bellamk 04.10.10, 20:12 Jak wyżej <br /> Jeden z moich ulubionych: "Może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_day_love Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 05.10.10, 16:29 "W chwili, kiedy zastanawiasz się, czy kochasz kogoś, przestałeś już go kochać na zawsze. " Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka159 Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 05.10.10, 18:32 ,,Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyczyc, trzeba ją przeżyc'' Ten jest super...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 05.10.10, 18:40 Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby którą się jest. Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
janvier :** 14.10.10, 14:02 '' Coś się kończy , coś się zaczyna '' '' Za rozkosz można zapłacić bólem '' '' Tylko wariaci są coś warci '' - oznacza że jestem bardzo cenna ;p '' Życie jest jak papier toaletowy - trzeba z niego korzystać '' Buziak , Janvier ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 05.10.10, 18:51 ja mam kilka: `bo, czasami całe życie jest ograniczone do jednego szalonego ruchu.` `dzień dzisiejszy jest jutrem, o które się martwiłeś wczoraj.` `każdy ludzik ma tylko jedno skrzydełko, żeby mógł odlecieć musi kogoś przytulić.` `jeśli dzień dzisiejszy jest pierwszym dniem reszty Twojego życia to czym był dzień wczorajszy?` `każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. `to nie skarb jest przyjacielem, lecz przyjaciel skarbem.` `każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić.` `miejmy odwagę żyć dla miłości.` to zdania bardzo często pojawiają się jako moje opisy gg Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ....... 06.10.10, 20:33 Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 05.10.10, 20:40 Dlaczego drobiazgi potrafią nas tak bardzo zdezorientować? Czemu skradziony pocałunek urasta nagle do niebotycznych rozmiarów? Może, dlatego że w prostym geście można odnaleźć dużo głębszy sens. Nawet bardzo się starając nie uda Ci się ignorować ukochanej osoby. Kiedy serce nie słucha głosu rozsądku miłość bierze górę. Może to znak odpowiedź na nasze pytania i lekarstwo na smutki. Podobno mężczyzna, który ma wiele kobiet jest męski. Jak męskim trzeba być aby dochować wierności tylko jednej. Bycie buntownikiem to os więcej niż choroba nastolatków. Prawdziwy buntownik ma odwagę być panem swojego losu. "Czemu istnieją ludzie tak biedni że jedyne co mają to pieniądze?" Skoro nie stajemy się szczuplejsi nazywając kogoś grubasem ani mądrzejsi nazywając kogoś głupcem, dlaczego wytykamy wady innym a nie sobie?? Jeśli jesteśmy jedynymi istotami na ziemi, które potrafią porozumiewać się słowami, czemu marnujemy ten dar i wciąż się okłamujemy? Trochę się ich zebrało Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Cytat. 05.10.10, 20:44 "Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro" Jana Pawła II . Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 05.10.10, 20:53 Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest. ~Kurt Cobain. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 16:25 trafiłam do nieba w samym środku piekła . Życie to długa lekcja , której ne da się nauczyć - trzeba ją przeżyc . Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 17:31 Najgorzej jest być nikim dla nikogo, kto jest dla ciebie wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
scaria Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 17:46 " Kochać to znaczy niszczyć , a być kochanym to znaczy zostać zniszczonym . " " Jeśli coś kochasz , zwróć mu wolność . Jeśli tak ma być , wróci do Ciebie . " " Jest taka miłość , która nie umiera , choć zakochani od siebie odejdą ... " ; * Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 re:: 06.10.10, 17:58 moim ulubionym cytatem jest; jakoś nie bardzo wierze że róża byłaby nadal różą gdyby nazwać ja ostem lub sałata skunksa lub ludzie smieją sie ze mnie bo używam wielkich słów ale zeby przekazac jakieś wielkie idee trzeba przeciez wielkich słow lub jaki wolałby pan być nieziemsko--piękny oszałamiajaco zdolny czy tez anielsko dobry lub jestem na samym dnie rozpaczy lub a jednak milion razy przyjemniej jest być ania z zielonego wzgórza niz anią z nikad lub ogólnie czuję się całkiem dobrze jedynie w sercu noszę ogromny niepokój Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. . 06.10.10, 18:17 nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. wystarczy nie umierać. - woody allen. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 . 06.10.10, 20:21 slipknot. napisał(a): nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. wystarczy nie umierać. - woody allen. hahhahahahah <3 ten jest boski ! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 19:54 To jest kilka moich ulubionych: "-Dlaczego? -Bo świat nie jest taki okrutny jak ci się wydaje." ''Nie ma sensu martwić się rzeczami, na które nie mamy wpływu'' "Fałszywe łzy ranią innych ludzi, fałszywe uśmiechy ranią nas samych..." "To absurdalne dzielić ludzi na dobrych i złych. ludzie są albo czarujący, albo nużący" "Dopóki żyjesz, wszystko może się dobrze skończyć" Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:01 Radość~~~~jeśli ją masz to nie potrzebujesz już niczego więcej , ajeżeli jej nie masz, wszystko co posiadasz jest bez znaczenia Przeczytałam to w jakiejś gazecie. ! ;x Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:02 ' miłośc nie istnieje ' koniec, kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
tsst kurta. 06.10.10, 20:11 ' nikt nie umiera bez strarty dziewctwa , zycie pie... nas wszytskich ' Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:19 chyba wszystkie cytaty Jim'a Morrison'a i Kurt'a Cobain'a c: Odpowiedz Link Zgłoś
olianna Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:19 ciekawy temat . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aska543 Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:25 Mój taki : " Nawet jeśli nie jest mi przeznaczony, cieszę się, że ktoś taki istnieje. " Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ Tuu.. 06.10.10, 20:32 mam mnóstwo, ale ulubione to: "Lepiej być znienawidzonym za to kim się jest, niż być kochanym za to kim się nie jest" Kurt Cobain i "Nie przestawaj się uśmiechać nawet gdy jesteś smutny, bo nigdy nie wiesz kto może zakochać się w twoim uśmiechu." Gabriel García Márquez <--- Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Tuu.. 06.10.10, 20:52 trochę tego będzie [i]"Trzeba od każdego wymagać tego, co on może wykonać - podjął Król. - Autorytet polega przede wszystkim na rozsądku."[i] Antoine de Saint-Exupéry i ogólnie cytaty z "Małego Księcia" "Jeśli wiara czyni cuda - muszę wierzyć, że się uda" "Dzisiejsze marzenie może się stać jutrzejszą rzeczywistością" "Jak człowiek nie ma marzeń umiera” - Skazany na bluesa "Life is too short so take the time and appreciate" "Sukcesy trwają, dopóki ich ktoś nie spieprzy. Porażki są wieczne." no i jeszcze kilkanaście... Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:39 'Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne. Tylko dziś jest Twoje' Jan Paweł II. 'Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie - nie zginie' również Jan Paweł II. [*] :c Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 20:43 'Gwałtownych uciech i koniec gwałtowny. Są one na kształt prochu zatlonego, co wystrzeliwszy gaśnie.' 'Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest po prostu inne.' ~William Shakespeare~ 'Ja nie będę go doglądał. Zmyj krew, ale uważaj, żeby nie zapaliła się od świecy, bo to bez mała czysta wódka!' 'Jakie to dziwne! Myślałam, że chociaż wszyscy nawzajem się nienawidzą i gardzą sobą, to jednak mnie muszą kochać.' ~'Wichrowe Wzgórza'~ 'Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości - szepnął jakby do siebie - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego.' ~'Zmierzch'~ 'Zaciekawiło mnie tylko z jakiego powodu dźgnęłaś go nożem. Ale jak dla zabawy to nie ma sprawy.' ~'Zaćmienie'~ 'Take a breath.' 'A little bit longer and I'll be fine.' ~Jonas Brothers~ i wiele, wiele innych - mam cały notatnik moich ulubionych cytatów Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa12 duzoo ich;d mam nadzieje ze sie wam spodobaja! :) 06.10.10, 21:04 masz w życiu jeden strzaał ! jedną szanse , nie zmarnuj jej . Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej. wystarczy jeden Twój uśmiech by uczynić mnie szczęśliwą. wtedy niebo było tak bardzo niebieskie. ...i Twój świat jest moim światem.. ;* Uwielbiam siedzieć na przeciwko Ciebie i wpatrywać się w Twój beztroski uśmiech niczym dziecko, które jeszcze mało wie .. : * nikt mniej, nikt więcej - po prostu człowiek. escape to the stars, feeling so free.. just you, and me.. i don't want to grow up 'wszystko bez sensu, lecz nic bez znaczenia.' .. w krainie fantazji gdzie marzenia zawsze się spełniają! tysiąc pięćset sto dziewięćset gwiazd. ` dajmy spokój teoriom, to nasza chwila ;d mamy siebie, wiemy, co to szczęście. Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. "W tej chwili jest 6,470,818,671 ludzi na świecie. Niektórzy są przerażeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, żeby przetrwać. Inni poprostu nie chcą stawić czoła prawdzie. Niektórzy są źli i walczą z dobrem. Niektórzy są dobrzy i walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie, sześć miliardów dusz. I czasami... wystarczy tylko jedna..." Weź mnie ze sobą na koniec świata! ;* To dzięki Tobie u mnie pojawia się uśmiech Jakie to uczucie, kiedy wiesz, że Cię kocham? To dzięki Tobie u mnie pojawia się uśmiech Jak przekupić czas, by chwile z Tobą trwały dłużej? przypomina sobie gwiazdy, co spadają, one chyba jednak życzeń nie spełniają. możesz robić to, co chcesz, możesz być kim chcesz, możesz żyć jak chcesz ! nikt i nic nigdy nie zmieni tego jak jest, wiesz ? nic, nikt nie przewinie czasu wstecz. `Wmawiaj mi , że szczęście mam . ` wiem jak to smakuje , nie zamierzam tego przerwać . Czasem czuje się tak… po prostu szczęśliwa! ;]] wiem , że też tak czujesz. w tej chwili jest 6,502,867 ludzi na świecie. mniej więcej. ale czasami potrzebujesz tylko jednej z nich. na dobre i na złe zapewniam , nie przeoczę tego co jest oczywiste . Chłopak , który przy kolegach złapie mnie za rękę odwróci się do nich i powie : " To ona! To właśnie tę dziewczynę Kocham ! " Będę dla Niego wszystkim,a On dla mnie nawet kimś więcej niż wszystko . ;* krótka chwila , nie pozwól jej przemijać . w Twoich myślach już na zawsze . Sto Myśli Na Minutę, A W Nich Tylko Jedna Osoba. ` - Ty patrz, ona co chwilę na mnie zerka i się uśmiecha, ale oczy to ma jakieś smutne..- ... ona Cię kocha. to ten typ czekania, kiedy wiesz, że się nie doczekasz ;D And I know that it isn't right, But sometimes it's so hard to fight... - Naprawdę tego nie widzisz? - Czego? - Tego jak ona reaguje na Twój uśmiech.. .`Tak dużo, tak mocno, tak bez kontroli dotykasz złudzeń..` If you don't understand me you don't understand my world. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 06.10.10, 21:03 Moje ulubione? Dużo ich, ale to m.in.: "Dobrze widzi się tylko sercem najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." - Mały Książę. A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy? - Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten kroś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. - Kubuś Puchatek. Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Jaki jest wasz ulubiony cytat/myśl? 08.10.10, 16:05 "nigdy nie mów nigdy" Odpowiedz Link Zgłoś
mariankaaaa myśli... 08.10.10, 17:09 ,, Słowa to tylko słowa, do puki nie zrozumiesz, co znaczą'' ,, Miłość nie jest miłością, do puki jej nie odwzajemnisz'' To właściwie fragmenty piosenki ,, send it on'' ale bardzo mi sie podobają... Odpowiedz Link Zgłoś