Dodaj do ulubionych

zdrada_chłopak;(

31.08.10, 21:04
Nie wiem co zrobić...
Mam 13 lat, chodziłam z chłopakiem, który ma 15 lat.
Byliśmy ze sobą ponad 5 miesięcy.

Obydwoje zaczęliśmy chodzić do takiego klubu(klub był u koleżanki w piwnicy)...
Pewnego dnia przyszły tam takie 4 dziewczyny mają wszystkie po 14 lat, są
starsze ode mnie..
Oczywiście nie polubiłam ich, ale mój chłopak tak i po trzech dniach zerwał ze
mną, myślałam, że się zabiję. Ja go naprawdę kochałam i on mnie
tez(przynajmniej tak mówił).

Postanowiłam przyjść tam na drugi dzień z koleżanką i pogadać z innymi i
dowiedziałam się, że mój chłopak, który zerwał ze mną wczoraj jest już
z inną...Własnie z jedną z tych których nie lubię nawet sie całowali na moich
oczach.

Proszę was o pomoc. Co mam zrobić? Nie umiem tak po prostu o nim zapomnieć.
Obserwuj wątek
    • pingwin Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:08
      To nie jest zdrada, skoro już nie byliście razem. <br />
      najlepiej daruj sobie chłopaka, który skacze z kwiatka na kwiatem. Zapomnisz o
      nim szybciej niż ci się wydaje, tylko staraj się nie myśleć i żyć normalnie-
      szkoła się zaczyna, to nie będzie takie trudnewink
    • dusssia Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:08
      na nieszczęśliwą miłość dobra jest nowa miłość, teraz zaczyna się nowy rok szkolny ,
      napewno kogoś poznasz wink
      i pamiętaj czas leczy rany, w końcu o nim zapomnisz ;*

buziaki , dusssia kwiat
      • alass_s Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:11
        Ten koleś to totalny idiota !! Daj mu w pysk jak go spotkasz smile
    • crisp. Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:09
      chyba niestety musisz zapomnieć .
      jest zwykłym śmieciem jeśli tak postąpił .

porozmawiaj z nim spokojnie, jeśli to nic nie da powiedz mu co o nim myślisz, może ci ulży .

trzymaj się ! (:
    • fantabuu Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:09
      no to pech. zycie jak to sie mówi.
      masz dopiero 13 lat, wiec to nie taka wielka miłośc.
      tobie sie tak wydaje aby !
      w twoim wieku tez tak myslałam , teraz mam 15 i myśle logiczniej.
      psróbuj z nim pogadac może.
    • unborn_ zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:13
      Nie opisałaś swojego chłopaka, zresztą nie musiałaś, po przeczytaniu tego już
      wiem, że niezły z niego podrywacz. Zmienia panny jak rękawiczki. I nie przejmuje
      się wcale tym, że druga osoba cierpi. Napiszę Ci coś, chociaż wiem, że nie
      zastosujesz od razu moich rad, bo teraz jest Ci ciężko i masz obolałe serce, ale
      spróbuj się nim nie przejmować. Zapomnij, że w ogóle kiedykolwiek z nim byłaś.
      Wymarz go z pamięci. Bądź silna, nie poddawaj się! Powodzenia! Trzymaj się! kiss
    • anja_ Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:14
      Masz odpuścić sobie i nie zadręczać się głupotą tego chłopaka.
    • mileymandy Współczuję ci:( 31.08.10, 21:16
      Nic na to nie poradzisz,spróbuj o nim zapomnieć,wiem,że to brzmi brutalnie,ale
      taka jest prawdasad.Faceci potrafią być naprawdę okrutni.Również mam 13 lat i
      nigdy jeszcze nie byłam w nikim zakochana,dlatego sądzę,że za wcześnie zaczęłaś
      z nim chodzićuncertain.I widzisz,jak to się skończyło...Zapomnij o tym kolesiu i o
      wszystkim co was łączyło,w końcu skoro tak cię potraktował to nie zasługiwał na
      twoją miłośćangry.Wypłacz się,wyżal się przyjaciółce,jak to komuś opowiesz od razu
      zrobi ci się lżej,w końcu nie jesteś pierwszą i ostatnią dziewczyną porzuconą
      przez faceta,wszystkie jakoś to zniosły,uwierz mi,jeszcze nie raz będziesz
      płakać z powodu chłopaków,musisz być twarda i po prostu o nim zapomnieć!
      Życzę ci powodzenia i trzymam za ciebie kciukikiss!
    • okay Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:17
      ten gościu to kompletny idiota !! musisz ise jakoś otrząsnąć, najwidoczniej jeśli był tak głupi
      zeby zucic cie dla innej to zagraj mu na nerwach, wogule sie tym nie przejmuj, znajdz nową
      miłość, spraw by był zazdrosny i chciał wrucić do ciebie, a ty wtedu powiesz mu dowidzenia i
      bendzie cierpiała, zobaczy jak to jest być zostawionym.. wink) buahahaaa..

P.S. to tylko pomysł ( ale świetny xD)

a tak poważnie to słuchaj głosu serca wink
    • mroweczka_xxx Re: zdrada_chłopak;( 31.08.10, 21:18
      znajdź sobie innego, albo po prostu staraj się wink nie dawaj mu przewagi, niech
      sobie nie myśli, że jest cool. wink
    • siobhan6 znajdź sobie innego faceta. Niech będzie zazdrosny 31.08.10, 21:23
    • nicoole Najwidoczniej to debil... zapomnij o nim:)) 31.08.10, 21:47
      • temptation . 31.08.10, 23:55
        On nie był Ciebie wart ;* , facet który tak postępuje , nie jest trwały w uczuciach . nie warto z
        takimi być , teraz wiesz jak jest ii no cóż... trzeba żyć dalej , wiem ze będzie Ci ciężko by mi by
        się świat zawalił jak by mnie teraz chłopak rzucił crying , z czasem Ci minie . trzymaj się ;* .
    • miki_jackson Zapomnij 03.09.10, 19:35
      Daj sobie z spokój. Wiem, może go kochasz, ale koleżanek nie ma co winić. To jego
      wina, w końcu zrobił to z własnej woli. Rób jak chcesz. Ja na twoim miejscu bym
      zapomniała o takim zdradliwym chłopaku.
    • linda Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 19:36
      ja pierd*le jakie wy macie problemy sciana a mnie dziadek ukradl 5 zl shock
    • eheehe ... 03.09.10, 19:42
      zapomnij o nim .
      też mam 13 lat i też miałam podobny problem . XD
      ale olałam tego chłopaka i jest git . XD
      jesteśmy jeszcze młode c'nie ? mamy czas żeby jeszcze znaleźć fajnych chłopaków
      . wink
    • czekoolada. Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 19:59
      To taak ... Jesteśmy w tym samym wieku . Też kiedyś chodziłam z chłopakiem ,
      który miał 15 lat . Zerwał ze mną po miesiącu , bo do jego klasy doszła jakaś
      nowa dziewczyna ... confused Też o nim nie mogłam zapomniec ... Pewnego dnia na
      dyskotece byłam z koleżankami , był tam chłopak , który się we mnie podkochiwał
      zaprosił mnie do tańca i ... Zapomniałam o tyum drugim ... smile Więc moja rada to
      ... próbowac o nim zapomniec , ja nie to pochodz z koleżankami na dyskloteki i
      rozglądaj się za innymi chłopakami . ;> Na mnie to zadziałało .
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

poOzdrawiiam . <33 .
    • karolcia741 Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:08
      Dziewczyno jesteś okropnie głupia i naiwna. Mając 13 lat myślisz, że to będzie
      twój jedyny chłopak do końca życia czy jak ? Ten chłopak to dzieciak i mu nie w
      głowie poważne związki. Powinnaś zająć się nauką,a dopiero potem myśl o związku.
    • werka197 Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:12
      Awiec tak ... zapomni . Twoj chlopak to dran .. Chodzil z toba tylko dla zasady , tak mi sie
      zdaje . Znasz jakies jego sekrety ? Zemsci sie .. Zrob jakis kawal tej lasce ...
      • diamond_girl12 Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:15
        Głupek...
        Nie ma innego wyjścia jak zapomnieć.
        kiss
    • jonasofanka ooo 03.09.10, 20:14
      klub w piwnicy, ciekawe miejsce xDD
    • anusia25 Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:17
      daj sobie spokój nie warto marnować życia (wiem z własnego doświadczenia )
    • theklaudia Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:19
      nie wiem .....kurcze nie ma innego wyjścia jak zapomnieć; /
    • malcia tutaj 03.09.10, 20:21
      no to Cie kochal jak cholera...;x ironia of course
    • onlyou Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:23
      Masz 13 lat ! Dziewczyno opanuj się. Zajmij się może lepiej nauką a nie
      chłopakami i jakimiś klubami (?) Po pięciu miesiącach nie idzie komuś powiedzieć
      "Kocham Cię" , przecież to jest nie do pomyślenia po 5 mc !

.... Ok. Wyrzuć to, co Ci o nim przypomina. Skasuj jego nr, i zajmij czymś
      innym. Unikaj rozmyślań o nim - itp. itd. Pozdrawiam.
    • seneka4 Re: zdrada_chłopak;( 03.09.10, 20:27
      normalne w tym wieku - związki na tydzień ,dwa ,miesiąc. ;D nie przejmuj się...
      nie był najwyraźniej Cb wart. ;D znajdziesz nowego ,fajniejszego. (:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka