wika109 09.09.10, 19:25 kim byś chciał chciała zostać w przyszłości??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi. Re: pytanko xD 09.09.10, 19:31 było , było , było. c; no ale cóż, zostanę chirurgiem dziecięcym, a w czasie wakacji na studiach będę wyjeżdżała do Tunezji pracować jako animatorka. c; może nie tylko do Tunezji , no ale zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: pytanko xD 09.09.10, 19:38 Chciałabym zostać dziennikarką, już od dłuższego czasu, ale co z tego wyjdzie... Czasami też chciałabym zostać nauczycielką, ale raczej wybioream to pierwsze. Ew. chcę też mieć jakieś doświadczenie w fotografii. Mam jeszcze czas. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: pytanko xD 09.09.10, 20:49 `Chce zostać milionerką, po tym jak zaprojektuje elektryczny trójkąt xd A tak serio, to nic, nie mam żadnych ambicji, nie jestem jakoś szczególnie uzdolniona, w życiu nie chce robić nic ciekawego. Chce pomagać ludziom i zwierzętom to jest dla mnie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: pytanko xD 09.09.10, 21:13 Mogłabym to pytanie ukatrupić, zakopać spalić i podeptać prochy. Czemu? Bo nie wiem kim chcę być. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: pytanko xD 09.09.10, 19:33 detektywem takim jak ci z "W11" hahahha ! <lol2> < Odpowiedz Link Zgłoś
agie Re: pytanko xD 09.09.10, 19:46 Na 1 miejscu oczywiście stawiam na pasje (taniec) <33 dzięki niemu moje życie całkowicie się odmieniło ^^ poznałam wiele wspaniałych ludzi którzy mnie inspirują <33 więc będę uparcie dążyć to tego aby moją przyszłość związać z tańcem <33 jednak biorę też pod uwagę pracę w agencji reklamowej( ze względu na szkołę do której uczęszczam o profilu "technik organizacji reklamy")jest to druga ewentualność^^ te plany chcę zrealizować jednak nie w Polsce a w w USA(Chicago lub LA) ... planuję wyjechać tam na studia (artystyczne)a następnie podjąć się pracy i nadal oddawać się pasjom Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 ja podobnie ... 09.09.10, 20:24 na 1 miejscu zawsze TANIEC ! to moje całe życie.. ;D ewentualnie potem: fotografia makijażystka albo fryzjerka Peace & Love Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Re: pytanko xD 09.09.10, 19:55 Aktorką. Ale nie taką z opery mydlanej, tylko grać w teatrze, jakieś dramaty lub komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
wika109 Re: Pisarką. 09.09.10, 20:07 a ja chce być -aktorkom -tancerkom -modelkom -adwokatem -policjantkom -siatkarkom wszystko dla naraz dla jaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjna Dziennikarką. 09.09.10, 20:28 Dziennikarką, a potem redaktor naczelną jakiegoś magazynu najlepiej coś o modzie Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: pytanko xD 09.09.10, 20:44 Aktorką lub artystką.Ale to juz było....no że taki temat,więc kosz Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: pytanko xD 09.09.10, 20:46 Ja sama nie wiem... mama chce żebym była stomatologiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: pytanko xD 09.09.10, 21:22 i don't know może dziennikaraka prasowa lub coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: pytanko xD 09.09.10, 21:30 dziennikarka radiowa,tłumacz,psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: pytanko xD 09.09.10, 22:28 fotografem ;d, to moje marzenie i można powiedzieć że całe moje życie ;d Odpowiedz Link Zgłoś