laura.pl Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 05.10.10, 17:22 Bardzo często odrabiam lekcje w niedzielę,w sobotę robię coś fajnego np. idę do kina,czy na lody itp. Odpowiedz Link Zgłoś
motherfoca Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 05.10.10, 21:43 w piątek mam luz. ;D idę spać o 12. w sobotę odrabiam lekcje i wychodze z przyjaciółkami na spacer. niedziela odrabiam lekcje , jak nie odrobiłam w sobote ;D .i się ucze . Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 06.10.10, 19:37 W piątek po szkole jem obiadek, siadam na kompa, szykuje rzeczy na poniedziałek, potem ide na tańce od 17 do 19.00. Po tańcach jakies spotkanie klasowe albo cus. A potem do domu spać. W Sobotę wstaje, do 12 sprzątam i sie ogarniam, potem przewaznie gdzies wychodzę, wracam robie zadanie, ucze sie jak cos mam, potem tv i takie tam pierdoły i spać, w niedziele do kościoła na 10.00 potem tv,potem obiad,potem ciag dalszy nauki jak jest...potem rozneee rzeczy. Czasami ide do babci czy coś. Albo w kumpelami. Zależy. Wszystko sie może zdarzyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley em. 06.10.10, 19:45 No to w sobotę: sprzątam, odrabiam lekcje, uczę się, spotkam się ze znajomymi, czytam książki, słucham muzyki, gapię się w ekran komputera, idę na spacer z psem, robię sobię seans filmowy z popcornem i słodyczami (wieczorkiem)a poźniej biorę ciepłą kąpiel (po seansie, późnym wieczorem) Niedziela: Idę do kościoła, uczę się, odpoczywam. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. weekend -> ... wejdź i się dowiedz. : > 06.10.10, 19:46 no więc : - odpoczywam, - spotykam się z przyjaciółmi (kino,zakupy) - uczę się, zależy jak się czuję w dany weekend i na co mam ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 więc 06.10.10, 19:49 piątek- zadania, żeby potem mieć z głowy, sobota ? często spaceruję i słucham muzyki i się uczę, a niedziele ? powtarzam i komp oraz czas z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 09.10.10, 12:49 Piątek. Cóż... w piątek zazwyczaj przychodzę padnięta ze szkoły. Potem odpoczywam, czytam jakąś książkę, jak mnie oczy nie bolą to wejdę na kotka, formspringa, fotobloga etc. Pod wieczór biorę się za lekcje. Nie zawsze zrobie wszystkie. Sobota. W sobotę śpię do 10.00, potem wstaję, ubieram się, dzwonię do przyjaciółki. Idziemy razem na spacer, na jakieś zdjęcia. Przychodzę do domu, kończę lekcję, sprzątam w pokoju. Piszę jakieś recenzję na komputerze, przeglądam różne rzeczy. Czytam książkę. Pod wieczór uczę się na jakiekolwiek sprawdziany. No i oglądam "Mam Talent". Niedziela. Niedziel nie lubię. Są takie szare zazwyczaj. Rano idę do kościoła. Potem staram sobie jakość urozmaicić ostatni dzień weekendu. Spotykam się z przyjaciółmi, może jakiś wypad do kina, do sklepu ? Wieczorem siedzę sobie z rodzicami, oglądamy telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa (moje) 09.10.10, 22:08 Piątek : Lekcję kończę o 14.20, potem mam korepetycje z matematyki, do domu wracam tak ok. 16. Jem obiad i załatwiam inne tego typu sprawy, potem korzystam z internetu odwiedzam takie strony jak facebook, kotek, formsping, demotywatory, lula, rozmawiam na gg no i oczywiście słucham muzyki. Potem z kubkiem gorącej czekolady czytam jakąś książkę. Wieczorem oczywiście relaksująca kąpiel, po całym tygodniu szkoły. Sobota : Sobotę sobie zawsze przeznaczam na wszelkie spotkania z przyjaciółmi. Zawszę idziemy do kfc, do kina, na spacer po parku albo do galerii pochodzić i spędzić razem fajnie czas. Czasami z koleżankami robimy sobie wieczór filmowy + nocka. Czyli np. zbieramy się u mnie każda przynosi śpiwór, wypożyczamy jakiś fajny film na dvd no i oczywiście duża dawka popcornu i coli <3. No i śpią u mnie. A jak jest taka 'normalna' sobota to wieczorem po prostu słucham muzyki, gadam na gg i tak dalej. Włączam simsy, muzykę i jest spoko. Niedziela : Rano idę do kościoła. Przychodzę, no i tutaj zaczynam odrabiać lekcję tak ok. 12. Zajmuje mi to czasem 2, czasem 3 godziny w zależności ile jest zadane. W międzyczasie jem obiad itd. Często po południo odwiedza mnie kumpela, albo ja odwiedzam ją. Wieczorem powtarzam sobie jeszcze lekcje, słucham muzyki itp. Idę spać ok. 22. Może to wcześnie, ale lubię się dobrze wysypiać, żeby w jakiś sposób dobrze zacząć poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspana Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 09.10.10, 12:56 w sobotę balanga imieninowa u psiapsiuły, a niedziela ? ? hmm ... zadanie domowe z historii Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 09.10.10, 22:12 odpoczywam , ciągle siedzę na laptopie. Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 09.10.10, 22:53 w sobote sprzątam w domu ,mam trening,wychodze gdzieś a w nd ucze się Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 09.10.10, 23:31 no w tym ygodniu to od rana próby, po południu występy, wieczorem kościół... Odpowiedz Link Zgłoś
suoik różnie to bywa, ale najczęściej... 09.10.10, 23:53 sobota: ogarniam pokój, idę na dwór ze znajomymi, oglądam TV, siedzę przed komputerem i gram w GTA lub na kurniku siedzę :o niedziela: śpię do południa, potem oglądam TV, wybywam na dwór i na koniec dnia odrabiam lekcje, czy cuś. mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 10.10.10, 14:01 W tygodniu się uczę , w weekend mam wolne : D W piątek po lekcjach idę do mojego chłopaka , wracam wieczorem. W sobotę jak wstanę idę do mojego chłopaka , wracam wieczorem W niedzielę po południu idę do mojego chłopaka , wracam wieczorem I tak mija mi cały weekend <3. Na szczęście , nie muszę spotykać się z nim tylko w weekendy xD chodzimy do tej samej kl Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 10.10.10, 14:09 spaceruję i jeszcze raz spaceruję. mieszkam w mało ruchliwej części miasta, jest dużo pół itp. więc spaceruję. nie mam na to czasu w trakcie tygodnia, bo jest nauka, ale w weekendy mogłabym tylko spacerować. często też fotografuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 10.10.10, 15:17 W piątek gdy wracam idę jeszcze na zakupy jakąś zapiekankę. Gdy już wrócę do domu to coś zjem i odpoczywam, wieczorem spotykam się ze znajomymi i chłopakiem wracam do domu i idę spać albo śpię u mojego chłopaka. W sobotę śpię dłużej sprzątam oglądam jakieś filmy seriale, wieczorem szykuję się i idę na jakąś imprezę lub dyskotekę. W niedzielę przyjeżdża mój brat ze swoją żoną i córką btw zawsze mamy jakiś gości, wieczorem idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 10.10.10, 19:14 Sobota - jeśli nie mam edukacji dla bezpieczeństwa o 8.00 to śpię do 8.30 i jadę na basen. Potem odpoczywam jak najwięcej i regeneruję siły. Niedziela - śpię do 9.00, a potem uczę się i odrabiam lekcję. No i staram się myśleć o tym, że jeszcze tydzień do następnego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
benna94 Spanie do południa xD 10.10.10, 19:17 Chociaż w ten weekend byłam na czuwaniu z soboty na niedzielę, ale tak to zwykle śpię do południa, odrabiam lekcji i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 strasznie nudny . 10.10.10, 20:16 wstaje ok.10 jem śniadanie włączam tv , kompa ok. 13 jem obiad potem odrabiam lekcje/uczę się i idę spać xd . strasznie monotonne . x Odpowiedz Link Zgłoś
90210_ hyhy . 10.10.10, 20:22 Niby się uczę, ale na koniec wychodzi że nic nie umiem XD Oglądam TV, jeżdżę po rodzinie, gadam na gg .. Norma . . Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:23 w piątek trening na koniec dnia,odrabianie lekcji i dopiero po 24 idę spać, mogę spać do 12 w sobotę,sprzątanie,komp,jakiś spacer może i do końca dnia w domu. w niedziele w domu i wieczorem kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:27 W piątek po lekcjach spotykam się ze znajomymi, a wieczorem oglądam z rodzicami jakiś film. W sobotę rano oglądam tv, później wychodzę na dwór. Następnie uczę się a wieczorem albo siedzę na komputerze albo oglądam film. Niedzielę spędzam u dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:30 no to piątek i sobota obijanie się , głównie komp i tv , spotykam się też z kumpelami . a niedziela ? niedobra nauka . Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:33 Zależy czy mam jakiś sprawdzian to się wtedy uczę ale najczęściej, korzystam z tych dwóch wolnych dni w tygodniu i odpoczywam od szkoły np.: odsypiam Odpowiedz Link Zgłoś
kukmal Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:40 gram na kompie, czytam ksiazki, slucham jakiejs muzy i leze na lozku z nudow Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 nic nadzwyczajnego. 04.02.11, 13:50 Więc tak : Przychodzę ze szkoły , kładę się na fotel , oglądam telewizję. W międzyczasie może coś zjem ( nigdzie sie nie spieszę, zajmuje mi to jakąś godzinę ). Wieczorem siadam do komputera i oglądam jakiś film bądź szperam po necie. W sobote próbuję jak najdłużej spać, kończy się na tym , że wstaję o 8.00. Jem śniadanie i razem z rodzinką bierzemy się do sprzątania. Gdzieś tak o 11.00 idę z psem na spacer. Potem jemy obiad, no i później odrabiam lekcje. A niedziela jest beznadziejna , bo cały czas wtedy żyję tylko tym, że nazajutrz poniedziałek. Tak więc, to jest mój weekend na który czekam od poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 04.02.11, 13:52 piątek- oglądam filmy na kompie sobota - jw i słucham muzy niedziela - jw i odpoczywam. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 13:55 w sobotę chodzę na korepetycje z matmy od 12:00 do 15:00 potem zazwyczaj jem obiad i siadam na kompa i się nudzę. w niedziele odrabiam wszystkie lekcje. chyba że w sobotę mi się zachce i odrabiam lekcje, to w niedziele tylko się uczę. nudne, wiem ;d ale niech tylko przyjdzie wiosna, będzie lepiej - będę jeździć na działkę, a jak nie to będę chodzić po dworze, bo teraz zimno xd Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 18:28 zdecydowanie pół na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 18:33 Nudny jest, ale nie aż tak nudny, żeby się uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Jak wygląda Wasz weekend ? 04.02.11, 18:48 piątek-nie robię kompletnie nic rozwalam sie przed tv/przed kompem i odpoczywam po tygodniu szkoły. sobota- wstaję, oglądam tv, sprzątam potem spotykam sie z przyjaciółmi/idę na balet/siedzę na kompie ostatecznie słucham muzyki i czytam książkę niedziela rano kościół potem uczę się odrabiam pd idę na jakiś spacer siedzę na kompie/oglądam tv/czytam książkę Odpowiedz Link Zgłoś