complicated 31.08.10, 11:35 potrzebna pomoc! Za kazdym rzem kiedy wlaczam filmik na youtube.com lub filmiki na online po pieciu min. moze krocej wyl. mi sie filmik i sie zacina. wie ktos moze jak to naprawic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaczkii Re: Emergency!!! 31.08.10, 11:54 nie wiem, ale może masz mało pamięci czy coś? poradź się informatyka powodzenia bd dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dusia12 Re: Emergency!!! 31.08.10, 11:57 Mam podobnie. Tylko mi się potrafi zaciąc przez youtobe cały komputer. Żeby z tego wyjsc muszę wcisnąc alt+ctrl+delete. i menadżer zadań. Nie mam innej opcji. Przykro mi nie wiem jak Ci pomóc, może spróbuj tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Emergency!!! 31.08.10, 11:59 ja też tak mam/miałam... ..albo zmień przeglądarkę ...albo masz naprawde mało miejsca na twardy dysku.... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Emergency!!! 31.08.10, 11:59 ja też tak mam/miałam... ..albo zmień przeglądarkę ...albo masz naprawde mało miejsca na twardy dysku.... Odpowiedz Link Zgłoś
complicated Re: Emergency!!! 31.08.10, 12:09 nie no spoko. heh chyba rzeczywisciemam malo mjsc na dysku...chociaz wlasbie tylko filmiki mie sie zacinaja;p Odpowiedz Link Zgłoś