mileymandy Jakie pytania XD 07.10.10, 22:04 1.Tarzać się w śniegu w bikini 2.Chodzić latem w kozakach 3.Wchodzić na górę w szpilkach 4.Zobaczyć Biebera w swoich ubraniach->a tak swoją drogą,jestem gotką,więc chciałambym zobaczyć takiego Bibera 5.Wejść do zajętej przymierzalni 6.Pójść na zawody sportowe w garniturze->Ha,zapomniałaś,że zawody taneczne to też sport Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. co lepsze? zajc! 07.10.10, 22:10 1. tarzać się po śniegu w bikini. uwierzcie mi, genialne doznania! 2. i znowu -zima w japonkach; wiem coś o tym :q 3. szpilki w górach, trapery są obciachowe. 4. FUJ! nie każ mi wybierać :c 5. wejść do zajętej; wolę to, niż żeby mnie ktoś wchodził :q 6. pójść na bal w tshircie i dresach. byłam tak na weselu, tylko zamiast dresów miałam stare, sprane i podarte dżinsy o.o Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Co lepsze? 07.10.10, 22:34 1.Wykąpać się w futrze. 2.hodzić zimą w japonkach. 3.Chodzić po plaży w traperach. 4.Zobaczyć Biebera w twoich ciuchach xD . 5.Wejść do zajętej przymierzalni. 6.Pójść na bal w T-shircie i dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 07.10.10, 23:18 1. Wykąpać się w futrze 2. Chodzić latem w kozakach 3.chodzić po plaży w traperach 4.zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5.Wejść do zajętej przymierzalni 6.pójść na bal w T-shircie i dresach werka197 pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: 6 pytań - "co lepsze?" 07.10.10, 23:56 wykąpać się w futrze. chodzić latem w kozakach. chodzić po plaży w traperach. zobaczyć biebera w twoich ciuchach. wejść do zajętej przymierzalni pójść na bal w T-shircie i dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley ee? 08.10.10, 06:54 1. Wykąpać się w futrze. 2. Chodzić latem z kozakach. 3. Chodzić po plaży w traperach. 4. Zobaczyć Biebiera w moich ciuchach. 5. Pójść n a pal w t-shircie i dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 10:33 1. Tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić zimą w japonkach 3. Chodzić po plaży w traperach 4. Zostać przebraną za Biebera xD 5. Zobaczyć kogoś w Twojej przymierzalni 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
faka.faka.xd Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 16:31 lepszee : 1. wykąpać się w futrze . 2. yy . . chodzić latem w kozakach XD 3. chodzić po plaży w traperach 4. obojętne . ; x 5. wejsc do zajętej przymierzalni 6. pójść na bal w t-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 .troche te pytania dziwne ale okej. 08.10.10, 16:55 Pozwól że będę pisała wyjaśnienia dlaczego tak uważam.. 1. Wykąpać się w futrze. Ponieważ jak sie w śniegu wytarzamy to będzie zimno jak cholera i murowana gorączka 2. Chodzić latem w kozakach. Ponieważ w zime jak nogi zmarzną to będa takie zimne jak cholera a na dodatek tak samo gorączka murowana 3. Chodzić po plaży w traperach.. bo jak ktoś by chciał w szpilach wspinać sie no to gratulacje dałby pewnie 5 kroków i szplki złamane 4. Zobaczyć Biebera w moich ciuchach po wtedy bym mu przywaliła.. , i pobiła go bo go nienawidze a gdybym sie za niego przebrała to taki przypał jak cholerka 5. Wejść do zajętej przymierzalni bo wtedy sie bardzo ładnie przeprosi i ucieknie 6. Pójść na zawody sportowe w garniturze bo t -shert i dresy na bal to przypał , siara , żal , na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 17:17 1. Tarzać się w śniegu w bikini ;> 2. Chodzić latem w kozakach -.-' 3. Wchodzić na górę w szpilkach ;DD 4. Zobaczyć Biebera w moich ciuchach a potem go za to udusić .. -.-" 5. Zobaczyć kogoś w mojej przymierzalni, bo to byłaby jego wina .. xDD 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 17:26 1. tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach 3. chodzić po plaży w traperach 4. zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 17:26 1.Wykąpać się w futrze 2.Chodzić latem w kozakach 3.chodzić po plaży w traperach 4.zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5.Wejść do zajętej przymierzalni 6.Pójść na zawody sportowe w garniturze Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 17:34 1. chodzi o prawdziwe futro? w życiu nie założyłabym tego. wolałabym się tarzać w śniegu, mając na sobie tylko bikini. 2. lato w kozakach. 3. plaża w traperach. 4. być przebraną za biebera. 5. wejść do zajętej przymierzalni. zrobiłam tak kiedyś dla żartu i to było fajne. c: 6. zawody w garniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
