cassid_ 03.09.10, 15:30 No więc w szkole mam mieć fotografie, i nie wiem za bardzo jaki kupić aparat macie jakieś do polecenia ? Myślałam o Nikonie d40. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balon123 Re: + raczej wolę lustrzankę jakąś 03.09.10, 15:40 też własnie doszedł mi nowy przedmiot jak fotografia. jestem własnie w 2 gim. ja specjalnie nie kupowałam sobie aparatu na ten przedmiot. ale akurat miałam taką okazję albo pieniądze albo aparat. i wybrałam aparat. ja mam Nikona D5000 i powiem ci ze jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
cassid_ Re: + raczej wolę lustrzankę jakąś 03.09.10, 16:01 balon123 napisał(a): > też własnie doszedł mi nowy przedmiot jak fotografia. jestem własnie w 2 gim. > ja specjalnie nie kupowałam sobie aparatu na ten przedmiot. > ale akurat miałam taką okazję albo pieniądze albo aparat. i wybrałam aparat. > ja mam Nikona D5000 i powiem ci ze jest dobry. dziękuję, podobno Nikony są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pegi_ Re: Aparat na fotografie 03.09.10, 16:18 Nikon D5000. 11-polowy autofokus to wybawienie xD Broń Boże nie kupuj lustrzanek Sony bo to śmieć a nie aparat, wg mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś