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonutellaooo Re: Za 60 lat... 25.08.10, 15:10 hah, nie wyobrażam sobie siebie za 60 lat XD Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Za 60 lat... 25.08.10, 15:30 Będę siedzieć przed blokiem na ławeczce z karmel_ i dyskutować ;p I pilnować wnuków bawiących się na placu zabaw przed nami. Przynajmniej tak bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Za 60 lat będę mieć 73 lata i ... ; p 25.08.10, 15:32 ... nie wiem xD Na pewno będę stara ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Za 60 lat będę mieć 73 lata i ... ; p 25.08.10, 15:39 nie dożyje aż tyle Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Za 60 lat... 25.08.10, 16:46 Będę miała 74 lata. To właśnie wtedy wyruszę na wielką podróż dookoła świata z moim cudownym mężem zostawiając moje dorosłe już dzieci z wnukami. A tak naprawdę nie mam pojęcia co się wydarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess o.O 25.08.10, 17:22 Nie potrafię sobie wyobrazić ; ( O kur... ja nie chce ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Za 60 lat... 25.08.10, 17:26 Nie wiem czy dożyję jutra , a co dopiero za 60 lat -.- Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: Za 60 lat... 25.08.10, 17:36 łoboże. będę mieć 76 lat. stara będę -,- hmm... za 60 lat będę miała gromadkę wnuków i prawnuków i będę mieszkać w domku w lesie nad jeziorem. uhuh. ale mam marzenia :d Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Za 60 - 78 25.08.10, 17:41 Hm. Ogólnie to moja rodzinka jest całkiem długowieczna (no, dziadek zmarł na raka, ale niestety był palaczem), więc powinnam dożyć takiego wieku, zważywszy na to, że o siebie dbam (wegetarianizm, witaminy, sport itd), ale wszystko się może zdarzyć. Nie wiem jak będzie wyglądało moje życie przed 80, ale tak w wieku 60 lat chyba będzie całkiem przyjemne. W tym wieku mam nadzieję, że nie będę miała żadnych zmartwień i problemów (wiecie jak to jest - niska emerytura, drogie leki, żadnych przyjemnych perspektyw - tylko krzyżówki i telewizja), przejdę na emeryturę, ale nadal będę się zajmować moim ośrodkiem, oddam mój wielki dom, w którym wychowałam 8 dzieci (mam nadzieję na dużą rodzinę - dzieci rodzone i adoptowane; i właśnie wielki dom) dwójce najstarszych pociech, żeby sobie razem zamieszkały, sama z mężem (mam nadzieję, że jeszcze będzie przy mnie, bo ciągnie mnie do dużo starszych) wyprowadzę się do małego przyjemnego drewnianego domku na wsi (już go zaplanowałam) i będę zajmowała się mężem, wnukami, uprawą swojego ogródka i warzywnika, końmi, psami i kotami, pracą charytatywną i podróżami w nowe miejsca - żeby nadal doznawać nowych wrażeń, a nie zajmować się tylko wspominaniem i wracaniem do przeszłości : ) W każdym razie za młodu się wyszaleję (ooo tak!), a potem będę odpoczywać i będę aktywną babcią na wsi, która dużo podróżuje i jest obeznana w sprawach techniki, we wszystkich nowościach, chodzi do teatru i do kina, a nawet na koncerty i festiwale : ) Jakie słodkie i cudowne marzenia! Jestem chyba konwencjonalna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Za 60 - 78 25.08.10, 17:49 jutro może nas przejechać autobus, więc co dopiero za 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Za 60 - 74 25.08.10, 18:05 Będę miała wtedy 74 lata , no sama nie wiem co będzie to będzie . no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Za 60 - 74 26.08.10, 10:58 bede wspominac szalone chwile w zyciu jako nastolatla no i wnuczki bede bawiła albo prawnuczki ) Odpowiedz Link Zgłoś