Dodaj do ulubionych

Zakochana !!?

15.09.10, 15:39
Jestem w pierwszej klasie gimnazjum i podoba mi się pewien chłopak, który jest nieziemsko
przystojny.serce Wiem tylko że na imię mu Maks. Chciałabym go poznać ale jestem bardzo
wstydliwa i nie wiem jak mam postępować. Chciałabym abyście mi pomogły odpowiedzieć na
moje 2 pytania: 1. Jak mam do niego zagadać ? 2. Jak być mniej wstydliwą osobą ?
Obserwuj wątek
    • julia1049 Re: Zakochana !!? 15.09.10, 15:49
      też to przechodziłamsmile Może sprbuj do niego zagadać która godzina, albo co teraz macie za
      lekcje (pod warunkiem ze chodzisz z nim do klasy). A ja tez bylam wstydliwa. Poprostu
      mósisz z tym walczyćsmile trzymam kciukismilesmile
      • olgx Re: Zakochana !!? 15.09.10, 15:54
        Ja bym od kogoś zabrała jego nnumer i bym do niego napisala, a potem już
        zagadywać jakoś w szkole. z wstydliością musisz walczyć! Zrób jakąś szaloną rzecz.
        • tinn ja pierdziuu. 15.09.10, 15:56
          to faktycznie jesteś zakochana, bo jest ładny. ludzie dajcie spokój. może Ci się
          co najwyżej podobać skoro go nie znasz. Ja po 3 latach 'kochania' nie potrafię
          powiedzieć czy się zakochałam. a co do wstydliwosci to musisz poprostu z tym
          walczyć, rób coś czego byś nie zrobiła ; )
          • sel_dem Zakochna ? jeśli już to zauroczona 15.09.10, 16:00
    • werix3 Re: Zakochana !!? 15.09.10, 15:59
      może nie tyle zakochana co zauroczona . podoba ci się z wyglądu ... ? . to po
      prostu zauroczenie , bo w końcu go nie znasz ... więc nie wiesz czy jest fajny
      czy nie ... XD .
      spróbuj jakoś zagadać , np. o której konczy się ta i ta lekcja ? .
    • nikawika Re: Zakochana !!? 15.09.10, 16:07
      zagadaj do niego . smile
      weź się w garść i spytaj , np., która godzina lub gdzie jest jakaś klasa . smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka