goozja 06.10.10, 18:23 Przed chwilą wylałam na siebie garnek ze śledziami. Na ręku miałam zegarek i rzemyk, z których teraz nie mogę pozbyć sie zapachu śledzi. Co powinnam zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paramorehayley_ o boże, ale ty jesteś mądra... 06.10.10, 19:24 uśmiałam się.. hehhh, przepraszam, już co do zegarka to nie mam pojęcia, ale ten rzemyk to możee wypierz? wypłucz w jakimś płynie do płukania tkanin?? no nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 xD 06.10.10, 19:29 Haha.. Sorry, ale to było bardzo mądre.. Jakoś mi się wydaje, że to prowokacja A co do zapachu to nie mam pojęcia ; p Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: śledzie 06.10.10, 19:31 hah . ;d uśmiałam się . ;d więc rzemyk wypierz , a co do zegarka ... nie mam pojęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: śledzie 06.10.10, 20:54 buhahahhahahahha no to spryskaj te rzeczy ładnymi perfumami Ale tak na maxxxa xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: . 06.10.10, 21:59 Sprzedaj te rzeczy na allegro , albo zapytaj o rade Bravo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: śledzie 06.10.10, 21:53 Jeżeli to prowokacja to marna jest. A jeśli nie, to zapytaj mamy a nie na forum. Co my mamy poradzić na to że śmierdzisz na śledzie? Odpowiedz Link Zgłoś