Dodaj do ulubionych

Wągry!!!!!!

24.09.10, 17:03
a wiec, mam cere mieszana, zadka pojawiaja mi sie pryszcze( tylko pare przed
miesiaczka) ale najwieksza zmora sa te czarne kropeczki na nosie ibrodzie!!!
nie wiem jak sie ich pozbyc znacie jakies dobre kosmetyki albo sposoby na
zwalczenie??? pliss help!!sciana
Obserwuj wątek
    • urszulka2691 ja kupuje taka maseczke... 24.09.10, 17:36
      to jest z clearaskin na wągry i ją używasz 3 razy w tygodniu i naprawde nie ma!!!Ona jest
      taka wieksza wiec starcza nawet na 2-3 miesiacewink
      • mweezy . 25.09.10, 01:15
        kup sobie żel z drobinkami i codziennie myj sobie nim buzię wmasowując te
        drobinki w miejsca gdzie masz wągry. może nie będzie jakiegoś spektakularnego
        efektu, ale na pewno to ci pomoże.
        • majson ... 25.09.10, 10:07
          najlepszym rozwiązaniem będzie kosmetyczka. Uwierz mi! Wągrów trudno się pozbyć.
          ja byłam kilka dni temu na Oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki nawet 12 latki na
          to chodzą jak pani mi powiedziała i że właśnie najtrudniej jest się pozbyć
          takich malutkich wągrów czy małych pryszczy które zalegają gdzieś pod skórą.
          Niestety kosztuje to 70-120 zł ale warto. przez pierwsze 2 dni po zabiegu
          wygląda się nie najładniej ale później jest super efekt. Zabieg powinno się
          powtarzać w zależności czy często ci wyskakują od 2 miesięcy do pół roku.
          • myszka13 Kosmetyczka 27.09.10, 18:51
            Na czym polega taki zabieg u kosmetyczki?
    • angie2 Re: Wągry!!!!!! 25.09.10, 10:11
      Przykro mi, nie pomogę ci, ponieważ sama mam taki problem sad
    • memories_ Re: Wągry!!!!!! 27.09.10, 18:55
      Stosuj różne żele do tego przeznaczone. Ja używałam też takich plastrów. Są
      dostępne w aptekach i w niektórych sklepach kosmetycznych. Niestety nie pamiętam
      nazwy, ale możesz spytać w aptece wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka