ilovejonasss Re: Nie chcę się całować!!!!!! 19.09.10, 15:09 to jest trochę dziwne -.- jeśli go kochasz to nie bój się z nim całować . Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu. 19.09.10, 18:38 jestes juz dużą dziewczynka i calowanie sie to nie jest nic złego !. Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Nie chcę się całować!!!!!! 19.09.10, 18:43 Bravo. Tam z takimi pytaniami Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Nie chcę się całować!!!!!! 19.09.10, 18:45 hehe ;p aż nie wiem co napisac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
temptation 17 lat ?... ;o 20.09.10, 22:31 Sadząc po twojej wypowiedzi nie dała bym Ci 17 lat... . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicaniunnia Re: Nie chcę się całować!!!!!! 21.09.10, 16:38 powiedz mu prosto z mostu ze nie chcesz u tyle ; p Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Nie chcę się całować!!!!!! 21.09.10, 17:11 Powiedz mu, że całowanie w taki sposób nie sprawia ci przyjemności, powinien to zrozumieć. PS. może nie lubisz się całować, bo do tej pory nie całowałaś nikogo do kogo coś czujesz lub może twoi poprzedni faceci nie potrafili całować? (to oczywiście jedynie moje przypuszczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 sorry ale,... 21.09.10, 17:16 to troche dziwne, masz 17lat i nie chcesz się całować... wstydzisz się? - ale czego? że się nie uda? że pomyśli sobie,że nie potrafisz całować?- no coś ty, też tak KIEDYŚ myślałam, ale tak wcale nie jest. brzydzisz się?- ale czego? nie zarazisz się przecież, nie będziesz miała sepsy, ani nie złapiesz żadnego choróbska. trema?-każdy ją, przedewszystkim przed pierwszym pocałunkiem z ukochaną osobą, a tym bardziej przed tym pierwszym pocałunkiem..-to normalne. wybacz ale, jeśli powiedziałabyś to kumpelom, czy komukolwiek, wyśmialiby cię, bo pocałunek to przyjemność i nie trzeba przed nią uciekać, naprawdę. kiedyś napewno przyjdzie ten dzień, ten moment w którym będziesz musiała kogoś pocałować. no chyba,że nie planujesz życia towarzyskiego, czy tam zamążpójścia. nie wiem. POCAŁUJ GO, TO NIE BOLI. Odpowiedz Link Zgłoś
nickixx Re: Nie chcę się całować!!!!!! 21.09.10, 18:12 Nie myśl o tym jak o "przekazywaniu śliny" to może być serio fajne jak Ci się nie spodoba to się pomyśli. No risk No fun Odpowiedz Link Zgłoś