green_day_love Re: W tym momencie... 18.09.10, 17:18 Humor - do dupy. Ubranie - czarne spodnie od dresu, czarna, ładna bluzka i niebieska bluza. Fryzura - rozpuszczone, niewyprostowane włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ W tym momencie... 18.09.10, 19:31 1. Mam nagłe zmiany nastrojów, na chwilę obecną humorek mam zły, bo boli mnie głowa. 2. Dżinsy, taka gruba bluza i puchate skarpetki. 3. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: W tym momencie... 18.09.10, 21:47 humor- wspaniały ! ; ) ubiór-pidżama. ^^ zielone długie spodnie, żółta koszulka, szara bluza (bo mi zimno) fryzura- po prostu mam rozpuszczone włosy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:00 humor ? cudowny ; D ubiór ? bokserka + dresy włosy ? rozpuszczone ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:03 mój humor jest normalny.ani mi do śmiechu ani mi do płaczu.mam na sobie bluzkę na ramiączkach,sweterek,spodnie z krokiem.włosy rozpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:02 Czuję się jakbym była na haju Skarpetki, jeansy, bluzka Rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ uhum 18.09.10, 22:03 humor: masakra, jutro muszę się uczyć! : C ubranie: leginsy, szersza i dłuższa bluzka fioletowa z nadrukiem. włosy: proste, rozpuszczone z przedziałkiem po lewej XD ale zaraz chyba "koka" sobie zrobię, bo mnie denerwują : d Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:04 Humor mam średni. ; ] Ubrana jestem w getry, jakaś czarna bluzka i ciepła bluzaa. Włosy jakoś wysoko spięte, tak jak i grzywka. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:06 miki_jackson napisał(a): > odpowiedz- > W jakim jesteś humorze - Jestem cholernie dobry hmor, bo PB ywgrał mecz i wgl > Jak jesteś ubrana - W pidżame xd > Jaką masz fryzurę - Mam rozwalone włosy zaczesane opaską. Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:08 ani dobrym ani złym rurki bluzka a na to koszula w kratke mam kitka uczesanego na bok Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:11 w jakim jesteś humorze? przypomnijcie sobie swój najgorszy dzień.. ja czuję się miliard razy gorzej.. jak jesteś ubrana? niebieskie rurki + koszulka taty + bielizna jaką masz fryzurę? koczek Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:17 w jakim jesteś humorze? - w nijakim. jak jesteś ubrana? - czarne rurki i morska ciemno zielona bluzka. jaką masz fryzurę? - kiteczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:18 jestem zmęczona (i jeszcze myśl, że jutro czeka mnie dzień pełen nauki) uhg. mam na sobie przydużą, granatową bluzę z pumy, rurki. jestem uczesana w mały kok. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:23 jestem w dobrym humorze ;dd jestem ubrana w rurki i dlugi sweterek ;dd i mam wysoki kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
milenka452 Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:21 bywało lepiej ;/ spondnie dżinsowe jasne t-shirt z tweetym i bluza z just play włosy mam rozpuszczone ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:22 humor - dobry ubrana jestem sweterek dlugi i rurki i bluzka z krotkim rękawem ;dd. a fryzura - wysoki kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:26 ` fantastycznym w piżamke ` rozczochrana ?. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:27 humor? - nawet dobry ubiór? - rurki i szara kangurka fryzura? - jeżeli liczyć ten mój łój na łbie... we wszystkie strony powykręcane włosy Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:27 miki_jackson napisał(a): > odpowiedz- > W jakim jesteś humorze hmm....\ zmeczona jestem i zaraz ide spac > Jak jesteś ubrana niebieska pizama > Jaką masz fryzurę rozpuszczone, jeszcze mokre wlosy po kapieli Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:30 Jestem w kiepskim, a zarazem wspaniałym humorze. Kiepski, bo jestem chora, a wspaniały, bo widziałam się z kolegą. Ubrana jestem w niebieskie skarpetki, szare pumpy i czarną bluzkę z długim rękawem. a włosy mam rozpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:30 Jestem w takim :po środkowym" humorze (ani złym ani dobrym). ;p Ubrana jestem w piżamkę ;p Mam rozpuszczone włosy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: W tym momencie... 18.09.10, 22:34 humor:szczęśliwa, pochłonięta trzecią księgą pamiętników wampirów (dusze cieni) ach... DAMON!, słucham 24h the pretty reckless ubranie: czarne rajtki,i ciemny długi sweter kolorze... eee sama nie wiem ;p włosy: rozpuszczone, grzywka na całe czoła spięta z boku srebrną spinką ; p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: W tym momencie... 19.09.10, 10:22 W średnim humorze, bo zaraz siadam do nauki biologii. Ubrana jestem w jeansy, bluzkę i bluzę. Mam włosy związane w kitkę i spięte opaską. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: W tym momencie... 01.01.11, 14:51 Humor mam średni bo za 2 dni szkoła ;/ Ubrana jestem w bluze z kapturem zakładaną przez głowe i jeansy. Grzywke mam spiętą do tyłu spinką, a reszte włosów związałam w kok. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: W tym momencie... 19.09.10, 11:01 Humor- jest okey. bez rewelacji, ale w końcu weekend, więc musi być okey. Ubrana- dresy i szara bluzka. Typowo domowa stylizacja.xD Fryzura- Roztośtane i niewyprostowane kudły z podpiętą grzywką. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: W tym momencie... 25.09.10, 10:09 W jakim jesteś humorze. [Świetnym! Dziś pierwszy trening koszykówki. ^ ^] Jak jesteś ubrana. [ jeansy +szara koszulka + niebieska chusta] Jaką masz fryzurę [rozpuszczone włosy xd] Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ haha.; dd 25.09.10, 11:03 humor: świetny (zakochanaa ). tylko się muszę uczyć. ;p jestem ubrana w czarne szorty, i różową bluzkę z namalowanym psem (z krótkim rękawem);p mam rozpuszczone włosy i grzywkę bananową ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: W tym momencie... 25.09.10, 15:43 jak sie czuje? zanudzam xd nic nie mam do roboty i wgl jakis kiepki humor dziś mam. jestem ubrana w bluzke czarno białą w paski na ramiączkach i spodenki krótkie ; p spięte włosy mam i ogólem wyglądam beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ Re: W tym momencie... 25.09.10, 15:51 1. Meeeeega szczęśliwa 2. Czerwona bluzka z pieskiem (krótki rękaw), krótkie, czarne spodenki z białymi paskami, białe skarpety i 12 rzemyków: 5 na prawej, 7 na lewej. 3. Kucyk Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: W tym momencie... 25.09.10, 16:02 1. w dobrym 2. fioletowy t-shirt i krótkie mocno różowe spodenki ; p 3. grzywka spięta z boku, włosy rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: W tym momencie... 25.09.10, 16:21 W jakim jesteś humorze? W Bardzo dobrym Jak jesteś ubrana? Dresowe spodnie i niebieska koszulka Jaką masz fryzurę? Rozpuszczone, przedziałek na boku Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: W tym momencie... 25.09.10, 16:26 dobry humorek (: spodnie jeansy (H&M) , bluzka (reserved) i sweterek ( H&M ) rozczochrany kok z grzywką u boku Odpowiedz Link Zgłoś