ala. 06.09.10, 17:55 Wiecie gdzie można kupić bilety na przed premiere Camp Rock 2 ? Z góry dzięki <3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 18:01 Przecież to w telewizji leci. Chyba, że nie rozumiem, o co Ci chodzi:p Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 18:09 ja wczoraj z nudów ( bo nienawidze disney channel) oglądałam sobie camp rock 2 w internecie ( a w tej bitwie camp rock przegra ) Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 19:04 złotko, Camp Rock 2 będzie leciał 18 września na Disney Channel. w kinach tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala. gdzie mozna obejrzeć camp rock 2 ? 06.09.10, 18:57 a gdzie to oglądałaś podasz stronę ??? plz Odpowiedz Link Zgłoś
leal. Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 19:07 Nie, nie wiem gdzie . Ale ja już to obejżałam ;D Tylko, że to było z napisami, ale się połapałam xD Zalukaj.pl jest to z zakładce 'komedie ' pzdr..< 33 Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan sorry troche przymuliłam 06.09.10, 19:14 oglądałam to na stronie seanse 24 ale tam trzeba się zalogować Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 19:18 oglądałam wczoraj film na : eFilmy.net (jest z film z napisami, jakość może nie jest cudowna, ale ogladało sie ok) Co do filmu: muszę przyznać ze 1 część podobała mi sie bardziej, wydaje mi sie ze za bardzi skupili się na finale, za mało było tam zabawy, tylko : wygrać finał! wygrać finał!. No i zmiana Mitchie, w 1 filmie była całkiem inną osobą, w ogóle wszystkich osób nie poznałam, każdy jakos sie zmienił(charakter) i w ogle za mało wątków o innych. Nie podobał mi sie. Ale wydaje mi sie że 1 część obojętnie jakiego filmu zawsze jest lepsza ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah Re: Camp Rock 2 : Wielki Finał 06.09.10, 19:18 Można ściągnąć z bajkitv z napisami (: Tylko musisz się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś