miahania 02.10.10, 20:47 Lubicie?Słuchacie?Co myślicie? <jutjub> Ja osobiśćie myslę, że oni robią wszystko dla jaj, ale mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patibilendziak Znam, dziwne... 03.10.10, 08:21 ..też myślę, że robią sobie to dla jaj. Chyba, że są tak zdrowo pieprznięci i w to wierzą..... Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Portrzebuję Twojej opieki Bądź moim samurai’em Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Potrzebuję Twojej opieki Potrzebuję Twojej opieki Jestem ninja, yo Moje życie jest jak gra video Urzymuję się kiedy jestem w strefie Jeden gracz, jedno życie na monitorze Jestem w ciemności Yo, ninja, idź! Bez pieprzenia, wycinam wszystko wkoło Ktoś na mojej ścieżce Próbuje spieprzyć moją grę ostrą brzytwą Liryczny rzut gwiazdą Zabija moją przeszkodę Hos! Ska! Dziki, poza kontrolą Ninja skop befoket rof taal Szorstkie rymy przez czas Spotkałem fokkol Kos Skraal Dopóki uderzyłem potrójnie siódemkę w ATM Proste, głodowanie albo uczta Kiedy żyjesz w krytycznym położeniu Zostań ostry, ostry Dudniący SOS Wysokie napięcie Nigdy nie widzany Zef tak świeży Uh, kiedy sprawdzamy ekran Wysokie napięcie prądu jest giętkie Motherfucking jest najlepszy Nie jesteśmy jak reszta Mój styl to UFO Totalnie niewiadomy Nie możesz pieprzyć z moim nowym Zef Flow Ciężko mnie traffic Nie Możesz tego zrobić, nie umiesz tego zrobić Yo, ku*wa kto tak powiedział? Robię to co lubię Za gorący do dotknięcia, za zimny do trzymania Nie Możesz zadzierać z wybranym Ja, ja, ja chce nóż Jestem ninja. Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Portrzebuję Twojej opieki Bądź moim samurai’em Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Potrzebuję Twojej opieki Potrzebuję Twojej opieki x2 Ninja jest poes cool Ale nie spieprz mojej gry chłopcze Albo ja spieprze Ciebie Życie jest trudne Kiedy utknę Kiedy mój czas dobiegnie końca Będę pchał na wylot Dopóki się nie przedrę na drugą stronę Fantastycznie ubogi z twarzą jak stalker Ninja jest hardcore’m Jest rozcięty głęboko, nie czuje bólu Nie jest ranny Nie pytaj jak albo Otrzymasz to o co pytałeś Jestem jak dzikie zwierze w kącie Czekające na świt Próbujące przetrwać przez noc Tylko człowieka z planami przetrwa Moje ostrze kołysa się wolne Ścinając głowę znienawidzonemu z zadziwiającą łatwością To nie jest gra chłopcze Nie graj ze mną Pracuję moją lśniącą szablą jak opętany, pieprzony dzikus Z ciemnej strony niebezpieczeństwa Yin do Yang’a Totalnie Hi-Tek Ninjas Wielki Motherfucking w Japoni Widziałem przyszłość, ale nigdy nie miałem nic w mojej ręce Oprócz mikrofonu, wielkich marzeń I planu Latająco – mówiący, po niebie chodzący Jak ninja. Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Portrzebuję Twojej opieki Bądź moim samurai’em Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Potrzebuję Twojej opieki Potrzebuję Twojej opieki x2 Ku*wa to jest jak Najlepsza piosenka którą słyszałem w całym moim życiu Pełna wszystkiego od Ciebie, ktoś powiedział że tego nie zrobie Ktoś powiedział że byłem frajerem Powiedzieli że byłem nikim Powiedzieli że byłem pieprzonym psychopatą Ale spójrz na mnie teraz Wszystko w internecine Światowo- rozchwytywany, 2009. Futurista Enter the ninja Yolandi Visser Dj Hi- Tek Die fokken Antwoord Jak mam na imię? Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Portrzebuję Twojej opieki Bądź moim samurai’em Ja, ja, ja Jestem Twoim motylem Potrzebuję Twojej opieki Potrzebuję Twojej opieki x2 Odpowiedz Link Zgłoś