silve 22.09.10, 17:56 lubicie chodzić na grzyby ?? ja dzisiaj byłam i bardzo to lubię!! w tym nie chodzi ile się zbierze ale sama radość z tego Przy okazji polecam piosenkę pitbulla ;P www.youtube.com/watch?v=u2NtPWcSzrE&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_pearl Grzybobranie 22.09.10, 19:00 Ja uwielbiam chodzić na grzyby, tylko nie nawidzę kleszczy, węży i pająków, zawsze wpadam w sieć pająka i wpadam w małą panikę Dwa lata temu gdyby nie siostra to żmija zygzakowata by mnie ukąsiła, i od tej pory radziej jeżdze do lasu, ale i tak uwielbiam zbierać grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: grzybobranie ;) 22.09.10, 18:59 grzybobranie kojarzy mi się jednoznacznie z Luntkiem haha xd www.youtube.com/user/luntek17?blend=1&ob=4#p/u/7/oYqDHsF3gow a ja sama nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: grzybobranie ;) 22.09.10, 19:09 nie lubie chodzic na grzybyy w lwsie jest mokro i wgl bez sensu latac za jakimis " grzybaami " a co do piosenki jest staraa Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: grzybobranie ;) 22.09.10, 19:19 Chodze nieraz z rodzina w wakacje poszukac grzybow ale nigdy nie ma ;O xD Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: grzybobranie ;) 22.09.10, 19:35 ja nienawidzę smaku grzybów więc nie jem Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: grzybobranie ;) 23.09.10, 15:47 Byłam z tatą w niedzielę i szczerze to zawiodłam się. Inni mówili, że dużo grzybów jest a tu dupa. Lubię zbierać grzyby, ale czasem po godzinie chodzenia po lesie mi się nudzi, albo jak nic nie ma.. grr.. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: grzybobranie ;) 23.09.10, 16:57 Lubię chodzić i zbierać, ale jeszcze bardziej je jeść Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a nie 23.09.10, 18:31 nie lubię, nienawidzę zbierać grzybów. po pierwsze w lesie, jak wszyscy wiedzą, są pająki, chodzenie i machanie patykiem miedzy drzewami nie należy do moich ulubionych przyjemności, więc się tam nie zapuszczam. po drugie nie lubię grzybów, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: grzybobranie ;) 23.09.10, 17:02 czy lubię ? ja kocham chodzić na grzyby. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: grzybobranie ;) 23.09.10, 17:16 Niezbyt:p Nic nigdy nie mogę znaleźć, a poza tym te wszystkie pajęczyny z pająkami skutecznie mnie odstraszają. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: . 23.09.10, 21:21 Lubię, przy czym nie jadam ich. Ale od roku nie chodzę, bo wolę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: grzybobranie ;) 24.09.10, 15:59 Lubię chodzić na grzyby - a jeszcze bardziej je zbierać... Odpowiedz Link Zgłoś