Dodaj do ulubionych

Problem.. ;)

14.09.10, 17:19
Dziewczyny mam do was pytanie... Czy to mogą być początki anoreksji ? Ciągle czuje się
zmęczona, mam problemy z cerą ale w tym wieku (14 lat) to chyba normalnewink, depresja,
niska samoocena, ciągle panikuje bo boje się, że przytyję, wszystko mnie boli, ciągle jest mi
zimno, od 7 rano do 16 potrafię nic nie jeść... Z góry dzięki. ;**
Od razu piszę, nie podoba się nie odpisywać tongue_out Ale forum właśnie po to jest, żeby nawzajem
sobie pomagać. kiss
Obserwuj wątek
    • szukajmnie Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:21
      Moje 1 pytanie : ile ważysz i jaki masz wzrost? wink
    • lady_cat Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:22
      przykro mi , ale chyba tak .

zrób coś z tym. ; )
    • blackout_ Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:24
      aha. Sorry, ale nie wierzę... *_*
      Po samym emotikonach widac... _-
      • newborn. . 14.09.10, 17:27
        Raczej.
    • ordinarygirl Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:26
      wydaje mi się że to możliwe
      sama cierpię na bulimię -.-
      i trzeba przyznać, że jest coraz gorzej
      jeżeli jeszcze możesz to spróbuj temu zapobiec
    • nolie Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:27
      właśnie widać ten twój depresyjny nastrój.

już chyba bardziej bym stawiała na anemie.
      • schokobonsy Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:29
        Nie jestem lekarzem, ale możliwe. Wybierz się z mamą do lekarza i tyle .
    • honeey Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:29
      na pewno nie masz depresji... no to zamiast się tym martwić to zacznij jeść ! i
      dobrze by było żebyś nam podała ile masz wzrostu i ile ważysz
    • iga18 Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:30
      Coś po emotinach nie widać, że piszesz poważenie..

sciana
    • nika_xddd Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:31
      ......yyyyyyy...zacznijmy od tego zależ ile ważysz spytaj się koleżanek ile
      ważą jeśli podobnie do CB to może być ok.Albo nie wstydź się tego i spytaj się
      mamy mama zawsze mi pomaga jak mam jakiś problembig_grin.I nie bój się tego że
      przytyjesz najwyżej schudniesz wink
    • golden_star Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:33
      Idź do lekarza db? Psychiatra Ci powie wszystko (To oni leczą anoreksję).
    • jade Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:34
      Wg mnie coś w tym jest. Pogadaj z mamą albo ze szkolną pani psycholog! kiss
      • fineaszka Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:46
        taa, ale depresja... Najpierw zobacz co to znaczy 'depresja', potem możemy pogadać.
    • garfietvd Problem..;) 14.09.10, 17:44
      Serio, wg mnie to nie anoreksja. Z tego co wiem to osoby cierpiące na tą przypadłość nie
      widzą problemu i nie informują nikogo o ewentualnym jego istnieniu. Ty obawiasz się, że
      coś jest nie tak, a więc nie posiadasz głównego objawu tzn, bezwarunkowego dążenia do
      schudnięcia i ukrywania przed światem swych poczynań. Ok chcesz schudnąć, albo boisz
      się przytyć, ale jaka dziewczyna w dzisiejszych czasach nie ma tych samych problemów?
      Stawiam na anemię. Co do jedzenia, to ja również mam długą przerwę pomiędzy posiłkami,
      swego czasu jadałam tylko śniadanie o 7 i ewentualnie (ale nie zawsze) obiado-kolacje ok
      16,17, a na anoreksję nie cierpię.
      Moja rada : zadbaj o dobór witamin i jedz częściej skoro zaczynasz odczuwać dyskomfort
      lub bóle i zmęczenie wink
    • keiraa Re: Problem.. ;) 14.09.10, 17:50
      nie przejmuj sie ja miałam podobnie ale po jakimś miesiacu mi przeszło,to minie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka