Dodaj do ulubionych

Historia waszych rodzin w Simsach...;*

25.09.10, 08:15
Jestem ciekawa jakie tworzycie lub tworzylisci rodziny w simsach 2 albo 3.

Ja bardzo dużo rodzin miałam a najbardzije podobała mi się rodzina z matka
ojce i dwiema córkami nastolatkmai które spotkały chłopaka i w jednym sie
zakochały potem ten gostek był z jedna potem z druga i jakos mi tak wyszło ze
tym nastolatkom a własciwie juz dorosłym zrobiłam około 9-10 dzieci hah hah

a wy? maice jaks ciekawa historei jakiejs rodzinnki>??
Pozdrawiam smile))
Obserwuj wątek
    • glamour Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 25.09.10, 08:22
      Ja lubię dziewczynę dorosłą z psem XD. Najlepsza! Teraz chcę se nową stworzyć i będzie to
      dorosła dziewczyna z psem a rasę to se wybiorę XD.
      • optymistka. Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 25.09.10, 08:32
        za dużo by opowiadać. ; )
    • nick_jonas_jb Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 25.09.10, 08:27
      Ja kiedyś zrobiłam rodzinę z 10 dziećmi big_grin
      Bo ja uwielbiam robić wielkie rodziny... winkwinkwink

Nom... a niedawno zrobiłam taką rodzinę wieśniaków;
      matka- włosy tak wieśniacko rozpuszczone (xd) i taka sukienka i na to fartuszek ;p
      ojciec- taka czapka wieśniacka i taki gruby jest i ma takie spodnie i koszulę w
      kratę ;p
      córka (nastolatka)- taka sukienka starodawna i jakieś buty z kokardą i tak
      włosy spięte z tyłu ;p
      córka (taka malutka)- taka granatowa starodawna sukienka z jakimiś falbanami ;p
      syn (w takim średnim wieku)- jak są takie czarne ubranka że są krótkie spodenki
      i na to czarna taka jakby marynarka to on jest w to ubrany
      pies maks- miałam go nazwać burek no ale bury to on nie jest... xdd
      Ale dopiero im buduję jakiś wieśniacki domek więc nie napiszę co się z nimi
      dzieje ;]
      • pinky33 Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 26.09.10, 08:53
        fajne ;*
    • temptation Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 26.09.10, 10:13
      Ja nie gram w Simsy .
    • katsuumi_17 Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 26.09.10, 11:23
      Miałam rodzinkę Lady GaGi. big_grin
    • mandy_jonas Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 26.09.10, 11:33
      Już trochę czasu zleciało od czasu gdy grałam w simsy. Ale pamiętam że lubiłam
      robić wielopokoleniowe rodzinki. Ktoś umarł i urodził się ktoś nowy, potem ten
      kto dorósł przeprowadzał się zakładał swoją rodzinę itd... Chciałam mieć zawsze
      jak największe drzewo genealogiczne.c;
      • newborn. . 26.09.10, 21:33
        Miałam rodzinę Cullenów,miałam też mnie i takiego gostka. -.-
    • pinky33 Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 19:33
      !
    • trufla Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 21:39
      Stworzyłam kiedyś pewną kobietę, która została światowej sławy kucharzem, miała aż
      16 kochanków (nie pytajcie jak tego dokonałam ;3), zwiedziła wszystkie miejsca w
      podróżach, miała grubego kota (gdy zdechł cały czas ryczała), wyrabiała własnej roboty
      słodycze aż w końcu umarła poprzez przedawkowanie eliksiru życia...
      • demus_selenka Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 21:50
        U mnie jest ich tyle że nie dam rady napisać. Np jest rodzinka Bliżniak to 2 bliżniaczki i 2
        bliżniaków. Jedna bliżniaczka i bliżniak są jak barbie i cen. A drudzy są strasznie mroczni.
        Mają też dwa koty księżniczkę białą puszystą z różową obrożą i pioruna czarnego
        puchatego. dom i ogród był podzielony na dwie części różową i czarną a dom był
        oddzielony listwą... Chyba już wiadomo że bliżnęta chodziły ze sąbą ci różowi i mroczni.
        Acha no tak jeszce koty miały młode kotki.
    • chitose Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 21:45
      oj, już nie pamiętam. dawno nie grałam.
    • klama_kcmil Fajny wątek ;D 13.10.10, 21:51
      No więc zaczęło się od tego, że moja simka, Samanta poznała w Egipcie takiego jednego
      francuza[tak, tak, francuza xd]no i zakochali sie w sobie, ślub, dzieci itd. Później wyjechali
      sobie całą rodzinką do Francji, gdzie mąż Samanty ją zdrzdził[cóż, ona tez nie była święta
      xd] no i pewnego dnia, wiele dni simowych po wycieczce do francji, oglądam sobie ich
      drzewo genealogiczne, a tam jeszcze jakies dziecko[oczywiście tego faceta z tą francuzką
      xd]
    • dream. Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 22:05
      moja ulubiona rodzina to była moja pierwsza
      już dwa pokolenia nie żyją :c .
      a raz miałam 6 dzieci :q w tym dwa razy bliźniaczki :p
      ogólnie to jeden koleś osiągnął stopień 1O w wojsku i mogłam przywrócić do życia
      mojego jednego sima big_grin bo dostał jakiś tajny program c;
      jak ja dawno w to nie grałam serce
      • dream. + ... 13.10.10, 22:07
        też zrobiłam sobie rodzinkę Cullenów i zrobiłam siebie, dwie przyjaciółki i
        takich 3 gości z SP :q
        • nikt. Re: + ... 13.10.10, 22:14
          mam właśnie rodzinę Smart.
          obecnie są tam 2 emeryci, kobieta Annabeth i mężczyzna J.D. ona została światowej sławy kucharką 5-cio gwiazdkową, a on chirurgiem, w każdym razie oboje mieli 10 poziom kariery. dorobili się syna, który obecnie jest młodym dorosłym, i ma na imię Jake. Jake znalazł sobie żonę, której imienia nie pamiętam, która mieszka razem z nimi, i dzisiaj zaszła w ciążę. on chce mieć dziewczynkę, a ona chłopczyka. mam nadzieję, że to będą bliźniaki. smile
          • nikt. Re: + ... 15.10.10, 16:16
            i urodziła, faktycznie bliźniaki, ale 2 chłopców, a ja chciałam chłopca i dziewczynkę. dorobię. santa XD nazwałam ich Matt i Drew.
    • famous_ash Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 22:14
      najfajniejsza historia? hm jak sim się spalił ;p
      albo sim był w ciąży, zmarł, sim chłopak ożenił się z drugą, ta druga była w
      ciąży też zmarła, 3 też zmarła i też miała mieć dziecko, no to w końcu
      stworzyłam cmentarz
    • x.pati.x Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 22:21
      nie gram.
    • nnata1221 Re: Historia waszych rodzin w Simsach...;* 13.10.10, 22:32
      Ja uwielbiam robić dorosla kobietę z psem lub kotem :] i zawsze robiłam tak ze ona była
      na maksa rozwinieta naukowo i wogle i zarabialam dużo kasy . A potem zajmowalam się
      miloscia i robiłam przynajmniej 10 kochankow i z nich wybieralam najfajniejszego i moja
      ziomoza się z nim zenila smile))
      • pinky33 fajne historei robicie ;*a u mnie... 15.10.10, 15:28
        Ja zrobiłam taką simkę Bella która poznała takiego gosta on juz był zrobiony.
        Zrobiłam im 3 dzieci Bazyl,Kamil i January.Gdy podorosli Bazyl poznał tak simkę
        Noemi i zrobiłam i dziecko potem on i ona mieli wzmozona płodnosc więc urodziły
        mi sie blizniaki lwink)- Mikołaj i Karol big_grin i wtedy pomyslałam zeby cos zrobic i
        ta Noemi zdradziła Bazyla ze sprzątakiem tongue_outD teraz jaets z nim w ciązy a bazyl o
        niczym nie wiem.Oczywiscie ja wyprowadziłam do tego gostka i wysmysliłam ze
        Noemi zginie w wypadku a tak naprawde upozorowała swoja smierc zeby byc z tym
        sprzatakiem big_grinsmile
        Teraz gdy jej pierwsza córka bedzie nastolatka o wszystki sie dowie i odnajdzie
        matke....

Fajne co? tylko nie wiem co dalej...narazie niech sobie zyja tongue_outtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka