Dodaj do ulubionych

chcialabym wiedziec :)

03.10.10, 15:30
chcialabym wiedziec cos o Was. takie rzeczy typu jakie jestescie? zwariowane, spokojne?
czy bardzo wyrozniacie sie od reszty? czego sluchacie? oceniacie po wygladzie i
pieniadzach? a Wasi znajomi tak oceniaja?

PISZCIE smile
Obserwuj wątek
    • lulalolu smialo 03.10.10, 15:32
    • bulletproof Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 15:36
      dla osób które mnie nie znają spokojna, dla tych którzy mnie lepiej znają raczej nie xd
      nie wyróżniam się bardzo od reszty, zwykle wtapiam się w tłum. pytanie o muzykę w tym
      momencie trudne, bo przechodzę jakiś dziwny okres zmiany gustu. ale ogólnie różne odmiany
      rocka. często zdarza mi się oceniać po wyglądzie, ale nigdy ostatecznie. zawsze jestem
      otwarta na poznanie tych ludzi i zmianę zdania. po pieniądzach nie oceniam. znajomi chyba
      mniej więcej tak jak ja wink
    • werka197 Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 15:37
      Wiec jestem raczej szalona...Nie spokojna x) . Czy wyrozniam sie od reszty ? No moze
      troszkuue ;d Nie wiem . Raczej nie oceniam po pieniadzach ale moi znajomi sa bogatsi
      odemnie . Mimo to kase mam zawsze ja . Skoplikowane wiem x)
    • cukiereczek555 więc 03.10.10, 15:37
      z pozoru jestem grzeczna, ale to tylko pokrywka smile jetsem miała troszkę pyskata,
      uwielbiam szybką jazdę
      • cukiereczek555 Re: więc 03.10.10, 16:01
        i jeszcze oceniam raczej po charakterze . moim znajomi mają więcej kasy, ale ja mam to
        gdzieś surprised
        ostatnio koleżanki się smiały z mojej czapki (ponieważ mieszkamy raczej na wsi ale to takie
        mini maisteczko i wszyscy ubieraja się jak sie uibierają ) a ja specjalnie to ignorowałam,
        udawałam że nic nie słysz ę smile jednak mam do siebie dystans i potrafię śmiać się z siebie smirk
    • patibilendziak Hmmm... 03.10.10, 15:43
      Na maxa zwariowana, szalona.
      Nie obchodzi mnie zdanie innych.
      Z wyglądu nie wyróżniam się spośród tłumu innych, ale ze znajomymi wydurniamy
      się na całego (przykład: wracając ze szkoły darliśmy się na cały głos "wonderful
      life!, today is wonderful life!" po tym jak cała klasa dostała po 2 jedynki z
      geografii z pracy domowej, której nie było, ale babka mówiła, że nam zadawała)
      Słucham wszystkiego co leci w radiu.
      Głównie:
      Miley Cyrus, Selena Gomez, Justin Bieber, The Pretty Reckless, 2pac, Metro
      Station, Lady GaGa, Ke$ha, 3OH!3, Ashland HIGH, Paramore, Taylor Swift, Eminem,
      Adam Lambert.
      Nie oceniam po wyglądzie, nie jestem płytka jak brodzik.
      Nie oceniam po liczbie majątkowej, gdyż sama nie należę do najbogatszych ludzi w
      mieście.
      • lulalolu fajnie ze sie wypowiadacie! 03.10.10, 17:55
        ktos jeszcze? smile
    • piratka13 Re: chcialabym wiedziec :) 03.10.10, 18:58
      Powiem tak : nie mam kasy wiec to dla mnie nie ma znaczenia , wygląd też tak
      sobie oceniam ,nie wyróżniam się , słucham rocka ,reggae itd. ,a do reszty to
      nie mam pojęcia ,chyba taka i taka
    • urszulka2691 cos o mnie.... 03.10.10, 19:10
      Jestem MEGA zwariowana, koleżańska, zabawna <takie jest zdanie mojich znajomych> i
      ogólnie jestem miła no chyba że ktoś mi zajdzie za skórewinkNieda sie ukryc że wyróżniam
      się troche od innych ale znowu nie że tak całkiem odstaje....Słucham wszystkiego - lubie
      kazdy rodzaj muzyki oprócz nauczycieli w szkoletongue_outNigdy nie oceniam ludzi po wygladzie
      ani pieniądzach...nie ma to dla mnie znaczeniasmileMoji znajomi raczej też niewinkCo jeszcze???
      Lubie muzykę - śpiew. taniec i gra na gitarze i perkusjiwinkMój ulubiony przedmiot w szkole
      to muzyka, anglik i geografia....Ale nienawidze matmy, chemi, fizyki i biologiibig_grinMam 13 lat
      chodze do 1 gimnazjum....Mam jedną BFF a reszta to albo dobre koleżanki alebo zwykłe
      koleżanki....Nie mam chlopaka ale jest mi z tym dobrzewinkMam kota rasy europejski
      krótkowłosyserceKocham jeździ konnoserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka