g_o_s_i_a 07.10.10, 16:18 Moje włosy sięgają poniżej ramiom, ale chcę mieć mniej więcej takiej długości jak Nina Dobrev, czy są jakieś preparaty, żeby włosy szybciej rosły? A ile tak mniej więcej trzeba czekać aż urosną? Proszę o pomoc kociaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_o_s_i_a Re: Takie pytanko. 07.10.10, 16:27 Proszę kociaki. Wątek może sie wam wydawać głupi, a mnie wystarczy choć jedna rzeczowa odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Takie pytanko. 07.10.10, 16:32 musisz poczekać, aż same urosną. ja mam włosy do łopatek i też marzę o długich <3. gdzieś słyszałam, że aby zapuścić włosy trzeba czekać około 3 lata. rosną one podobnież około 15 cm. rocznie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
pudel na ten team wiem mało ale... 07.10.10, 16:36 postaram się udzielić ci w miarę zrozumiałej odpowiedzi. wiem tylke ze są specjalne szampony (ostatanio widziałam taki w rossamanie), które oczywiście jak każde nic nie dają... ja regularnie co kilka tygodni ścinam końcówki (nie dużo 3-4 milimetry). myślę że to pomaga bo u mnie widać efekty... jak nie możesz póść do fryzjera (który i tak podetnie więcej niż te kilka milimetrów) poproś mamę, siostrę, tatę (o ile umie równo ciąć), babcię... kogo tam tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
lovebass xxxxxxxxxxxxxxxxxx 07.10.10, 17:10 zapytaj sie u fryzjera... ja sie na tym nie znam bo mi strasznie szybko same rosna Odpowiedz Link Zgłoś