angie2 07.09.10, 18:25 Jak zrobić taką fryzurę? Mam cienkie i proste włosy. I taką? Z prawej Wiem, że założyłam podobny wątek, ale tam odpowiedziało mi tylko parę dziewczyn i to odnośnie innej fryzury. Proszę, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusssia Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:28 no tą drugą. na tym pierwszym zdj ona ma tylko lekko pofalowane z przodu ,, więc lepiej 2 Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:32 sory, bo myślałam że piszesz którą, xd. no więc lokówką albo papiloty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:33 Pierwsze lokówką na pewno zrobisz, co do drugich nie mam pojęcia. Ew. możesz spróbować jeszcze pierwszą fryzurę wykonać za pomocą jakiś grubych papilotów. Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:38 wkurzasz mnie dziewucho, od czego masz neta??? Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 @eyeliner... 07.09.10, 18:44 A od tego, żeby napisać na forum wątek i poradzić się innych kotkowiczek, "dziewucho". Dziękuję bardzo innym użytkowniczkom Odpowiedz Link Zgłoś
anku tu;p 07.09.10, 18:40 lokówka bądź papiloty/wałki. do tego możesz jakąś piankę unoszącą włosy i lakier. ;] pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: tu;p 07.09.10, 18:48 anku, bardzo, bardzo ci dziękuję. A używasz pianki bądź lakieru? Jakiego (lub jakiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 ;] 07.09.10, 18:44 mi sie bardziej podobaja włosy nicole to znaczy jak ma je zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:55 To jest tylko i wyłącznie zadanie lokówki ewentualnie jeszcze lakier i można je z pod spodu lekko podtapirować żeby wyglądały na gęstsze. Na pierwszym zdjęciu była użyta zapewne lokówka z grubą nasadką a na drugim zdjęciu z wąską Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Pytanie ;) 07.09.10, 18:58 załóż papiloty na noc lub lokówką...i popsikaj lakierem do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 ja mam takie z natury -.- ale... 07.09.10, 18:58 po prostu możesz użyć jakiejś odżywki do większej objętości włosów i zrobić je sobie na lokówkę : D nie mam innego pomysłu . Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: ja mam takie z natury -.- ale... 07.09.10, 19:05 happyend13, a ty używasz jakiejś odżywki? Jakiej firmy polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: ja mam takie z natury -.- ale... 07.09.10, 19:15 Czy to tak trudno pomysleć?- od czego jest lokówka? I falownica? I papiloty? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Pytanie ;) 07.09.10, 19:16 Hm... mi się wydaje, że na wilgotne włosy powinnaś nałożyć piankę (do włosów ) no i na lokówce zakręcić grube pasma włosów, albo na papilotach czy grubych wałkach. Pomocna może być odżywka do kręconych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Pytanie ;) 08.09.10, 14:34 Proszę, możecie podać dokładniejsze instrukcje? Już wiem, że muszę użyć lokówki albo prostownicy. Bardzo dziękuję tym, którzy odpowiedzieli (zawsze mi pomagacie i jestem wam za to ogromnie wdzięczna). Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Pytanie ;) 08.09.10, 14:37 Niektóre kotkowiczki pisały, żebym użyła pianki albo lakieru do włosów. Czy możecie mi napisać jakiej firmy polecacie piankę/lakier? Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Pytanie ;) 08.09.10, 14:57 może lokówka, wałki, 'papiloty' czy jakoś tak XD ? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_klaudia Re: Pytanie ;) 08.09.10, 15:29 Dziewczyno, nie realne!!! Zapamiętaj sobie, że wszystko to co widzisz w TV to bujda. Chelsea tutaj pewnie ma mnóstwo dopinanych i modelowanych włosów! gdybyś chciała osiągnąć taki efekt musiałabyś zainwestować w sztuczne włosy, lokówkę, oraz przeznaczyć conajmniej 2 godz, ze swojego życia na bawienie się we fryzjera ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Pytanie ;) 08.09.10, 15:36 nie mam pojęcia jakieś grube walki czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Znacie dobre lakiery/pianki? I... 08.09.10, 16:41 Czy one niszczą włosy? A jeśli tak to bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś