w_paski 20.09.10, 17:49 siema kociaki chodzicie na jakieś zajęcia dodatkowe? jeśli tak to na jakie? jakie są według was ,,ciekawe" zajęcia? coś oprócz nauki języka hip-hopu i plastyki lubicie je czy to może tylko ambicja rodziców piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostkowanamaksa no. 20.09.10, 18:46 Ja chodze na siatkowke , a rodzice raczej nie maja z tym nic wsolnego. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 . 20.09.10, 18:53 ja chodzę na dodatkowy angielski bo kocham tę język i chciałabym jakoś kształcić się w tym kierunku oprócz tego chodzę na siatkówkę i kółko wizażu, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
flo.. Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 18:52 Chodze bo chcę być lepsza z przedmiotów, z których wiem, że mam jakieś szanse na 5, albo na 6. Zapisana jestem na niemiecki, angielski, historia, chemia, fizyka, nie wiem co z matmą. biologia ( chociaż mam 5 , ale nie wiem , muszę się zdecydować) Każdy przedmiot raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
flo.. Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 18:53 Doliczać do tego treningi ? trenuję Softball . Jeśli o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 18:57 anglik w sql . - tak nie wiem po co ; d z kol c: anglik prywatnie - no bo muszę się pouczyć c: sks - no wf <3 matma - hmm .bo muszę trochę pogłówkować . nie kumam matmy xd hm . wszystko ja wybrałam . i możliwe że jeszcze coś dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
amshed Tak, z chemii. 20.09.10, 19:06 Ale to taki kurs przygotowujący do matury. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia12 zajęcia dodatkowe 20.09.10, 19:06 ja chodzę na kółko historyczne, będę chodzić na geograficzne i rano będę godzinę wcześniej (7) przychodzić na kółko z j. rosyjskiego, a rodzice nie mają z tym nic wspólnego <br /> <br /> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka. . 20.09.10, 19:09 gitara elektryczna, piłka nożna, kółko z maty, kółko z polaka i kółko z histy. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 20.09.10, 19:22 Teatralne, aerobik grupowy i takie coś, gdzie korespondujemy z Hiszpanami. Na więcej nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. zajęcia dodatkowe . 20.09.10, 19:24 Tak, otóż chodzę na zajęcia z angielskiego i pianina hehe A i mamy z przyjaciółką pomysł aby zapisać się na kurs tańca nowoczesnego Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:18 Jestem w gimnazjum muzycznym i jak sama nazwa wskazuję uczęszczam na zajęcia muzyczne. Gram na flecie poprzecznym i pianinie, a oprócz tego kszt. słuchu zasady muzyki i literatura muzyczna. Muzyka jest moją wielką miłością - uwielbiam to co robię i chciałabym dalejj rozwijać się w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:19 SKS z siatkowki i fakultety z biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:38 tak chodzę. poniedziałek, wtorek,piątek. hip-hop środa. breakdance. czwartek.piątek. siatkówka sobota. jazda konna. sobota, niedziela. łyżwy. piątek, sobota. = zero czasu. wszystko to mój wymysł. za miesiąc rezygnuję na trochę z jazdy konnej, ponieważ nie ogarniam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:46 aha, zapomniałam dodać, że gdy tylko znajdę chwilę to idę na korki z matmy. ponieważ moja pani z matmy nie umie tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:41 ja muszę siedzieć w szkole po 7 godzin dziennie więc nie miałabym siły na zajęcia dodatkowe. Po za tym nie mam nic takiego co chciałabym trenować ,może piłkę nożną ,ale nie ma z kim grać. l; no a do klubu jestem ociupinkę za stara. (; Odpowiedz Link Zgłoś
ostr. Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:41 tak, ja jestem w 3 kl gimnazjum i mam dodatkową matme polski (obowiazkowa) i nieobowiazkowa fizyke historie biologie i geografie ; // jezeli chce dobrze napisac egzamin to musze na to chodzic i jeszcze bierzmowanie (((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:44 dodatkowa matma, bo nic z niej nie kumam dodatkowy polski, bo w 3 gim trzeba więcej umieć . Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:44 pierwsza jak by był inny kolorek to nawet ; ) a druga jest spoko . a trzecia mi się nie podoba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:47 będę chodzić na angielski dodatkowy i chciałam na karate, ale chyba już po zapisach nie bardzo mam czas na dodatkowe, bo zanim ja wrócę z "obozu karnego" (czyt. szkoła) to już późno jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: zajęcia dodatkowe 20.09.10, 20:56 Szermierka Sztuka Angielski- dodatkowy Hiszpański - zaczynam w październiku Gitara Koło przyrodnicze Koło z niemieckiego Squash - czasem z mamą Trochę się tego nazbierało zaczynam nie ogarniać Ale wszystko lubię i sama wymyśliłam Odpowiedz Link Zgłoś