Dodaj do ulubionych

Bardzo cicha gadka...

10.09.10, 19:22
Mam wielkiego problema- strasznie cicho mówię. Utrudnia mi i kumpelom rozmowę ze
mną, ponieważ muszę powtórzyć coś z 5 razy, kiedy kumpela zrozumie o co mi chodziło.
to jest straszne!!! Kiedy grupce ludzi chcę coś powiedzieć, to raczej z tego rezygnuję, bo
wiem że i tak i tak nic nie usłyszą. Znacie jakiś ćwiczenia lub coś podobnego, żeby
głośniej rozmawiać? Juz nie mogę z tym wytrzymać
Obserwuj wątek
    • cukiereczek.. Krzycz ! :D 10.09.10, 19:25
      to ci pomoże big_grin wykrzycz sie tongue_out
      • werka13 Re: Krzycz ! :D 10.09.10, 19:29
        Tez tak miała do 12 lat a potem sama zaczęłam głośniej mówic pani na lekcjach nie kazała
        mi odpowiadac ani nic czytac bo i tak nikt by mnie nie uslłyszał ale już jest ok. poczekaj i
        ty kiss
      • nicoole Re: Krzycz ! :D 10.09.10, 19:30
        popieramsmile
    • urszulka2691 nie ma tego problemu ale... 10.09.10, 19:27
      ja jak śpiewam to śpiewam znacznie głosniej niż mówie wiec moze spróbuj cwiczenia na
      rozspiewanie no wiesz typu: mi mi mi mi lub wa wa wa wa....nie wiem jak inaczej....
    • sagaznierzch Re: Bardzo cicha gadka... 10.09.10, 19:28
      Nie wiem... mogła byś póść do LARYNGOLOGA... a jak nie chcesz to się zpytaj pani od
      muzyki... ona może zna odpowiedż... zawsze możesz też poszuksć w necie... powodzeniasmile
    • nobody_wins_ Re: Bardzo cicha gadka... 10.09.10, 19:43
      Kurcze, nie wydaję mi się, żebyś miała tak naturalny cichy głos. Może przy
      większej liczbie osób coś Cię krępuje, nie wiem bo Cię nie znam, ale przez jakiś
      czas też mówiłam bardzo cicho, a teraz jestem tak wygadana, że koleżanki mnie
      czasami uciszają XDDDD.
    • chocolatex Re: Bardzo cicha gadka... 11.09.10, 15:24
      Współczuję ci.. Ja za to mam dość głośny głos. oO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka