ignorance... Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 11:37 OMG!Jak ja się tego bałam !!!Ale uwielbiałam to! Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:02 jak bylam mala to ogladlam to potrafilo mnie przestraszyc Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez_ Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:14 Uwielbiałam to przeczytałam książki Świetne są filmy i książki Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:15 Powinni go znowu emitować . -.- i jeszcze było ' Czy boisz się ciemności ' ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:17 oglądałam większość odcinków. niektóre nawet pamiętam. :d Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:18 hehe jaka nazwa;p "Gęsia skórka" hehe;p nie ogladalam;] Odpowiedz Link Zgłoś
michelle97 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:19 Tak!!!! Kocham ten serial <3 Zawsze go oglądałam jak leciał w telewizji, a teraz na you tube... Gęsia Skórka rządzi!!! No i Scooby-Doo... Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Tutaj c; 26.08.10, 12:21 Oglądałam kilka odcinków, ale za to przeczytałam serie ich książek Btw. pamiętam, że zawsze bałam się początku xD Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: tuuu ! 26.08.10, 12:24 uwielbiałam, ale często się bałam bo miałam ok. 6-7 lat do dziś pamiętam odcinek jak poszli do jakiegoś muzeum tortur i tam ich uwięzili : D haha xd czołówka była najlepsza chyba zaraz zaczne oglądać... hah Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:36 Pamiętam, raz u koleżanki obejrzałam pare odcinków, nie przepadałam za tym ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:39 Powinni znów emitować stare seriale. O tym komiksie, z którego wychodzą postacie i zdarza się na świecie to, co jest w komiksie (nie pamiętam jak to się nazywało, ale było boskie) ;] Dziwne Przypadki w Blake Hose High, Gęsia skórka, Czy boisz się ciemności?, Jak dwie krople wody itd. Najlepsze seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 12:49 Kochałam to! Zawsze zasłaniałam okna i robiłam 'klimat' i oglądałam z moimi siostrami ciotecznymi. Zawsze się bałyśmy, ale to było boskie *-*. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Ło... 26.08.10, 12:49 Pamiętam! Jedne z moich pierwszych strasznych filmów. Dobrze wspominam odcinek "Duch z naprzeciwka" i taki o jakimś wyjeździe do małej pustej wioski, coś tam było z lasem ale pamiętam jak przez mgłę Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Delicious... 26.08.10, 12:56 może to był odcinek: Jak dostałem głowę w paczce? Opowiada o chłopaku, który dostał od ciotki z dżungli taką główkę. Potem pojechał do tej ciotki na chyba 2 tygodnie i przeżył przygodę ;p Ja lubię odcinki: Straszliwa Maska, Nawiedzona Plaża, Nawiedzony Dom ;p Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Delicious... 26.08.10, 13:43 Hm... jednak nie to było coś innego O! Pamiętam też jak umierałam na "Bezgłowym Duchu" i tym o lalkach Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 13:47 oglądałam na Jetix i byłam wtedy taka przerażona.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 14:05 uwielbiam to, jak bylam mala to starsznie sie tego balam Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 14:11 fox kids był najlepszy. same świetne seriale, pamiętacie dzieciaki z klasy 402? albo różne inne. teraz jetix zrobił się beznadziejny i puszczają same szmatławe bajki typu leniuchowo. ble. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 14:15 Księżniczka Sissi, Inspektor Gadżet, Przygody Kuby Guzika, Świat według Ludwiczka, Simpsonowie, Nowe przygody rodziny Addamsów, Odlotowe agentki, Dzieciaki z klasy 402, jak dwie krople wody, Hamtaro – wielkie przygody małych chomików, Ach, ten Andy. pamiętacie to? stary, dobry FOX KIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 14:19 Nom. Pamiętam Decode. Było super. Teraz tylko same seriale Disneya...lubię je, ale nie do przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Gęsia skórka... 26.09.10, 20:02 Jeju, ja to kochałam ; * Oglądałam zawsze z babcią, bo ona to lubiła xD Najfajniejsza była ta lalka ruda, albo ta maska, co się do twarzy przyczepiała ! *_* Bałam się tego, miałam jakieś 4 - 5 lat ; D Fajny były też : Ach, ten Andy, Boisz się ciemności? , Świat według Ludwiczka. To były seriale ;> A teraz to tylko hana montana, jonas i w ogóle -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Gęsia skórka... 26.09.10, 20:02 Jeju, ja to kochałam ; * Oglądałam zawsze z babcią, bo ona to lubiła xD Najfajniejsza była ta lalka ruda, albo ta maska, co się do twarzy przyczepiała ! *_* Bałam się tego, miałam jakieś 4 - 5 lat ; D Fajny były też : Ach, ten Andy, Boisz się ciemności? , Świat według Ludwiczka. To były seriale ;> A teraz to tylko hana montana, jonas i w ogóle -,- Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka ; ) 26.09.10, 20:03 Kocham to ; * Czytałam książki, świetne było ; D Mogliby to znów emitować, ale nie teraz to tylko hana montana, jonas etc. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 14:22 pamiętam. kiedyś się go bałam i nie mogłam spać w nocy XD Odpowiedz Link Zgłoś
jumii Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 20:50 Kiedy to leciało byłam mała i mój brat to oglądał a ja się strasznie bałam Odpowiedz Link Zgłoś
idena Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 21:27 Dziękuję że mi przypomniałaś. Uwielbiałam tą bajkę. codziennie oglądałam ją z moim bratem ;D a na yt zaraz poszukam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. ten głos na końcu był najlepszy. 26.08.10, 21:31 kiedyś miałam nawet kilka odc na kompie ale już usuneli mi;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: Gęsia skórka... 26.08.10, 21:31 uwielbiałam to. szkoda że już teraz tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Gęsia skórka... 27.08.10, 23:37 Pamiętam! ;D Przypomniało mi się moje dzieciństwo. Zawsze oglądałam to z babcią, bo sama strasznie się bałam. Nakrywałam się kocem i bardzo uważałam, żeby nie wystawały mi nogi, bo wtedy zły potwór mógł mi je zjeść! he he ;D Pamiętam taki odcinek z mumią, z rekinem i z Halloween Ah, to były piękne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Gęsia skórka... 27.08.10, 23:40 Bym zapomniała- najbardziej bałam się tej muzyczki na początku ( dla ciekawych: www.youtube.com/watch?v=oF0n6xIsL_U&feature=related) no i fajna była jeszcze ta zielona maź spływająca po ekranie przy zakończeniu xD Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Gęsia skórka... 27.08.10, 23:58 kochałam to , bałam się , ale mimo to oglądałam . :d szkoda że na yt jest mało odcinków. kiedyś to były bajki , a teraz to jakieś nmtjs itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Gęsia skórka... 28.08.10, 08:57 ogladalam ; D daawno to bylo , mala bylam /. xd i pamietam ze sie balam xd Odpowiedz Link Zgłoś
boonehead Re: Gęsia skórka... 28.08.10, 09:04 nom , pamiętam ją ; > super była. ; p ; * Odpowiedz Link Zgłoś
marsowa. Re: Gęsia skórka... 23.09.10, 21:41 Aaaa, pamiętam to. Uwielbiałam ten serial. Miałam jakieś 10 lat i często oglądałam to z moją starszą siostrą. Nawet nie wiecie jak się tego choler.nie bałam. Muszę obejrzeć jakiś odcinek i zobaczyć czy to rzeczywiście było takie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś