dolores_love115 20.09.10, 20:18 Elo Kotowiczki 01.10 I 02.10 ROBIE PIŻAMA PARTY. Zapraszam jadna koleżnke. I nie wiem jakie jedzenie kupić, co obgadywać itd. pomożecie mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celinova. Re: Piżama Party !POMOCY! 20.09.10, 20:21 Najlepiej chipsy a nie musisz nikogo obgadywać.. to przykre.. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ . 20.09.10, 20:28 czipsy, czekolada, lody, popcorn + cola i może jeszcze jakiś sok. gadajcie o szkole. obejrzyjcie jakiś film, może którąś z części dziewczyn z drużyny i obowiązkowo jakiś horror : d Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Piżama Party !POMOCY! 20.09.10, 20:34 ja jak siedze u kumpeli to czytam jej zaległe bravo (moi rodzice nie pozwalają mi tego shitu kupować... a to ma fajne psychotesty!) i rozmawiam z nią Odpowiedz Link Zgłoś
julkaaaxd Re: Piżama Party 20.09.10, 20:35 Jakieś chipsy cole popcorn jakiś sok słone paluszki Obejrzyjcie jakiś horror albo film Życze udanej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Piżama Party 20.09.10, 21:25 Obejrzyjcie jakiś horror po obgadujcie kogoś ;P no niewiem jest dużo pomysłów ;] www.formspring.me/Alishna Odpowiedz Link Zgłoś
butelka128 Re: Piżama Party !POMOCY! 20.09.10, 21:18 to jest halloween ? a niee... wiesz co gdybys zrobila w halloween to by byla wieksza bekkka ;DDD moglybyscie zbierac cuksy i wgl , ale 1 tez mozecie [ja raz w wakacje zbieralam xDD] . Pójdzie na cały dzień na miasto , do kina, na lody , zbierzcie ekipie moze byc fajnie nie tylko we dwojke. a w domu to mozecie zrobic popcorn włączyc film i oglądać przez całą noc np. całą serię Harry'ego Pottera ;ddd . dzwonce do ludzi [moze to byc troche nieodpowiednie w nocy, ale kit z tym xPP ] , wejdzie na neta i poczytajcie o horoskopach swoich, poszukajcie znaczń swoich imion zagrajcie w akinator , wymyślajcie historyjki, pójdzie w środku nocy na zewnątrz na spacer ;dd [ moze to by troche niebezpieczne, ale zalezy gdzie mieszkasz. DUUŻO TEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Piżama Party !POMOCY! 20.09.10, 21:22 chipsy , popcorn , napoje itp.. ooo i żeli muszą być ! dobra zabawa też jest z ryżem preparowanym , kto pierwsza go zje , aż się z buzi nie mieści ! a obgadywać można chłopaków , koleżanki , i zagrać w papirusa ! Odpowiedz Link Zgłoś
dolores_love115 Re: Piżama Party !POMOCY! 21.09.10, 15:58 dolores_love115 napisał(a) >Zapraszam jadna koleżnke. Zmieniło się zapraszam dwie. Odpowiedz Link Zgłoś