Dodaj do ulubionych

skąd znacie swoje idolki ?

31.08.10, 13:12
Jak dowiedzieliście się o swoich aktualnych idolkach i co was do nich przekonało ?

ja :

- Kristen Stewart, aktorka z filmu który uwielbiam, wydaje się miła, ładna, utalentowana i podoba mi się jak gra.
- Selena Gomez, jets śliczna, mądra, rozsądna, utalentowana i ogólnie uwielbiam ją od kilku lat, dowiedziałam się o niej oglądając Czerodzieiii. xD

Idolki " drugoplanowe "

- Brenda Song, poprzez Disney Channel, uwielbiam jej postać London Tipton, świetnie nią gra, dlateog ją uwielbiam.
- Miley, Emily osment, pink, itp. znam z DC i po prostu z Radia, xD
Obserwuj wątek
    • invasionn Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 14:51
      ja Biebera poznałam właśnie tu, na kotku. ; )) za bardzo nie przypadł mi do gustu, wręcz
      przeciwnie wyzywałam go, że znowu jakiś bachor. xD potem koleżanki o nim opowiadały
      [raczej antyfanki] i jakoś go polubiłam.
      za co go kocham? mam 137 takich powodów.
      • marina_10 Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 14:56
        Nina Dobrev- moja kumpela dała mi stronke żeby obejrzeć pamiętniki. Bo wcześniej mnie to nie interesowało. Ale od razu to polubiłam. A zwłaszcza to jak gra Nina wink
    • katsuumi_17 Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 15:29
      Lady GaGa- z telewizji. Uznałam, że babka jest oryginalna, a jej piosenki od razu wpadły mi
      w ucho.
      Michael Jackson- rodzice go słuchali. I tak ja zaczęłam.
    • lovejustin__ Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 15:33
      Paramore - z kotka. ; D
      Eminem - z telewizji.
    • shevampire Re: głównie z... 31.08.10, 16:20
      gazety Bravo i telewizji.
      -Kristen Stewart polubiłam po obejrzeniu Zmierzchu ponieważ spodobała mi się jej gra,potem czytałam o niej artykuły,oglądałam wywiady w necie,jeszcze inny jej film i tak stałam się jej fanką,
      -kiedy przeczytałam o Justinie Bieberze od razu się nim zainteresowałam i w końcu po przejrzeniu mnóstwa artykułów o nim i coraz częstszym słuchaniem jego piosenek pokochałam gokiss,
      -Selenę Gomez poznałam gdy obejrzałam Czarodziejii i odtąd ciągle o niej czytałam i stwierdziłam że jest miła,dobra,uczynna i po prostu świetnatongue_out,
      -Taylora Lautnera poznałam z filmu Rekin i Lava, a zaczęłam go uwielbiać po jego roli w Zmierzchubig_grin,
      -Ewę Farne z radia,
      -Jonas Brothers też z radia chociaż teraz ich już nie lubię,
      -One Republic poznałam dzięki mojej koleżance,
      -Emmę Watson z filmu Harry Potter,
      -Roberta Pattinsona poznałam właściwie z 4 części Harry'ego chociaż wtedy nie wiedziałam kim on jesttongue_out,
      -Demi Lovato z DC,
      -a Katy Perry znałam z gazet, wcześniej twierdziłam że jest dziwna ale ostatnio ją polubiłam.

Strasznie się rozpisałam ale co ja poradzę że lubię tak wiele gwiazd?winkpiwo
    • 5 skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 16:29
      W moim przypadku raczej idoli, chociaż nie do końca nimi są. Większość znam z
      internetu, lasta, niektórych z MTV Rocks. Przekonał mnie do nich talent. ;>
    • lady_cat Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 16:35
      myslisz, ze pamietam . ale tak trochę to . . .

davida ville - 2008 r. euro, mecz , yy co chyba wygrali 4 : 1 i villa strzelił 2 gole jakos tka,
      nie pamiętam już. z telewizji .
      sasha - telewizja : eurovision 2007 [ ? ]
      olek z the pupils - telewizja, na tvp info mówili o nich, potem przeczytałam na kotku
      taylor lautner - z bravo, z kotka bo w końcu zmierzch był mega popularny .
      justin bieber - z kotka, jak przeczytalam o piosence one loneslly girl i to mi sie spodobało .
      eminem - chyba z bravo [ ? ] , potem polubiłam we made you, a teraz not afraid i z
      rihanną duet .
      adma lambert - radio, kotek .

to wszystko, co mam do powiedzenia. c ;
      • eyeliner... Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 16:43
        paramore-z gazety
        adam lambert-w busie szło whataya want from me
        linkin park- niepamiętam
        tokio hotel- o nich juz dawno słyszałam, ale jestem ich fanka od kilku tygodni
        green day- z piosenki 21guns(kocham)
        kesha- nie wiem,jakoś tak wyszło
        lady gaga- z mtv
    • anja_ Re: skąd znacie swoje idolki ? 31.08.10, 16:42
      Avril Lavigne - lubię ją odkąd pamiętam. Jakoś pewnie ją zobaczyłam w internecie albo teledysk na Vivie.

• lilly_ Re: skąd znacie swoje idolki ? 06.09.10, 16:19
        W moim przypadku raczej idoli. ^ ^ Wszyyyyscy od koleżanki, która uwielbia
        Azjatów i teraz ja również.
    • lotta Re: skąd znacie swoje idolki ? 06.09.10, 16:11
      - hayley znam z paramore tongue_out a paramore ze zmierzchu. z całego filmu najlepsza jest muza (
      oprócz dwóch kawałków ). lubię zmierzch głównie dlatego, że poznałam paramore. kocham
      hay za to, że jest sobą i jest inteligentna. i za wiele innych rzeczy.
      - amy lee znam z evanescence tongue_out a evanecence znam odkąd miałam 5 lat. widziałam
      teledysk "going under" i mi się spodobał. kocham ją z głos i muzykę.
      - kristen stewart. znam z filmu "zmierzch". ale widziałam więcej filmów z kristen. kocham ją za
      styl.
    • miki_jackson MJ:serce: :) 06.09.10, 16:24
      serceMichael Jackson (ale to już mężczyzna)

lubiłam jedną piosenkę. Potem, postanowiłam posłuchać innej, ale od niechcenia, nudno
      się zaczynała. Na refrenie........... zatkało mnie! Śliczny głos...klasa.

I tak się rozwijało, słuchając kolejnych utworów...
    • malwina12345 Re: skąd znacie swoje idolki ? 06.09.10, 16:32
      smilesmilesmileKristen Stewart - została moja idolką, gdy obejrzałam Zmierzchserceserce, ale
      już wcześniej obejrzałam z nią film pt: "Zathura - kosmiczna przygoda". winkTak naprawdę
      nie wiem skąd dowiedziałam się o Zmierzchusmile...Gdy oglądałam MTV Movie Awards 2009,
      31 maja, to właśnie w tym dniu znalazłam płytę DVD ze Zmierzchem (i innymi 4 filmami)
      na pułce filmów taty. big_grinBardzo się ucieszyłambig_grinbig_grin, że znalazłam ten film, choć nie
      wiem dlaczego...surprisedsurprisedshockshock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka