green_alien 29.09.10, 21:35 Czy też zauważyliście ,że on ma bez sensu teksty? w PUSTEJ SZKLANCE POMARAŃCZY TO DOBYTEK MÓJ Lubiliście/lubicie Feel'a ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:36 uwielbiałam ich w 4 klasie . Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:38 nie lubiłam go i nadal nie lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia0207 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:40 Kiedyś ich uwielbiałam, a teraz sie tego wstydzę, faktycznie ich teksty są bez sensu, a rytm taki sam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:38 niecierpie. pomijając fakt, że nie umie śpiewać, piosenki ma beznadziejne to teksty , jak już wspomniałaś, są bez sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:38 słuchałam tego kiedyś. I tak to bez sensu, tylko, że to już wszyscy wiedzą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
olianna Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:42 kiedyś lubiłam ten zespół , ale teraz . . . wydaje mi się bez sensu . ; D . / ORYGINALNY POMYSŁ NA WĄTEK / . Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:42 kurde, zepsułaś mi mój cudowny plan zapomnienia o tym 'zespole' Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Kiedyś . 29.09.10, 21:43 Kiedyś go KOCHAŁAM ale teraz ..bez komentarza xD Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 21:45 Taak... A ten (tekst) to już cakiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 a tak w ogóle 29.09.10, 21:53 kiedyś lubiłam , ale to było dawno wiesz te okresy wiekowe... w każdym tekście trzeba się doszukiwać ukrytego przesłania a tak w ogóle to prawie każda polska gwiazda na czasie po pewnym czasie roi się obciachowa więc... Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 22:00 nie cierpię tego zespołu . Odpowiedz Link Zgłoś
dark_rose Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 29.09.10, 22:06 Kiedyś go wprost uwielbiałam, kochałam i ubóstwiałam. Teraz... nie mam nic przeciwko nim, to całkiem mili faceci. Tak mi się wydaje zresztą. Bez przesady, moim zdaniem to nie jest jakiś beznadziejny zespół. Wcześniej po prostu był popularniejszy. A teraz już przestał nagrywać piosenki i od razu wszyscy fani się od niego odwrócili. Może nie jestem wielką fanką feela, ale ciągle mam do nich sentyment i nie mogę tak po prostu powiedzieć: nienawidzę ich. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 14:39 Wokalista... Chłopczyk, który ma się za rockmena. A w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 14:43 Nigdy go nie lubiłam i zawsze mnie denerwował . A co do tekstuu , to taak , żeczywiście bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 14:53 Haha, kiedyś jego piosenki wpadały mi w ucho xdd A tak wgl to pod tymi pomarańczami tez pewnie kryje się jakieś przesłanie, tylko trzeba go rozszyfrować. Ja nie umiem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:00 'ja w każde popołudnie inny jadam chleb...' błagam, co to ma być ? albo : 'bo pełno w nas energii i pełne szklanki są...' Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 14:57 wcale nie bez sensu. nie wszystkie piosenki muszą być o wielkiej miłości, love story i inne bajeczki. ich piosenki są... inne. czepiacie się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:16 nigdy ich nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:17 Nigdy za nimi nie szalałam . Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:22 nie nigdy i ch nie lubiałm Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:22 Nie miałam i nie mam nic do tego zespołu. Jest dla mnie całkiem obojętny. A nad tymi tekstami się nigdy nie zastanawiałam .. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:22 Nie lubię. *.* Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 My opinion ^,^ 30.09.10, 15:24 Kiedyś ich słuchałam, jednak sądzę, że ich teksty piosenek wcale nie są głupie . Oryginalne i tyle. Nie każdy musi przecież pisać o miłości, zazdrości czy smutku . Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 30.09.10, 15:32 Nie lubię ale.......... Czy wiesz co to jest przenośnia??? To właśnie to..... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 30.09.10, 15:34 nie lubię za samego Kupichę. pseudo rockman. -.- jak go widzę to mam chęć zwrócić śniadanie a ich muzyka ? wszystko na siłę . nie ma w tym nic co by nie wiem kurde było szczere . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Od początku mnie irytował głos Kupichy. 01.10.10, 13:24 I dokładnie tak samo jest dzisiaj. Gdy go słysze, od razu przełączam kanał. Nie ma innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
oczarowana Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 01.10.10, 13:42 Byli mi obojętni, ale od koncertu Eski gdzie 'śpiewali' cover Bon Jovi'ego 'It's my life' strasznie, strasznie ich nie lubię. Wręcz nie mogę znieść ;/ ! Jak można było tak zepsuć tak świetną piosenkę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Feel - czyli pusta szklanka z pomarańczami ;p 01.10.10, 13:53 Ja nigdy Feel nie lubiłam i nie polubię. Odpowiedz Link Zgłoś