kajuchna 27.08.10, 19:30 wiem ze było milion takich wątków ale i tak muszę was o to zapytać wiec idę do pierwszej gimnazjum i nie wiem czy wypada mieć taki plecak outhome.streethost.pl/campus/plecaki/vayan35/vayan35-pink.jpg Proszę o szczerość pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exam. Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:33 dla mnie okropność. i według mnie jak do gimnazjum trochę dziecinny. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Yyy.... 27.08.10, 19:33 Jak chcesz to może być.... Ale jak dla mnie to bardziej plecak w góry.... a nie do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac tak. 27.08.10, 19:35 normalny ważne, że nie z Hannah Montana lub Camp rock ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:33 Ja unikam różowego do 1 klasy Gim . Szczególnie tak oczojebnego xD Ale tak ładny jak by był inny kolor Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ktokolwiek Re: Mam pytanko 27.08.10, 20:45 moim zdaniem jest dziecinny troszkę i tak wgl. to nie przepadam za różowym xd nie podoba mi się, ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
eweeelka Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:34 moze byc ale jak dla mnie za duzo rozowy.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:36 jest ok chociaż ja do gimnazjum wolała bym niebieski albo zielony ;P a teraz wole ciemniejsze kolory Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ chciałabym się podczepić. ;D 27.08.10, 19:38 Co sądzicie o tym plecaku? Też idę do 1 gim. c: W rzeczywistości nie ma takich białych kropek wszędzie. Nie jest z jeansu, tylko ze zwykłego materiału, tak jak inne plecaki. (Po prostu zdj. robione moim beznadziejnym aparatem w telefonie.) yfrog.com/n9zdjcie0171fj Boże, zdjęcie - okropna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: chciałabym się podczepić. ;D 28.08.10, 11:24 mary_ napisał(a): > Co sądzicie o tym plecaku? Też idę do 1 gim. c: W rzeczywistości nie ma takich > białych > kropek wszędzie. Nie jest z jeansu, tylko ze zwykłego materiału, tak jak inne p > lecaki. (Po > prostu zdj. robione moim beznadziejnym aparatem w telefonie.) > yfrog.com/n9zdjcie0171fj > Boże, zdjęcie - okropna jakość. Sorki nie podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: chciałabym się podczepić. ;D 28.08.10, 11:41 mary_ napisał(a): > Co sądzicie o tym plecaku? Też idę do 1 gim. c: W rzeczywistości nie ma takich > białych > kropek wszędzie. Nie jest z jeansu, tylko ze zwykłego materiału, tak jak inne p > lecaki. (Po > prostu zdj. robione moim beznadziejnym aparatem w telefonie.) > yfrog.com/n9zdjcie0171fj > Boże, zdjęcie - okropna jakość. fajny Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:42 laska <żółwik >mam taki sam no identiko poprostu tylko że czerwony heh (wiem żę to nie to samo ale wiesz) a ten twój jest też spoko ja ide do 2 klasy i jak by mój był różowy to bym go noisła. Jeżeli zauważysz że to jednak obciach i ludzie będą gadać to zawsze możesz kupić nowy ale przecierz różowy teraz jest w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:44 Fajny jak lubisz różowy kolor to ok. Ja też mam różowy co prawda trochę ciemniejszy, ale też różowy. A jak ktoś idąc do gimnazjum czegoś unika nawet jeżeli to lubi to znaczy, że nie chce nie spodobac się głupką ze starszych klas Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:54 jest ok. no ..może mógłby nie być różowy, ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Mam pytanko 27.08.10, 19:56 Jeżeli Ci się podoba, to jasne wypada. Chociaż kolor mógłby być inny. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Moje zdanie. 27.08.10, 20:46 Plecak fajny pomijając fakt, że nie lubię różu. Ale tak to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: Mam pytanko 27.08.10, 20:53 eee. szczerze, to jestes odwazna. ja bym go odrazu nie wziela, bo najpierw trzeba sprawdzić, jaka jest atmosfera, dopiero potem wypływać na głębokie wody. ale owszem, coś w nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia14 Re: Mam pytanko 28.08.10, 10:48 Jest ok. Ja bym wybrała może inny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia1207 Re: Mam pytanko 28.08.10, 10:50 też idę do 1 gim. i mam podobny ! moim zdaniem jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Mam pytanko 28.08.10, 10:54 Okropny!! A ten róż?? bleee. Przynajmniej u mnie w gimie by cie wyśmiali ale rób co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja aha. 28.08.10, 10:59 no ekhemm... okropny ! Ten róż, a tak wgl. wygląda jak plecak na wycieczkę w góry Taki dziecinny dla 7-latki każdy ma inny gust, ale u mnie by cię wyśmiali. ja też idę do 1 gim i mam taki: www.citysport.com.pl/product_img/BA1826_036_plecak_nike~1.jpg tylko inny kolor, taki jasny niebieski. ale to już kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
bella469 Re: Mam pytanko 28.08.10, 11:00 Ja osobiście bym takiego nie kupila.Ale nie jest taki zły jak na 1 gim.Może zastanów się nad innym kolorem ?? Odpowiedz Link Zgłoś