oloka17 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 20:27 1. Wykąpać się w futrze 2. Chodzić latem w kozakach 3. Chodzić po plaży w traperach 4. Zostać przebraną za Biebera 5. Zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 20:38 1. Wykąpać się w futrze <---> tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach <---> chodzić zimą w japonkach 3.Wchodzić na górę w szpilkach <---> chodzić po plaży w traperach 4. Zostać przebraną za Biebera <---> zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni <---> zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. Pójść na zawody sportowe w garniturze <---> pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 20:44 1. Wykąpać się w futrze <---> tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach <---> chodzić zimą w japonkach 3.Wchodzić na górę w szpilkach <---> chodzić po plaży w traperach 4. Zostać przebraną za Biebera <---> zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni <---> zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. Pójść na zawody sportowe w garniturze <---> pójść na bal w T-shircie i dresach ( ostatnio tak posżłam na Bal Absolwentów. Nie rozumiem dziewczyn, które szykują się do niego trzy godziny. To takie głupie. Posżłam, no moze nie w dresie, ale w rurkach, t-shircie i trampkach. Miałam dwanaście lat i teraz, w wieku czternastu zachowałabym się tak samo). Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 moje odpowiedzi;-) 08.10.10, 20:46 wykąpac sie w futrze chodzic latem w kozakach chodzic po plazy w traperach zobaczyc biebera w mojich ciuchach nie wiem oba sa ochydne.... pójśc na bal w t-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 20:46 1. Tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach 3. Chodzić po plaży w traperach 4. Zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Nad niektórymi musiałam się chwilę zastanowić xd 08.10.10, 20:54 1.Wykąpać się w futrze 2. Chodzić latem w kozakach 3.Wchodzić na górę w szpilkach 4.Zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5.Zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 21:00 1. Tarzac się w śniegu. 2. Latem w kozakach. Nie lubię miec zamarzniętych nóg. 3. Chodzic po plaży w traperach. Już chodziłam- nie było tak źle. 4. Zobaczyc biebera. 5. Wejśc, raczej. 6. isc na bal... Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: 6 pytań - "co lepsze?" 08.10.10, 21:03 1. Wykąpać się w futrze <---> tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach <---> chodzić zimą w japonkach 3.Wchodzić na górę w szpilkach <---> chodzić po plaży w traperach 4. Zostać przebraną za Biebera <---> zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni <---> zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6. Pójść na zawody sportowe w garniturze <---> pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 11:38 1. tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach 3.Wchodzić na górę w szpilkach 4.zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni 6. pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
jussyxd Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 12:49 1. tarzać się w śniegu w bikini 2. chodzić latem w kozakach 3. chodzić po plaży w traperach 4. zobaczyć biebera w moich ciuchach 5. wejść do zajętej przymierzalni xd 6. pójść na zawody sportowe a garniturze Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 12:53 1. Tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach 3. Chodzić po plaży w traperach 4. Zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni 6. Pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 12:55 1. Wykąpać się w futrze 2. Chodzić latem w kozakach 3. chodzić po plaży w traperach 4. zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni 6. \ pójść na bal w T-shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
bobbudowniczy19 Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 14:57 1.tarzać się w śniegu w bikini 2.chodzić zimą w japonkach 3.wchodzić na górę w szpilkach 4.zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5.zobaczyć kogoś w twojej przymierzalni 6.pójść na zawody sportowe w garniturze Odpowiedz Link Zgłoś
amazing__ Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 15:03 1. Nigdy bym nie włożyła futra .. Tarzać się w śniegu w bikini, zdecydowanie. 2. Latem w kozakach. 3. Góra ęd szpilki.. xd 4. Biebera w moich ciuchach. Byłby ubaw... ale by dostał.. xd 5. Wejść do zajetej.. mówi się ' przepraszam ' i sieu wychodzi. c' nie ? 6. Bal , t-shirt ęd dresy..to by ciekawie wyglądało.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 15:10 1. Tarzać się w śniegu w bikini! 2. Zimą w japonkach 3. Wchodzić na górę w szpilkach 4. Omfg! 5. Wejść do zajętej 6. Pójść na bal w T - shircie i dresach Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: 6 pytań - "co lepsze?" 09.10.10, 15:59 1. tarzać się w śniegu w bikini 2. Chodzić latem w kozakach 3. Wchodzić na górę w szpilkach 4. zobaczyć Biebera w twoich ciuchach 5. Wejść do zajętej przymierzalni 6. pójść na bal w T-shircie i dresach CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś