karina545 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:52 Ja mam, ale nie tak dużo jak ty. Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:54 jajebie. współczuję Ci. mam nowego nauczyciela z historii, zacznijmy ohyda. uczepił się mnie już pierwszego dnia, z powodu makijażu? w poniedziałek mamy już z tej lekcji kartkówkę. przeczytać tekst z polskiego i zrobić jedno zadanie. nauczyć się potęg z matematyka czyli powtórka z I klasy. napisać zdania po angielsku i odmienić czasowniki na niemiecki. czyli wszystko potrwa gdzieś w granicach godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
melodysia1 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:58 michaelka napisał(a): > Cześć kociaki! > Tak jak w temacie > Macie coś zadane ? Jeśli tak to ile ? Z jakiego przedmiotu ? Macie jakieś > kartkówki , sprawdziany zapowiedziane na następny tydzień ? > Ja mam ,,trochę'' zadane Kolejne wypracowanie z języka polskiego , 4 > zadania z matematyki, 3 zadania z fizyki , ćwiczeni z biologi i napisać > referat o budowie skóry , napisać list z angielskiego i 10 zdań oraz ćwiczenia > z historii i referat o Aleksandrze Macedońskim. > A mówią , że to po to żeby nas rozruszać po wakacjach A jak jest u was ? > Co i ile mace zadane ? Też macie takich ostrych nauczycieli ? > Wypowiadajcie się > Pozdrawiam Michaelka Ja nie mam nic zadane ale mam za tydzień sprawdzian z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:59 muszę dokończyć zadanie z polskiego, no i w czwartek sprawdzian z geografii. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Jedno zadanie z polaka ; pp 03.09.10, 21:04 nic.poprawa spriawdzianu z tamtego roku z chemii kartkowka z historii i spr. z fizyki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:06 Boże, jakich ty masz nauczycieli?! Ja mam tylko 1 zadanie z matmy...!! Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:17 3 zadania z matmy 3 zadania z niemieckiego wymyślić coś o sobie na godz. wych.(ale to na piątek) no i do października mamy do przeczytania lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:07 tylko z polaka napisac podanie do dyra na komputerze a za tyg. spr. z chemi i z fizyki ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 no niestety.. 03.09.10, 21:14 ale i tak zrobię je dopiero w niedzielę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
collins dużo! 03.09.10, 21:18 kartkówkę z biologii, zadanie z geografii, kartkówkę z fizyki, kartkówkę z matematyki i wypracowanie z polaja. ;x a to dopiero pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka kociaki... 03.09.10, 21:26 Jak widzę co niektórzy mają mało inni nic a jeszcze inni dużo zadane tak samo jak collage mam też nauczyć się potęg z matematyki macie jakieś sprawdzone sposoby żeby nauczyć się tylu liczb tzn. potęg ! Bo mi osobiście straszne mieszają sie te potęgi i w ogóle jestem strasznie słaba z matmy Macie ? Proszę pomóżcie I dziękuję za wszystkie wypowiedzi na forum! Ale , wypowiadajcie sie dalej , chętnie poczytam o waszych zadaniach Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:20 Niestety mam. 5 zadań z matematyki. Kryśka się rozkręca... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:25 Ja nie mam nic zadane ale mam diagnoze z niemieckiego za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:22 nic a nic faajnie coo ale luudzie bez przesady wy juz macie zadaniaa Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:23 - angielski - historia - wos - biologia - j. polski - matematyka. oł tak, szkoła rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:32 2 zadania z matematyki,jedno z fizyki,jedno z religii, napisać swoje przeżycie wakacyjne na polski, nauczyć się słówek na niemiecki. No to chyba tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover o tak! 03.09.10, 21:33 matma - kilka zadań polski - krzyżówka o powstaniu świata wg. mitologii greckiej historia - na jakieś pytanie z podręcznika odpowiedzieć w zeszycie geografia - uzupełnić całe 3 strony! w ćwiczeniu religia - chyba coś jest, ale nie pamiętam plastyka - pierwsza strona i chyba tyle - muszę to jutro albo jeszcze dzisiaj zrobić, żeby chociaż w niedzielę nie mieć tego na głowie -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:35 Dużo tego masz jak na początek.Ja właśnie zaczęłam chodzić do liceum i jak na razie nie zadali nam nic do domu.Zapowiedziane są tylko z wiekszości przedmiotów tzw."Testy otwacia",sprawdzające umiejętności z gimnazjum.Oczywiście każdy nauczyciel ma inne wymagania.Niektórzy już zapowiedzieli,że pytają co lekcję i niestety trzeba uczyć się na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:48 nie mam nic zadane tylko na pon. muszę przeczytać taki tekst na historię ; pp . Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:52 mam wiesz 1 klasa LO wiec nas męczą. Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 21:55 Muszę przepisać parę punktów regulaminu na chemię, zrobić stronę tytułową i dowiedzieć się na plusa o nazwę obrazu z polskiego. Mam też daty zamienić na wieki z historii, a tak to nic więcej nie mam. Nie jest aż tak źle myślałam, że będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. prawie nic c: 03.09.10, 21:55 kilka zadań z polskiego, z biologi i czegoś jeszcze ale wyleciało mi z głowy :3 Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 22:06 brak zadań, bo mieliśmy dużo łączonych lekcji, a to wszystko przez to że w-f-ista jest na zwolnieniu lekarskim, bo ma kontuzje. W poniedziałek ma przyjść jakiś nowy. Widziałam go dzisiaj w szkole. Młodziutki jest... Straszny z niego laluś. Przyszedł ze swoją dziewczyną. BOŻE !!!!! Gdybyś usłyszała jaki ona ma piskliwy głos.... Coś strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 22:25 Mam, z historii napisać 10 zdaniową wypowiedź , miałam już na dziś pracę domową z matmy, a w poniedziałek mam kartkówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:10 Ja mam pr.dom. z chemii historii i angola Odpowiedz Link Zgłoś
emka1996 Macie coś zadane na weekend ? 04.09.10, 16:40 ja mam z historii notatkę i z polskiego latwiutkie zadanko. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana22 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 17:20 ja mam napisać kilka zdań o czytance na polski 2 zadania z matmy i jedno na sześć -też z matmy. Więc ogólnie luz Odpowiedz Link Zgłoś
jumii Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 22:54 Masz aż tyle zadane ? współczuje Ja mam tylko zrobić dwie strony tytułowe na religie i biologie i tabelkę powtórzeniową z chemii Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 23:51 mhm. plakat o Westerplatte na poniedziałek, na polski. jakiś opis średniowiecza na historię na wtorek. a ze sprawdzianów i kartkówek, to z przyrody jakiś test, kartkówka z matmy i praca klasowa < wypracowanie > z polskiego. zgroza normalnie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
memories_45 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 23:46 no mamy z polaka i fizy sprwdzian w poniedziałek i z matmy zadane jedno zadanko Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Ooo "- "- 03.09.10, 23:56 Masakra .. Biedna jesteś Nie, no ja aż tak źle jeszcze nie mam Na razie nam zadali z fizyki jedno zadanie. Z polskiego mam parę zadań, cztery czy pięć przeczytać jeszcze opowiadanie .. Z informatyki mam zaplanowaną na poniedziałek kartkówkę (a jestem w II gmn. w nowej sQl i ta kartkówka jest z poprzedniego roku, ja nie miałam tego materiału i nic nie rozumiem z tych rzeczy ) .. No i to na razie tyle ;p ;p Więc mam całkiem dobrze .. W porównaniu z Twoimi nauczycielami, moi w takim razie są po prostu The Best ;D PozdrO Emilka11 xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 00:07 było trochę zadane, ale to parę przykładów z matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 01:27 Parę zadań z geografii i jedno na dodatkową ocenę, referat z religii, drzewo genealogiczne bogów greckich. Czyli na razie jako-takie luzy. Odpowiedz Link Zgłoś
doskaxd Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 13:04 niedużo : ) ale mam diagnoze matematyczna 8 i kartkówke w piątek z histori ; o Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 13:06 dużo :C do tego mam już dwa sprawdziany ustalone na najbliższy tydzień. i jeszcze zaczęły się spotkania do bierzmowania. a ja muszę dodatkowo uczyć się z polskiego, biologii i chemii do olimpiad. i obowiązki związane ze sztandarem.. i pisanie artykułów na stronę internetową biblioteki szkolnej.. idzie się załamać <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas Heh 04.09.10, 13:07 Ja nie mam nic. Żadnego zadania. ;] Tylko 3 kartkówki zapowiedziane są. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 13:38 z religii : o jak mamy się przygotować do bierzmowania ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kitka0303 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 13:54 Aż sama się zdziwiłam że tak mało bo tylko 2 zadania z matmy Odpowiedz Link Zgłoś