Dodaj do ulubionych

nie mogę zapomnieć!!!

06.09.10, 16:56
nie mogę zapomnieć chłopaku z, którym nie mogę być. Poprostu jesteśmy inni on jest
popularny ja mam przyjaciółki 2 przyjaciółki na przerwach trzymam się z nimi. Najgorsze
jest to że widzę go codziennie w szkole prawie na każdej przerwie. Przez wakacje nie
widziałam go myślałam o nim ale nie tak często jak teraz. Nawet myślałam że całkiem mi
przeszło ale jak go zobaczyłam znowu to samo.

Może macie jakieś skuteczne sposoby by zapomnieć o chłopaku???
Obserwuj wątek
    • jenny. Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 18:00
      Też tak kiedyś miałam ale koleżanka poradziła mi abym poprostu zapomniała o nim i nie
      wiązała z nim żadnych nadziejii ale to było bardzo trudne. "Leczyłam" się z tego prawie 5
      mięsiecy ale teraz mogę z dumą powiedzieć że już mi się nie podoba.;]

Wierze że sobie jakoś poradzisz
      • winia Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:26
        dzięki za rade. Staram się o nim zapomnieć tylko że widzę go na każdej przerwie i nie
        potrafię nie zwracać na niego uwagi. Mam nadzieję że przejdzie mi to za niedługo i o nim.
        Chociaż wiem że będzie to bardzo trudne.
        • kc_m Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:29
          jakie problemy lol
    • anne05 Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:32
      Ja też nie mogę zapomnieć o chłopaku, z którym nie mogę być. Tyle że mój ból polega na
      tym, że ja go wcale nie widuję, bo mieszka w innym kraju i poznaliśmy się na wakacjach.
      Ogólnie rzecz biorąc strasznie za nim tęsknię i myślę o nim przez cały czas, na co po prostu
      nic nie mogę poradzić.
      I z tego co wiem nie ma "sposobów" na to, żeby zapomnieć. Przykro mi, ale wiedz, że nie
      tylko ty tak masz, jeśli to zdoła cię pocieszyć. Trzymaj się.
    • jade Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:37
      a więc zapomnij
    • seneka4 Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:38
      o boże, mam praktycznie to samo. ;l więc sorry Ci nie pomogę ,bo też nie umiem
      zapomnieć. ;*
    • avrill_12 Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:39
      pie**olnij się i zapomnisz -.-
      • chwilka11 Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:46
        Trzymam w kciuki, ale nie wiem jak pomóc...sad
        Może po prostu rób wszystko by nie myśleć? Zapisz się na jakieś treningi czy coś... Tam się nie
        da myśleć tylko trzeba robić, a jak wrócisz do domu będziesz na tyle padnięta żeby doczołgać
        się do łóżkawink
        Ale czemu nie możesz z nim być? Skoro go kochasz....
        Dasz radę!kiss
    • xxxaniskaxxx Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:40
      Mam tak samo sad
      W podstawówce się w nim zakochałam i teraz w gimnazjum jak 'go' zobaczyłam
      znowu... Tylko, że ja na razie nie chcę mieć chłopaka... Chcę o nim zapomnieć
    • trufla Re: nie mogę zapomnieć!!! 06.09.10, 19:40
      Zajmij swoje myśli czymś innym np. zacznij chodzić na jakieś dodatkowe zajęcia itp...
      • tinn ja też nie mogę zapomnieć... 06.09.10, 19:48
        tyle, że my się przyjaźnimy. Wiesz, trzeba to przeżyć. Mam chyba jakieś
        skłonności, a raczej napewno mam skłonności masochistyczne, bo już trzeci rok to
        ciągnę. I kiedy myślę, że już koniec to patrzę w jego oczy i bach. Poprostu żyj,
        patrz na niego ukradkiem, wzdychaj i ukrywaj to. Znajdź inny obiekt westchnień,
        ja w międzyczasie miałam kilkudziesięciu, a jednak zawsze wrcama do niego..
        Boże, chyba Cię dołuję.. w każdym razie trzymaj się ; )
        • winia no ale 07.09.10, 20:22
          dzisiaj rano myślałam że nie ma go w szkole bo zawsze od rana gdzieś się tam na korytarzu
          kręcił czy na boisku a dzisiaj myślałam że go nie to no nie wiem jak to nazwać poprostu
          byłam smutna i jakoś dziwnie się czułam zobaczyłam go dopiero o 11
          • geniaaa Re: nie mogę zapomnieć!!! 07.09.10, 20:29
            a czemu nie możesz z nim być ? różnica wiekowa czy co ? ^^
            • seneka4 Re: nie mogę zapomnieć!!! 07.09.10, 20:36
              o ja ma fajny pomysł! najebaj się w fajnym towarzystwie i tyle. zapomnisz jak
              będziesz organizowała coś fajnego. ;*
              • winia Re: nie mogę zapomnieć!!! 07.09.10, 20:52
                jesteśmy w tym samym wieku tylko on chodzi do przeciwnej klasy. On jest popularny no
                a ja jestem szarą myszką mam 2 przyjaciółki i na przerwach trzymam się z nimi. On ma
                dziewczynę.
          • tinn Re: no ale 08.09.10, 21:55
            wiem jak to jest. U mnie to chyba jakaś obsesja... Nie znam recepty, żeby pomóc
            sobie, więc nie wypada mi doradzać innym. Trzymaj się kochana... czekajmy na
            rozwój wydarzeń.
    • heartly88 Re: nie mogę zapomnieć!!! 09.09.10, 15:30
      OMG, mam dokładnie to samo, widuję go na każdej przerwie i naprawdę mi się podoba, a
      nie mogę z nim być, bo nie pasujemy do siebie i on nic do mnie nie czuje. Nie pomogę ci
      bo sama się z tym męczę. indifferent
      • winia Re: nie mogę zapomnieć!!! 09.09.10, 16:56
        dziekuje dziewczyby za rady jesteście kochanekisskisskiss Mam nadzieje że wszystko się
        ułoży jak u mnie tak i u was. Trzymajcie siękiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka