martysia5xd 30.09.10, 17:00 Co myślicie o death metal i metalcore? Proszę mi tylko nie pisać o Justinach, Miley i Demi bo się zrzygać można.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_paski szpan?czy źle coś zrozumiałam 01.10.10, 22:32 rozczaruje cie i wszystkie inne ,,antyfany" że żaden z wymienionych przez ciebie wykonawców nie uważa się za ,,havy metalowca" itp. a to z tego co widzę bardzo jest to dla was ważne dodam również iż jeśli jest ci niedobrze na ich widok albo się ich boisz to jesteś poprostu słaba co do pośredniego tematu (bo wbrew pozorom głównym tematem jest obrażanie artysty o innej niż wy duszy i upodobaniom artystycznym-jesteście ograniczone) to ja nie słucham metalu itp. nie lubie jak mi coś wyje w słuchawceale serio to poprostu mam ,,inną duszę" i inny rozaj muzyki sprawia że moje serce robi obroty o 360 stopni co do takich ludzi-ludzie jak ludzie nie ma określeń że ktoś słucha metalu to odrazu be i na odwrót nie wszyscy są tacy ,,zajezajezajefajni". ludzie to ludzie proszę nie traktować mojej odpowiedzi jako powód do wszczęcia kłótni czy obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf - 03.10.10, 11:22 Sorry, fajnie że lubisz ale dlamnie tu za ciemno. Wolę lekkiego rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaxd kela bela he he... 03.10.10, 19:12 ja uwielbiam metal w moim profilku widać a ty kela 20 niby kochasz metal a w profie masz britnej spirs i ani grama metalu Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: kela bela he he... 04.10.10, 01:03 "Ulubione gwiazdy / zespoły: La Fee, Britney Spears, Tiffany Thorton." Przecież to jest true metal... o.O Mam nadzieje, ze rozumiesz ironię mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: DEATH METAL 04.10.10, 01:00 Metalcore? Nie, dziękuję. Ale death metal bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 Re: DEATH METAL 17.10.10, 16:34 osobiście wolę trash metal,ale death też może być ;] METAL TO METAL,ŁĄCZMY SIĘ \M/ Odpowiedz Link Zgłoś