lulalolu 03.10.10, 15:30 chcialabym wiedziec cos o Was. takie rzeczy typu jakie jestescie? zwariowane, spokojne? czy bardzo wyrozniacie sie od reszty? czego sluchacie? oceniacie po wygladzie i pieniadzach? a Wasi znajomi tak oceniaja? PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulletproof Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 15:36 dla osób które mnie nie znają spokojna, dla tych którzy mnie lepiej znają raczej nie xd nie wyróżniam się bardzo od reszty, zwykle wtapiam się w tłum. pytanie o muzykę w tym momencie trudne, bo przechodzę jakiś dziwny okres zmiany gustu. ale ogólnie różne odmiany rocka. często zdarza mi się oceniać po wyglądzie, ale nigdy ostatecznie. zawsze jestem otwarta na poznanie tych ludzi i zmianę zdania. po pieniądzach nie oceniam. znajomi chyba mniej więcej tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 15:37 Wiec jestem raczej szalona...Nie spokojna x) . Czy wyrozniam sie od reszty ? No moze troszkuue ;d Nie wiem . Raczej nie oceniam po pieniadzach ale moi znajomi sa bogatsi odemnie . Mimo to kase mam zawsze ja . Skoplikowane wiem x) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 więc 03.10.10, 15:37 z pozoru jestem grzeczna, ale to tylko pokrywka jetsem miała troszkę pyskata, uwielbiam szybką jazdę Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 Re: więc 03.10.10, 16:01 i jeszcze oceniam raczej po charakterze . moim znajomi mają więcej kasy, ale ja mam to gdzieś ostatnio koleżanki się smiały z mojej czapki (ponieważ mieszkamy raczej na wsi ale to takie mini maisteczko i wszyscy ubieraja się jak sie uibierają ) a ja specjalnie to ignorowałam, udawałam że nic nie słysz ę jednak mam do siebie dystans i potrafię śmiać się z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak Hmmm... 03.10.10, 15:43 Na maxa zwariowana, szalona. Nie obchodzi mnie zdanie innych. Z wyglądu nie wyróżniam się spośród tłumu innych, ale ze znajomymi wydurniamy się na całego (przykład: wracając ze szkoły darliśmy się na cały głos "wonderful life!, today is wonderful life!" po tym jak cała klasa dostała po 2 jedynki z geografii z pracy domowej, której nie było, ale babka mówiła, że nam zadawała) Słucham wszystkiego co leci w radiu. Głównie: Miley Cyrus, Selena Gomez, Justin Bieber, The Pretty Reckless, 2pac, Metro Station, Lady GaGa, Ke$ha, 3OH!3, Ashland HIGH, Paramore, Taylor Swift, Eminem, Adam Lambert. Nie oceniam po wyglądzie, nie jestem płytka jak brodzik. Nie oceniam po liczbie majątkowej, gdyż sama nie należę do najbogatszych ludzi w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 18:58 Powiem tak : nie mam kasy wiec to dla mnie nie ma znaczenia , wygląd też tak sobie oceniam ,nie wyróżniam się , słucham rocka ,reggae itd. ,a do reszty to nie mam pojęcia ,chyba taka i taka Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 cos o mnie.... 03.10.10, 19:10 Jestem MEGA zwariowana, koleżańska, zabawna <takie jest zdanie mojich znajomych> i ogólnie jestem miła no chyba że ktoś mi zajdzie za skóreNieda sie ukryc że wyróżniam się troche od innych ale znowu nie że tak całkiem odstaje....Słucham wszystkiego - lubie kazdy rodzaj muzyki oprócz nauczycieli w szkoleNigdy nie oceniam ludzi po wygladzie ani pieniądzach...nie ma to dla mnie znaczeniaMoji znajomi raczej też nieCo jeszcze??? Lubie muzykę - śpiew. taniec i gra na gitarze i perkusjiMój ulubiony przedmiot w szkole to muzyka, anglik i geografia....Ale nienawidze matmy, chemi, fizyki i biologiiMam 13 lat chodze do 1 gimnazjum....Mam jedną BFF a reszta to albo dobre koleżanki alebo zwykłe koleżanki....Nie mam chlopaka ale jest mi z tym dobrzeMam kota rasy europejski krótkowłosyKocham jeździ konno Odpowiedz Link Zgłoś