blondbrunetka 08.09.10, 19:32 Hej, dzisiaj pierwszy odcinek tego znanego w Ameryce show. Będziecie oglądały? Czy będzie to tak popularne w Polsce jak Mam talent czy YCD? Tutaj można pisać wszystko o tym programie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi. Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:36 Nie będę oglądała, ponieważ nie lubię takich programów : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:38 Peewnie, że będę. Kocham ten program i mam nadzieję, że Polacy go nie zawalą. xD Odpowiedz Link Zgłoś
monicaame Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:41 Ja chciałabym obejrzeć ale nawet nie wiem o której godzinie i na jakim kanale xD Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:43 bardzo chciałabym obejrzeć, ale kuję z historii i biologi, a więc... :C Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:44 Ja będę oglądać, już nie mogę się doczekać. Amerykańska wersja był super, Tyra<333 xD Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x zagraniczny na fox life oglądałam codziennie :D 08.09.10, 19:56 na fox life oglądałam, i było w prost świetne! : D nie lubiłam tej melRose czy jakoś tak :d ciekawa jestem czy polska edycja będzie tak samo fajna. przekonamy się Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: zagraniczny na fox life oglądałam codziennie 08.09.10, 20:02 fano__x napisał(a): > na fox life oglądałam, i było w prost świetne! : D nie lubiłam tej melRose > czy jakoś tak :d ciekawa jestem czy polska edycja będzie tak samo fajna. > przekonamy się Taaa, ona się 'pięknie' przemądrzała Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: zagraniczny na fox life oglądałam codziennie 08.09.10, 21:10 melrose zdjęcia miała dobre (chociaż to może przez jej perfekcjonizm?), ale była cholernie wkurzająca. cieszyłam się, że wygrała caridee. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:56 nie wiem , raczej nie bede oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 19:59 chciałabym, ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 będe oglądać... 08.09.10, 20:01 a czy to będzie tak znane jak np. ycd to zobaczy się w późniejszym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu no chyba ogladne. 08.09.10, 20:07 jak nie bede a komie to oglądne. a nw do ktorej bede. hyhy. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: . 08.09.10, 21:03 a o której ? jeszcze jest ? już się skończył czy trwa ? totalny bark orientacji . ; pp . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 21:04 nie wiem. może obejrzę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Top Model. Zostań Modelką. 08.09.10, 21:09 będę oglądać chociażby z ciekawości. obejrzałam trzy sezony amerykańskiej edycji i dwa brytyjskiej.. podoba mi się ten program. a leci teraz amerykańska edycja na foxlife? Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ świetne to =D 08.09.10, 22:28 Wg mnie lepsze od YCD, może dlatego że nie interesuję się tańcem i po prostu nie umiem tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hejlajzy Beznadziejne. 10.09.10, 13:03 Zdołałam obejrzeć jakieś 5 minut tego i dłużej nie wytrzymałam. Te dziewczyny są tak poniżane, że nie mogłam tego oglądać. Według mnie ten program polega na zgnojeniu człowieka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Top Model. Zostań Modelką. 10.09.10, 13:26 może obejrzę jak tata nie będzie nic oglądał to nawet późno jest Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Top Model. Zostań Modelką. 10.09.10, 14:26 Program ogólnie nudny... co do kandydatek się nie wypowiadam bo jak dla mnie powinni brać kogoś kto naprawdę później ma szanse coś robić a nie być kolejną zapchaj dziurą do tańca z gwiazdami... biorą albo emerytki, albo zbyt "grube", albo z celulitem na tyłku albo w ogóle mające z 170 góra... Odpowiedz Link Zgłoś
yellow Pan Marcin - fotograf jest irytujący. 10.09.10, 14:33 i okropnie mnie denerwował tymi swoimi pretensjami i zadaniami, typu "obrzuć się mąką i jajkami", "jesteś za gruba", "taka młoda i celulit" ble ble ble. taki sobie program. Odpowiedz Link Zgłoś
margola. Re: Pan Marcin - fotograf jest irytujący. 10.09.10, 15:05 szczerze, to myślałam, że to będzie coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: Top Model. Zostań Modelką. 10.09.10, 15:15 sądze ze ten program jest daremny poniewaz przychodza tam dziewczyny o roznych rozmiarach i czasami maja tluszczyk na brzuchu i jury im to wytykaja ,pozniej dziewczyny sa zakompleksione a wiec niech se daruja Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Top Model. Zostań Modelką. 10.09.10, 15:24 oglądałam... niektóre były naprawdę dziwne, na przykład ta co powiedziała do tego jednego jury, że wygląda jak gej o.O mściwa była... ale ogólnie nawet spoko było. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa tu . 10.09.10, 15:29 `Ja oglądałam. Mi się podobała tylko jedna, ta co pozowała jak Anja Rubik. Ona była zajebista, jak najbardziej się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś